Coxton Varázsló- és Boszorkányképző Szakiskola Románia szívében
Harry Potter világában játszódó, valós idejű fórum alapú szerepjáték
 
FőoldalHomeRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Staff Team
Staff Team ~
Akikhez fordulhatsz

Jonathan Coxton
Igazgató

Teofana Enescu
Házvezető

Analisa Carp
Házvezető

Irisa Ciorei
Iskolapszichológus

Mara Sîrbu
Tanársegéd

Péterfy C. Soma
Prefektus
Tanársegéd

Tsicsói Hargita
Prefektus

Jenny Miles
Prefektus

Solomon Ahalanei
Prefektus

Anica Oprescu
Prefektus

Top posters
Jonathan Coxton
 
Péterfy C. Soma
 
Angela Bahneanu
 
Tara Black
 
Lucius Marga
 
David Rowle
 
Alisa Coxton
 
Gavril Lucian Baticescu
 
Teofana Enescu
 
Gabriela Bivol
 
Halloween Zsetonok
Sárgák - 14
1. Péterfy C. Soma - 2
2. Casian Dobaru - 2
3. Analisa Carp - 3
4. Jenny Miles - 3
5. Irisa Ciorei - 1
6. Steven Blackfield - 3


Zöldek - 8
1. Tara Black - 1
2. Anica Oprescu - 3
3. Stefan Moromete
4. Mia Gart - 2
5. Alba Oprescu - 2
Top posting users this month
Dicsőségfal
Legjobb Halloween Jelmez tulajdonosai

Alba Oprescu

Analisa Carp


Októberi dicsőségfal

Stefan Moromete
A hónap új karaktere

Dimitrie Udrea
A hónap pontszerzője

Tara Black
A hónap női karaktere

Steven Blackfield
A hónap férfi karaktere


Lucius Marga
Iskolaelső
Másodikos évfolyamelső

Mia Gart
Elsős évfolyamelső

Teofana Enescu
Év Tanára

Panagan
a Házkupa nyertese

Üzenőfal

Share | 
 

 Lucius Marga

Go down 
SzerzőÜzenet
Jonathan Coxton
Igazgató
Igazgató
avatar

Hozzászólások száma : 1640
Kor : 42
Hely: : Coxton Birtok
Regisztráció : 2008. Jul. 11.

TémanyitásTárgy: Lucius Marga   Csüt. Jan. 19 2012, 09:08

Alapok

Teljes név:Lucius Sinister Marga
Használt név:Lucius Marga
Becenév: Lucius
Évfolyam: I.
Ház: Panagan
Faj: Ember

A családom:Anya: Szorina Marga
Apa: Vlad Marga
Testvérek: -Honnan...Születési dátum: 1997. 07. 15.
Születési hely: Brassó
Jelenlegi lakhely:Coxton

Külső jegyek: 175 cm magas már most, láthatóan nem az alacsonyabbak társaságát fogja képviselni, súlya változó, sportos alkattal rendelkezik.
Rövid, szőke hajú srác, ami lassan fehérbe hajlik át –láthatóan növeszti-, szeme áttetsző szürke, arcvonásai arisztokrata származásra utalnak. Bőre rendkívül fehér, de nem beteg, örökletes a dolog. Ugyan még nagyon kölyök, de az látszik rajta, hogy igencsak jóképű lesz, ha egyszer felnő… már ha felnő.


Belső jegyek:Ironikus, cinikus, szarkasztikus, néha arrogáns… de nem mindenkivel. A saját háza tagjaival egészen másképp viselkedik, mint a többiekkel, ami sokak számára érthetetlen dolog lehet. Két oldala van, de a másikat csak barátai ismerhetik. Eszes gyerek, meglepően sokat olvasott. Lételeme a csínytevés, balhé, bunyó… ebben a sorrendben, vagy akár egyszerre. Őszinte, egyenes gyerek, ha elkapják, akkor vállalja a felelősséget, sosem bújik ki alóla, és ha baja van veled, akkor azt a szemedbe mondja.Hova...Előtöri: 1998. 07. 01-én született, nagy múltú, nemesi máguscsalád egyetlen fiaként, Brassóban. Az arisztokrata vér pedig elvárásokat támasztott rögtön a még cseperedő gyerekkel szemben is, így szinte totyogó korától komoly tanításban volt része otthon, így sok dolog egyáltalán nem ismeretlen a számára.
Pálcával, seprűvel és üsttel jött a világra… nagy valószínűséggel, mert kedvenc játékszere volt már kicsiként is, és el nem engedte volna. Míg másnak a maci, neki a pálca, a seprű és az üst kellett. Az sem volt kérdés, melyik iskolába jön… így kívánta a családi hagyomány. Egészen kis kora óta aurornak (is) készül, így edz, így tanul, így gyakorol.

Szülei magas beosztásban dolgoznak a Minisztériumban, apja a legmagasabb körökben mozog, ez pedig meghatározta eddigi életét. A kötelező fogadások… gyűlölte őket mindig is, ahogy egyáltalán nem törődött a családi hagyományokkal sem. Ki nem állhatja az öltönyt, biztos, hogy valahogyan botrányt okoz, ha viselnie kell… vagy kigombolt ing, vagy feltűrt ingujj, vagy éppen a nyakkendő hiánya az, amivel felhívja magára a figyelmet.
Lázadó típus, rendkívül makacs, konok és önfejű, korából fakadóan igencsak vakmerő… még.
Rendkívül eszes, érdeklődő, de csak azok iránt, amik felkeltik a figyelmét, ezt bizony pedig el kell érni nála, különben unalmában bájitalkomponenseket variál.

Mindenről van véleménye, ha az nem egyezik valakiével, legyen az akár felnőtt, vagy tanár, simán vitába száll, de nem szemtelen módon, csupán elmondja a saját variációját, és kifejti, miért is nem ért vele egyet. Viselkedése ismeretlenekkel vagy más házbeliekkel szemben kihívó, kimért, általában mindenkit a vezetéknevén szólít, kivételes esetekben ejti ki csak a keresztnevet is. Már most a dominanciaharcát vívja, és egy biztos, nem fog megfutamodni. Ellenben a professzoraival szemben tisztelettudó, bár ha valami felbosszantja, akkor simán átmegy cinikusba, de még ekkor is megtartja a távolságot, a határt sosem lépi át.

Auror lesz, hajtó és méregkeverő, megmondta, azóta is kitart a három szerelme mellett és ugyan első körben gyakorlásokkal üti el az idejét, ám nem hanyagolja el a másodikat sem… ez pedig a kviddics. Hajtónak készült, a sok esés és törés sem vette el a kedvét attól, hogy addig gyakoroljon valamit, amíg azt saját maga tökéletesnek nem ítéli. Kedvenc szórakozása a már kiforrott, vagy éppen kitalált formációk variálása, valamint stratégiák kidolgozása. Nagyon jó a megfigyelőképessége, a legapróbb részletekre is kiterjed, és lehet, te már rég nem emlékszel valamire, ő akkor is tudni fogja.

Órákat ült a pálya mellett, nézte a profikat, és lehet, nem szállhatott be, de figyelt, jegyzetelt, elleste az edzésmódszereiket is. Ahogyan tette ezt akkor, amikor más aurorokat gyakorolni látott. Igen komoly írással rendelkezik, ezek mind-mind a megfigyelésein alapulnak. Ha ezeket tudod róla, akkor megérted, nem véletlen, hogy korához képest igen fejlett a fizikuma.

Harmadik nagy szerelme a Bájitaltan, a méregkeverés és társai. Ugyan képtelen a fenekén ülni huzamosabb ideig, de ha az üstről van szó, akkor bármikor és bármeddig. Saját kísérleteket is folytat, persze több a robbanás még mint a sikeres recept, ám nem adja fel, újabb és újabb főzeteken töri a fejét.

Lehet, sokszor nem jegyzetel, vagy legalábbis neked úgy tűnik, pedig ír, csak címszavakban… az neki bőven elég ahhoz, hogy tudja az anyagot vagy megjegyezze, ami fontos. Ha barátjának fogad, akkor viszont megismered egy olyan oldalát, amit keveseknek mutat. Ugyanis laza, vidám srác, aki minden őrültségben benne van. Valakit megvicceltek? Biztos lehetsz benne, hogy köze van hozzá.


Állatok: egy fekete holló, Eagle
Pálca: Decebal pálca, 12,5 hüvelyk, szilfa, sárkány szívizomhúr maggal.
Egyéb megjegyzés: -
Vissza az elejére Go down
http://vaniliamamor.blogspot.com
 
Lucius Marga
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Coxton Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Szerepjáték tartozékok :: Panagan diákok előtörténetei-
Ugrás: