Coxton Varázsló- és Boszorkányképző Szakiskola Románia szívében
Harry Potter világában játszódó, valós idejű fórum alapú szerepjáték
 
FőoldalHomeRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Staff Team
Staff Team ~
Akikhez fordulhatsz

Jonathan Coxton
Igazgató

Teofana Enescu
Házvezető

Analisa Carp
Házvezető

Irisa Ciorei
Iskolapszichológus

Mara Sîrbu
Tanársegéd

Péterfy C. Soma
Prefektus
Tanársegéd

Tsicsói Hargita
Prefektus

Jenny Miles
Prefektus

Solomon Ahalanei
Prefektus

Anica Oprescu
Prefektus

Top posters
Jonathan Coxton
 
Péterfy C. Soma
 
Angela Bahneanu
 
Tara Black
 
Lucius Marga
 
David Rowle
 
Alisa Coxton
 
Gavril Lucian Baticescu
 
Teofana Enescu
 
Gabriela Bivol
 
Halloween Zsetonok
Sárgák - 14
1. Péterfy C. Soma - 2
2. Casian Dobaru - 2
3. Analisa Carp - 3
4. Jenny Miles - 3
5. Irisa Ciorei - 1
6. Steven Blackfield - 3


Zöldek - 8
1. Tara Black - 1
2. Anica Oprescu - 3
3. Stefan Moromete
4. Mia Gart - 2
5. Alba Oprescu - 2
Top posting users this month
Dicsőségfal
Legjobb Halloween Jelmez tulajdonosai

Alba Oprescu

Analisa Carp


Októberi dicsőségfal

Stefan Moromete
A hónap új karaktere

Dimitrie Udrea
A hónap pontszerzője

Tara Black
A hónap női karaktere

Steven Blackfield
A hónap férfi karaktere


Lucius Marga
Iskolaelső
Másodikos évfolyamelső

Mia Gart
Elsős évfolyamelső

Teofana Enescu
Év Tanára

Panagan
a Házkupa nyertese

Üzenőfal

Share | 
 

 Bogdan Bilaşca

Go down 
SzerzőÜzenet
Alisa Coxton
Tanár
Tanár
avatar

Hozzászólások száma : 551
Kor : 36
Regisztráció : 2008. Jul. 12.

TémanyitásTárgy: Bogdan Bilaşca   Csüt. Jan. 05 2012, 04:19


Alapok
Név: Bogdan Bilaşca
Becenév: Bogdan, Bogdi
Évfolyam: I.
Ház: Panagan ( Panagrea )
Faj: Ember

A családom:
Anya: Varvara Bilaşca
Apa: Aurel Bilaşca
Testvérek: bátyja:Aristotel (21); húga: Cerasela(13); öccse: Dimitru(2)

Honnan...
Születési dátum: 1998.02.21
Születési hely: Bukarest
Jelenlegi lakhely: Bukarest

Külső jegyek: Még viszonylag alacsony, de épp abban a korban van, mikor a fiúk egy-kettőre nőnek több centit is, s mivel családjában mindenki viszonylag magas, Bogdan is valószínűleg megnő még. Nagy szűrke szemei vannak, melyeket édesanyjától örökölt, illetve tejfölszőke haja, melyet a híresen hírhedt Bilaşca nagypapától örökölt.
Belső jegyek: Arisztokratikus. Elsőre majdnem mindenkivel szemét, de ha kiderül, hogy híres és nagyon régi múltú varázslócsalád egyik sarja vagy, akkor képes már normális beszélgetésre is. Sőt, ha még az is kiderül, hogy Panaganos vagy, talán még baráti viszonyba is keveredtek. Amúgy elég magának való, hacsak nem testvéreiről van szó, mert akkor még utolsó falatjáról is képes lenne lemondani, ami, valljuk be, gazdag családjának köszönhetően, nem valószínű, hogy valaha is megesik vele.

Hova...
Előtörténet: A Bilaşca család a román főváros, sőt talán az egész ország egyik legrégebbi aranyvérű családjaként ismeretesek. Mugli származásúakat sosem engedtek beházasodni a családba. S egy ősrégi pletyka/legenda szerint egyszer, az egyik Bilaşca saját fiát és annak várandós menyasszonyát ölte meg, mert a lány félvér volt.
Apja, Aurel a Mágiaügyi Minisztériumban tölt be magas pozíciót, mint azt már az idők kezdete óta betöltik a Bilaşcak, a poszt apáról fiúra száll. Az anyja otthon van, a hatalmas birtokot és a cselédeket felügyeli. No meg elméletileg neveli a még két otthon lévő gyereket, Dimitrut és Ceraselát. Bogdan bátyja, Aristotel, a tavalyelőtt végzett a Coxtonban, s most, hogy az iskola profilja megváltozott, visszajöhetett volna, de ő inkább a munkát választotta, s most a családi vállalkozást igazgatja.
Ő maga mindig is otthon nevelkedett, Bukarest belsejében, egy megbűvölt kis hely, mely külsöre csak egy sima 19. Századi háznak látszik, egy kisebb udvarral, de ha belép az ember, egy hatalmas villa óriási parkkal és zöldövezettel.
A Bilaşca család tagjai a Coxton Varázslóiskola létrejötte óta ide járnak, leszámítva azt a két generációt, amely az iskola bezárása végett kénytelen volt a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában elvégezniük tanulmányaikat. Mikor a Coxton Varázslóiskola ismét megnyitotta kapuit, küldött meghívót Aristotelnek, aki a negyedik évfolyamtól folytatta tanulmányait, s a következő évben Bogdi is megkapta a meghívóját, s nem is volt kérdéses, hogy a Roxfort és a Coxton közül melyik tanintézményt választják. Elsős éve a kezdeti problémák után viszonylag gondtalanul eltelt. Mikor másodikba ment, húga, Cerasela is megkapta a meghívót. Így esett meg, hogy az egyik tanév során három Bilaşca gyermek is a Coxton falai közt tanult, és a család többi tagjához hasonlóan, mindhárman a Panagrea házban.
Sajnos 2011 nyarán új miniszterelnők került hatalomra, s ezt a változást a Coxton is megsínylette, az évfolyamok átalakultak, így történt az eset, hogy míg Bogdan harmadik évfolyam helyett ismét elsőben találta magát, addig húga, Cerasela otthon folytatta tovább tanulmányait, s csak a következő tanévben fog visszatérni a Coxtonban, bár mint ahogy azt sejteni lehet, a lányka már alig várja.
Bogdannak sosem voltak más barátai, játszótársai a két testvérén kívül, meg néhány, hozzá hasonló arisztokrata csemete. De barátságot igazán egyikükkel sem kötött, az ő köreikben ez nem szokás, csak az érdekbarátságok. Ezért is lepte meg annyira a Coxton-beli élet, mikor három évvel ezelőtt idejött. Akkor még kis bunkó volt a többiek szemében, mára már sikerült kicsit csiszolnia modorán, s így még barátokra is lelt.


Állatok: Gábriel, a hipogriff.
Pálca: Szépen kidolgozott, 9 és ¾ hüvely, erdei fenyő, hipogriff szőr maggal.
A pálca különlegessége, hogy a család saját hipogriffjének a szőréből készült, s Gabriel, a hipogriff csak egyetlen egy alkalommal engedte, hogy egy szőrszálát felhasználják, s azóta is csak egyetlen embert enged magához közel, Bogdant.
A pálcát Románia egyetlen, és Közép- és kelet-Európa egyik legjobb pálcakészítője, Aleodor Decebal készítette.

Egyéb megjegyzés:

  • A kelta fahoroszkóp szerint az erdei fenyő szülöttje:
    Két lélek lakozik benne: az egyik egyszerű, igénytelen, kevéssel beéri. A másik élvhajhász, aki vágyódik a komfort, a kényelem, a luxus után. Hivatásában határozott, gyökereit nem lehet egykönnyen kitépni. Kitűnő szervező és bátor végrehajtó. Minden élethelyzetben jól megállja a helyét, elfogódottság nélkül cselekszik. Alaptermészete szerint visszahúzódó. Sokáig tart, amíg valaki előtt bensőjét, gondolatait feltárja. Mivel gyakran olyan álmokat kerget, melyek megvalósítására kevés a reális lehetősége, sokszor csalódik. Jó barát és társ. Akit barátságába fogadott, azt figyelmességgel, kedvességgel veszi körül, de kritikus megjegyzései és rendmániája miatt kevesen tudnak egy életen át kitartani mellette. Elszántan tudja összpontosítani erejét, tudását és vonzerejét egy cél elérése érdekében. Csak harmonikus környezetben tud dolgozni, zavarja a rendetlenség, a tudatlanság.
    Szerelmi élete:Gyorsan szerelemre lobban, de izzó szenvedélye csupán szalmaláng. Ha valakit élettársául választott, akkor ahhoz hű marad. Lélekben legalábbis, mert szenvedélye időnként fellángol. Ezért nem szabad féltékenységet mutatnia a partnernek, mert rövid idő után úgyis visszatér. A párkapcsolatban kezdetben örül, ha irányítják, de amint biztonságban érzi magát, átveszi az uralmat.

  • Rend- és tisztaságmániás


______________________________________

Alisa estélyie
Vissza az elejére Go down
 
Bogdan Bilaşca
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Coxton Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Szerepjáték tartozékok :: Panagan diákok előtörténetei-
Ugrás: