Coxton Varázsló- és Boszorkányképző Szakiskola Románia szívében
Harry Potter világában játszódó, valós idejű fórum alapú szerepjáték
 
FőoldalHomeRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Staff Team
Staff Team ~
Akikhez fordulhatsz

Jonathan Coxton
Igazgató

Teofana Enescu
Házvezető

Analisa Carp
Házvezető

Irisa Ciorei
Iskolapszichológus

Mara Sîrbu
Tanársegéd

Péterfy C. Soma
Prefektus
Tanársegéd

Tsicsói Hargita
Prefektus

Jenny Miles
Prefektus

Solomon Ahalanei
Prefektus

Anica Oprescu
Prefektus

Top posters
Jonathan Coxton
 
Péterfy C. Soma
 
Angela Bahneanu
 
Tara Black
 
Lucius Marga
 
David Rowle
 
Alisa Coxton
 
Gavril Lucian Baticescu
 
Teofana Enescu
 
Gabriela Bivol
 
Halloween Zsetonok
Sárgák - 14
1. Péterfy C. Soma - 2
2. Casian Dobaru - 2
3. Analisa Carp - 3
4. Jenny Miles - 3
5. Irisa Ciorei - 1
6. Steven Blackfield - 3


Zöldek - 8
1. Tara Black - 1
2. Anica Oprescu - 3
3. Stefan Moromete
4. Mia Gart - 2
5. Alba Oprescu - 2
Top posting users this month
Dicsőségfal
Legjobb Halloween Jelmez tulajdonosai

Alba Oprescu

Analisa Carp


Októberi dicsőségfal

Stefan Moromete
A hónap új karaktere

Dimitrie Udrea
A hónap pontszerzője

Tara Black
A hónap női karaktere

Steven Blackfield
A hónap férfi karaktere


Lucius Marga
Iskolaelső
Másodikos évfolyamelső

Mia Gart
Elsős évfolyamelső

Teofana Enescu
Év Tanára

Panagan
a Házkupa nyertese

Üzenőfal

Share | 
 

 Ronald Morgan

Go down 
SzerzőÜzenet
Aneela Mioara Gintaras
Vendégtanár
Vendégtanár
avatar

Hozzászólások száma : 259
Hely: : Coxton
Regisztráció : 2011. Nov. 20.

TémanyitásTárgy: Ronald Morgan   Csüt. Jan. 19 2012, 07:52AlapokNév:Ronald Morgan
Becenév: Az iskolában Ron, az otthoni haveroknak Morgan.
Évfolyam: Első
Ház: Jelenleg Panaganos, de Panagreásként kezdte, és reméli úgy is fejezheti majd be.
Faj: Ember


A családom:


Anya: Anastasia Ariene Menheim, Wizengamot tag. Szül: 1979. aug. 17. Ő nem az igazi anyja Ronaldnak, de igazi anyja a mai napig ismeretlen.
Apa: Niklaus Alastor Morgan, Jelenleg a bűnüldözési osztály fő igazgatója, így csak aktákat tologat, és az alatta dolgozók sorsáról dönt. Szül: 1975 január 9.
Testvérek: Van egy kishúga Patricia, de a kislány még csak 5 éves csupán.


Honnan...Születési dátum: 1997. július 5.
Születési hely: Londontól nem messze, egy varázslattal lefedett varázslóvárosban.
Jelenlegi lakhely: ...A COXTON...


Külső jegyek: Ronald a korához képest magas, legalább 185 cm. Testalkata is igen sportos, ugyanis épphogy járni és beszélni tudott, elkezdett sportolni. Először csak a futás, aztán jött az úszás, a súlyok emelése, felülés, fekvőtámasz, minden, amit egy ember el tud képzelni. Meg is lett az eredménye, hiszen ha bárki látja, egy izmos, magas szélesvállú jó kiállású fiatal srácot lát. Ezen kívül sötétbarna szemek és sötétbarna haj, ami lényeges e srác arcán. Öltözködése igen kifinomult, nem szereti a legdrágábbnál olcsóbb cuccokat. Minden ruhadarabjáról süt az, hogy ő gazdag, legyen az csak egy szimpla melegítőnaci atlétával, vagy farmergatya selyem inggel. Ahogy az öltözködésre is sok időt fordít, úgy a hajára is, mert ha nem zselézi be, akkor is sok idő kell neki, míg normálisan be tudja lőni. Nem szereti a világos élénk színeket, kivétel ez alól a fehér, mert azt szívesen viseli. Többnyire farmert visel vagy pólóval, vagy egy póló és ing, persze ha hideg van akkor pulóver sem marad el. Ha edzésről sétál valahová, melegítő és világos atlétatrikó a viselete, persze tölörközővel a vállán. De jöjjön akár több órás edzés, soha nem szaglik e fiú, hiszen a legmárkásabb parfümöket használja.

Belső jegyek: Ronald egy érdekes figura, van aki megakarja ismerni, van aki a látvány miatt is kerüli. Egy igazi nagy hangulatemberrel van dolga annak, aki véletlenül összefut vele. Ha jó kedve van kenyérre lehet kenni, ha viszont bal lábbal kelt fel akkor mindenki kerülje. Persze nagyon sokat nyom a latban a neveltetése, hisz az arrogancia, a nagyképűség, vagy akár az aranyvérűeknél elterjedt betegségek, az "én jóval feletted állok" vagy a "ki ha én nem!" szindrómák is megmutatkozhatnak e fiún. Nem híve a bájcsevejeknek, ha valaki elsőre nem szimpatikus neki, akkor se szó se beszéd, mintha ott sem lett volna. Nem szeret a semmiről beszélgetni, szereti a csínyeket, és a lányokat fűteni, persze vigyázni kell vele, ugyanis Ron tud sok(de legalább két)színű is lenni, ha az érdekei úgy kívánják. Szóval sokszor érdekből cselekszik, sokszor figyelemelterelésképpen, néha azt hiszed ismered, néha pedig mintha most látnád először. Az a fajta fiatal, aki tudja, hogy fiatal, és ki is próbálja a lehetőségeit, mert azon az elven van, hogy egyszer élünk. Mégis a csínyekben mindig benne van, persze gyorsan el tud iszkolni, és nem mindig érdekli a társ a bajban elmélet. Mindent összevetve Ronald egy eléggé összetett alak, és aki ismeri, az csak nyert...


Hova...Előtöri: A legtöbb élet úgy kezdődik, hogy megszületünk, és kapunk egy nagyon boldog családot. Ronald esetében nem így történt. Az apja Niklaus ugyanis nagyon is szabad szellem volt, falta az életet, és persze a nőket is, hiszen ő volt a középső gyermek, akire alig figyeltek. Ezért történhetett meg az, hogy viszonylag hamar teherbe ejtett egy fiatal lányt. De ne rohanjunk ennyire előre. Az apa Niklaus, miután befejezte az összer iskoláját, a minisztériumban kapott állást, mint auror. Csak azért nem kapott vezetői állást, mert az apja úgy gondolta, tanuljon meg a saját erejéből odáig feljutni. Persze nem is nagyon izgatta akkoriban, hiszen úgy gondolta, hogy a nők sokkal érdekesebbek, mint bármelyik munka. Össze is ismerkedett egy lánnyal, Camrynnel. Gyönyörű volt, barna haja és a macska szemei elvarázsolták. Pár hónapot töltöttek csak együtt, de a lány terhes lett. El akarta venni feleségül, de Camryn nem akarta, hogy a gyerek miatt házasodjanak. Így hát berendezték a gyerekszobát, és közben a kapcsolat is romokban hevert. Már nem volt a régi. Niklaus a munkába ölte minden energiáját, így feljebb is lépett a ranglétrán. Valamikor ekkortájt ismerte meg Anastasiát. Tetszett neki a lány higgadtsága és a világlátása, ezért el is titkolta Camrynt és a hamarosan megszületendő gyermeket. Teltek múltak a hetek, Nik és Anastasia egészen összemelegedtek. Majd egy napon Niklaus elment dolgozni, otthonhagyva Camrynt, aki eltitkolta, hogy megindult a szülés. Mire a férfi hazament, csak egy kisbabát talált otthon, aki torkaszakadtából ordított, hogy valaki foglalkozzon már vele is.

Sokáig, hónapokig kereste a lányt, aki ezek szerint álnéven mutatkozott be neki. Feladta a keresést, de a gyermeknek anya kellett, és mivel Anastasia is szerette a gyermekeket, Niklausnak nem volt veszíteni valója, bevallotta a lánynak, hogy van egy gyermeke. Eleinte ódzkodott is, de amint először megpillantotta a kisfiút, bele is szeretett. Anastasia nevezte el a gyermeket Ronaldnak, hiszen eddig neve sem volt szegénynek. Ezek után Niklaus apjának a befolyásának köszönhetően elintézték, hogy Anastasia legyen feltüntetve az összes papíron mint anya. Így lehetséges az, hogy Ronald a mai napig nem sejti, hogy az anyja nem is az anyja. Mikor Ronald 3 éves lehetett, akkor vette el apja Anastasiát. Ronald soha nem is akarta tudni, hogy mért nem a születése előtt vette el, neki így kerek minden ahogy van.

Ahogy teltek az évek, úgy lett Ronald apja egyre nevesebb, egyre befolyásosabb és egyre gazdagabb. A vad kicsapongó élettel felhagyott, hiszen családapa lett, férj és auror parancsnok. Sokat is dolgozott, sokat volt kint terepen, aztán még azt is bevállalta, hogy az újoncokat betanítsa, tepert azért, hogy a családnak jó legyen. Közben a fia cseperedett, és kezdte feladni a reményt, hogy megmutatkozik az ereje. Nem tudhatta, hogy a fiú esetleg későn érő tipus, de el kell ezt nézni neki, hiszen Ron az első gyermek, honnan tudhatná.
Ronald 7. születésnapján történt a dolog, mikor az ügyetlen inas hozta be a tortát, megbotlott, és a torta az enyészeté lett volna, ha Ronald ijedtében meg nem állÍtja a levegőben a tortát. A következő héten már kapott is magántanárt a fiú. Rühellte is, és az apró gonosz tréfák miatt menekült el szinte az összes. Volt akinek a haját gyújtotta meg, volt akinél eljátszotta a saját halálát, de volt olyan is, akit véletlenül összezsugorított, pedig csak patkányokat akart varázsolni a tanár táskájába.

De nem csak a magánórákon volt ilyen jófiú, volt, hogy a manóknál settenkedett, aminek az lett az eredménye, hogy kettőt leitatott vajsörrel, egyet önbüntetésre ítélte, hármat felszabadított az alsóneműjével, eggyel pedig elhitette hogy meghalt, aminek az lett az eredménye, hogy az ebédet főző manók közt kitört a hisztéria. Ez volt az a balhé, amiből nem tudott jól kimászni, persze az apja nem nagyon haragudott rá, mert magára ismert, viszont az anyja. Kitört majdnem a világháború, olyan nagy vita keveredett, hogy jó pár hétre szobafogságot kapott. De Ronald ebbe sem törődött bele, így szerencsére az edzés mindig jó ürügy volt a meglécelésre, így sokat csavargott, miután edzett, világot látott, és sosem törődött semmivel. Még az a szerencséje, hogy sok balhéval nem bukott meg, kivéve a manók és amikor az apja ital- és dohánykészletébe is belekóstolt.

10 éves lehetett. Anyja sminkészletéből bohócnak festette ki magát, felvette hozzá az anyja egyik fodros ruháját, és piros cipőjét, beült apja irodájába, és meggyújtott egy szivart. A whiskey-t is megkóstolta, le is húzott egy pohárral, de mivel nem ízlett neki, azzal kezdett el szórakozni, hogy poharanként a tűzre öntötte, mert tetszett neki, hogy fellobban a tűz. A szivart is oda dobta, pont akkor lépett be az apja, aki a látványtól röhögőgörcsöt kapott. Persze a whiskey eltűnése már nem volt olyan vicces, és amikor számonkérte a fiánt, az csak ennyit mondott: " Kiöntöttem, mert romlott volt!" Hát ennek már azért a fele sem volt tréfa, és bár sosem tudtak Ronra igazán haragudni, de ráfért már a helyváltoztatás. Külföldi iskolát kerestek Ronaldnak, ami jó messze van Angliától, rá is leltek a Coxtonra. Be is adták a jelentkezést, amire pozitív válasz érkezett. Ronald persze a csínyek kifogyhatatlan tárházát és az új haverok megismerését látta a suliban. Anyja és apja elkísérte a suliig, és vettek a közelében egy birtokot kastéllyal.

A beosztásnál természetesen Panagreás lett, és élvezte az életet, meg persze, hogy a HV néni kivételesen bánik az övéivel, miközben a többi házbéli megszívja. Sokat is nyalizott, hogy ne nagyon büntessék meg. Persze úgy intézte a csínyeit, hogy ő maga soha ne bukjon meg. A Coxtonban is berúgatta a manókat, és megfenyegette őket, ha elárulják, hogy ő volt, akkor elnáspángolja őket, ezért a manók más nevet mondtak, így Ronald megúszta, nemúgy mint egykor otthon. Bár a jóvilágnak is hamar vége szakadt, ugyanis az iskolát sajnos bezárták. Hazament hát, ahol elküldték a Roxfortba, amit egyenesen utált, és ki is rúgatta magát.

Otthon folytatta a tanulást, egészen addig, míg újra meg nem nyitotta a Coxton a kapuit. Most újra itt van, és a listájára közvetlenül a csínyek és a bulik mellé felkerültek a csajok is. Hiába, Ron egy serdülő fiú és mostmár érdeklik a csajok is...


Állatok: Vándorsólyom, Athéné
Pálca: Fenyőfa, sárkányszívizomhúr mag.
Egyéb megjegyzés: -


______________________________________

Aneela mai viselete
Vissza az elejére Go down
 
Ronald Morgan
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» [Event] Tükörkép

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Coxton Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Szerepjáték tartozékok :: Panagan diákok előtörténetei-
Ugrás: