Coxton Varázsló- és Boszorkányképző Szakiskola Románia szívében
Harry Potter világában játszódó, valós idejű fórum alapú szerepjáték
 
FőoldalHomeRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Staff Team
Staff Team ~
Akikhez fordulhatsz

Jonathan Coxton
Igazgató

Teofana Enescu
Házvezető

Analisa Carp
Házvezető

Irisa Ciorei
Iskolapszichológus

Mara Sîrbu
Tanársegéd

Péterfy C. Soma
Prefektus
Tanársegéd

Tsicsói Hargita
Prefektus

Jenny Miles
Prefektus

Solomon Ahalanei
Prefektus

Anica Oprescu
Prefektus

Top posters
Jonathan Coxton
 
Péterfy C. Soma
 
Angela Bahneanu
 
Tara Black
 
Lucius Marga
 
David Rowle
 
Alisa Coxton
 
Gavril Lucian Baticescu
 
Teofana Enescu
 
Gabriela Bivol
 
Halloween Zsetonok
Sárgák - 14
1. Péterfy C. Soma - 2
2. Casian Dobaru - 2
3. Analisa Carp - 3
4. Jenny Miles - 3
5. Irisa Ciorei - 1
6. Steven Blackfield - 3


Zöldek - 8
1. Tara Black - 1
2. Anica Oprescu - 3
3. Stefan Moromete
4. Mia Gart - 2
5. Alba Oprescu - 2
Top posting users this month
Dicsőségfal
Legjobb Halloween Jelmez tulajdonosai

Alba Oprescu

Analisa Carp


Októberi dicsőségfal

Stefan Moromete
A hónap új karaktere

Dimitrie Udrea
A hónap pontszerzője

Tara Black
A hónap női karaktere

Steven Blackfield
A hónap férfi karaktere


Lucius Marga
Iskolaelső
Másodikos évfolyamelső

Mia Gart
Elsős évfolyamelső

Teofana Enescu
Év Tanára

Panagan
a Házkupa nyertese

Üzenőfal

Share | 
 

 Kanon/Cannon karakterek

Go down 
SzerzőÜzenet
Főmesélő
Mesélő
Mesélő
avatar

Hozzászólások száma : 145
Hely: : Sehol és mindenhol
Regisztráció : 2008. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Kanon/Cannon karakterek   Csüt. Júl. 04 2013, 09:57

Minden oldal életében vannak olyan karakterek, akikre nagy-nagy szükségük van, ezek a kanon, vagy angolosan cannon karakterek. Mivel a Coxton világát kibővítettük, így már nekünk is lettek kanon karaktereink.

Ha megtetszett az egyik karakter, nincs más dolgod, mint Hollót küldeni a Főmesélőnek vagy Jonathan Coxtonnak a részletek miatt. Természetesen, ahhoz, hogy egy újabb karaktert kaphass, tejesítened kell a multikarakter igénylésének feltételeit.
Keressük iskolánk alkalmazottait

Kor, nem, név, faj, karakterkép választható!


Akiket keresünk:
Tanárok: átváltoztatástan (ÁTV), jóslástan (JOS), mágiatörténet (MGT), mugliismeret (MUG), rúnaismeret(RNI), illetve a pályázó által javasolt, kitalált tantárgyakra. Részletek az ide tartozó hírben! (Katt ide a részletekért)
Megjegyzés: Tanári karakter igényléséhez nem kell teljesíteni a multi-feltételeket, csak a pályázatban megírtakat.

Alkalmazottak: Iskolapszichológus, gondnok, vadőr.

Ha bármelyik felkeltette az érdeklődésedet, írj a Főmesélőnek vagy Jonathan Coxtonnak hollót!

Pár hónapja a Fekete Tőr Testvériség tagjai úgy döntöttek, visszaköltöznek az Óhazába, mivel az Egyesül Államokban sikeresen legyőzték az Alantasok Társaságát. Az Óhaza itt, Erdélyben található, a testvérek és feleik pedig megalkotókra várnak!


Őfelsége Wrath, Wrath fia

A Vak Király/Wrath 348 harcos/békeidőben szabadon választható vámpír Jason MomoaWrath a vámpírok királya, emellett a Testvériség és az Elit tagja.
Részletek J.R.Ward könyvéből:
Hajszín: Fekete, egyenes, derékig érő
Szeme: Világoszöld
Különleges fizikai ismertetőjegye: Mindkét alkarján tetoválás látható, amely királyi vérvonalát részletezi, a testvériség hege a bal mellizmán, ősi nyelven az ELIZABETH név belekarcolva keresztben a háta felső részére és a vállára.
Megjegyzés:  A látása nagyon gyenge: a szeme hiperérzékeny a fényre, valószínűleg tiszta vérű származása miatt. Állandóan napszemüveget visel.
Kedvenc fegyvertípus: Hira suriken (harcművészeti dobócsillag)
Személyleírás: A majd’ két méter tíz centi magas Wrath rémisztően hatott bőrruhájában. Hosszú, egyenes, fekete haja középen elválasztva hullott a vállára. Szemét, amelyet még soha senki nem látott, fejhez simuló, sötét napszemüveg takarta. Válla kétszer olyan széles volt, mint a legtöbb férfinak. Arca egyszerre volt durva és arisztokratikus. Látszott, hogy király, hiszen születése folytán az is volt, és hogy harcos, akivé az évek során vált.– ÉJSÖTÉT SZERETŐ, 16-17. old.
Felesége: Elizabeth Anne Randall


Az, hogy most, mikor nem a harc teszi ki ideje nagy részét, mivel foglalkozik Wrath, a megalkotóra van bízva! Ha van ötleted, keresd fel a Főmesélőt vagy Nath-et!
Nem ragaszkodom ehhez a play by-hoz, ha ez nem tetszik, itt van még néhány, de akár egyedi ötlettel is előállhattok:


Balról jobbra, fentről le:Jason Mamoa|Jason Mamoa|Antonio Cupo|Mario Blanco|Hugh Jackman|Diego Olivera


Rhage, Thorture fia

Hollywood 170 harcos/békeidőkben szabadon választható vámpír Jessie Pavelka


Részlet Ward könyvéből:
Hajszín: Szőke
Szeme: Neon kékeszöld
Különleges fizikai ismertetőjegye: Karmossárkány-tetoválás látható a hátán, a testvériség hege a bal mellizmán, az ősi nyelven a MARY MADONNA név belekarcolva keresztben a háta felső részére és a vállára.
Megjegyzés: Egy sárkány él benne, ami akkor jön elő, amikor feszültté válik. Ezt a büntetést az Őrző rótta ki rá (és egész életére vállalta, hogy megtarthassa Maryt). Alteregóját, akit a fele segített megszelídíteni, most már képes valamelyest az irányítása alatt tartani.
Kedvenc fegyvertípus: A vadállat
Személyleírás: "Ahogy a férfi átvonult az éttermen, elképesztően jóképű megjelenése ellenére volt a mozgásában valami, ami nem illett a képbe. Valami… állatias. Egyszerűen nem úgy viselkedett, mint a többi ember. Úgy lépkedett, mint egy ragadozó. Széles válla ringatózott járás közben, fejét viszont állandóan jobbra-balra forgatta, tekintetével keresett valamit. Marynek az a kényelmetlen érzése támadt, hogy puszta kézzel képes lenne eltörölni az egész helyet a föld színéről, ha úgy tartaná kedve."– SÍRON TÚLI SZERETŐ, 115. old.
Felesége: Mary Madonna Luce

Az, hogy most, mikor nem a harc teszi ki ideje nagy részét, mivel foglalkozik Rhage, a megalkotóra van bízva! Ha van ötleted, keresd fel a Főmesélőt vagy Nath-et!
Variációk másik pb-hez:Jessie Pavelka|Jessie Pavelka|Josh Holloway|Jason Lewis|Gabriel Aubray|Tobias Cameroon
Zsadist, Ahgony fia

Zsé 235 harcos/békeidőkben szabadon választható vámpír James Guardino


Részlet Ward könyvéből:
Hajszín: Többszínű, de nagyon rövidre nyírt
Szeme: Sárga, amikor nyugodt / fekete, amikor dühös
Különleges fizikai ismertetőjegye: Rabszolga-tetoválások láthatók a nyakán és mindkét csuklóján, mély sebhely fut végig a homlokától le a szájáig, és eltorzítja a felső ajkát, szinte az egész hátát sebek és hegek borítják, a mellbimbójában egy karika (ő maga szúrta át), a bal fülcimpájában pedig egy dugó, a testvériség hege a bal mellizmán, az ősi nyelven a BELLA és a NALLA nevek belekarcolva keresztben a háta felső részére és a vállára.
Megjegyzés: Már írástudó, de évekig nem tudott olvasni. Van egy ikertestvére, Phury.
Kedvenc fegyvertípus: Két SIG negyven milliméteres. Korábban a puszta keze.
Személyleírás: " Zsadist letérdelt az egyik alantas mellé. Sebhelyes arcát eltorzította a gyűlölet, szája dühös vicsorba fordult, szemfoga olyan hosszúra nyúlt, mint egy tigrisé. Borotvált fejével és beesett arcával úgy nézett ki, mint a Kaszás: és mint a halálnak, neki sem okozott problémát, hogy hidegben dolgozzon. Öltözetét mindössze egy fekete garbó és egy bő fekete nadrág alkotta, fegyverből azonban jóval több volt rajta. A Fekete Tőr Testvériség jelképe, a fekete tőr fegyvertartója keresztezte a mellkasát, két másik tőrt pedig a combjára erősített. Övébe egy kézifegyver volt bedugva.
Nem mintha valaha is használta volna a kilenc milliméteres pisztolyt. Harc közben szerette a személyes kontaktust. Valójában ez volt az egyetlen alkalom, amikor valakivel közelebbi kapcsolatba került.
"– MEGSEBZETT SZERETŐ, 17. old.
Felesége: Bella

Az, hogy most, mikor nem a harc teszi ki ideje nagy részét, mivel foglalkozik Zsadist, a megalkotóra van bízva! Ha van ötleted, keresd fel a Főmesélőt vagy Nath-et!
Variációk másik pb-hez: Dominic Purcell|Wentworth Miller|James Guardino|Dawid Auguscik|Jason Statham|Van Diesel
Butch O’Neal más néven Dhestroyer

Butch/Zsaru 38 harcos/békeidőkben szabadon választható negyedvér-vámpír Jonathan Rhys Meyers
FOGLALT


Wrath vérvonalából származik, ezért Vishousnak sikerült mesterségesen beindítania az átváltozását, így most már ő is a Testvériséghez tartozzik. Mielőtt átváltozott volna rendőrként dolgozott.
Részlet Ward könyvéből:
Hajszín: Barna
Szeme: Mogyoróbarna
Különleges fizikai ismertetőjegye: Fekete, csoportba rendezett, tetovált vonalak látszanak a gerince alján, a testvériség hege a bal mellizmán, az ősi nyelven a MARISSA név belekarcolva keresztben a háta felső részére és a vállára, a jobb kezén a kisujja az átváltozása óta enyhén deformált, egy forradás látszik a hasán.
Megjegyzés: Ő az Alantasok Társasága által emlegetett Pusztító próféciának beteljesítője. Miután a társaság elrabolta, és az Omega beledugta egy részét, képes belélegzés útján elfogyasztani az alantasokat… amely, a szíven szúrással ellentétben, megakadályozza, hogy a gyilkosok visszatérjenek a mesterükhöz, vagyis ezáltal az Omega létezését fenyegeti.
Kedvenc fegyvertípus: Száraz, fanyar humor (némi nyomásra elárulta, hogy egy negyven milliméteres Glock)
Személyleírás: " Butch körbefordult a tükör előtt. Úgy érezte magát, mint egy piperkőc, de nem tehetett róla, tetszett neki, amit a tükörben látott. A fekete hajszálcsíkos öltöny pont illett rá, a fehér, kigombolt nyakú ing látni engedte lebarnult bőrét, a Ferragamo papucscipő pedig pont a megfelelő mértékű fényűzést képviselte öltözékében.
Már szinte jóképűnek volt mondható. Persze csak addig, amíg valaki közelről meg nem látta véreres szemét.
A whisky és a négy óra alvás megtette hatását.
"– ÉJSÖTÉT SZERETŐ, 420. old.

„Marissa belenézett parancsolója mogyoróbarna szemébe, és megsimogatta dús, fekete haját. Aztán a hüvelykujjával végigsimított a szemöldökén, majd végighúzta az ujját egyenetlen, „túl-sokszor-betört” orrán. Végül óvatosan megérintette letört szélű metszőfogát.
– Elég leharcolt vagyok, nem igaz? – szólalt meg Butch. – De tudod, néhány plasztikai műtét, meg pár menő baseballsapka segítségével, és én is olyan szívdöglesztő lehetek, mint Rhage.
Marissa visszanézett a kis porcelánfigurára, és az életére gondolt. Meg Butchéra.
Lassan megrázta a fejét, és odahajolt hozzá, hogy megcsókolja.
– Nem változtatnék meg rajtad semmit. Egyáltalán semmit.
”– ÉLETRE KELTETT SZERETŐ, 655. o.
Felesége: Marissa, Wallen vér szerinti lánya

Az, hogy most, mikor nem a harc teszi ki ideje nagy részét, mivel foglalkozik Butch, a megalkotóra van bízva! Ha van ötleted, keresd fel a Főmesélőt vagy Nath-et![/b]
Variációk másik pb-hez: Desmond Harrington|Dominic Purcell| Jonathan Rhys Meyers
Vishous, a Vérontó fia

V 309 harcos/békeidőkben szabadon választható vámpír David GandyRészlet Ward könyvéből:
Hajszín: Fekete
Szeme: Fehér, a külső gyűrűje tengerészkék
Különleges fizikai ismertetőjegye: A testvériség hege a bal mellizmán, tetoválás a jobb halántékán, tetoválás az ágyékán és a combján, az ősi nyelven a JANE név belekarcolva keresztben a háta felső részére és a vállára, részlegesen kasztrálták, a jobb kezén mindig kesztyűt visel, kecskeszakálla van.
Megjegyzés: Az Őrző fia, ezért a ragyogását a jobb kezében viseli – amely nagy erejű energiaforrás, és hatalmas pusztításra is képes. Látomásai vannak a jövőről. Gyógyító képességgel is rendelkezik.
Kedvenc fegyvertípus: A jobb keze
Személyleírás: " [Bella] nagyon megkedvelte a harcost, miután a partin beszélgettek. Okos volt és szellemes, ami a többi vámpír esetében, akit ismert, azonnal kizárta annak a lehetőségét, hogy ugyanakkor kellemes társasági lény is legyen, benne azonban ez a kettő egyszerre megvolt. Szexis volt, erős és mindenhez értett. Az a fajta férfi, akitől az ember már csak azért is gyereket akar, hogy a génállománya továbböröklődhessen.
Bella nem értette, miért viseli állandóan azt a fekete bőrkesztyűt, és mit jelent a halántékán a tetoválás. Egyszer talán, ha olyan lesz a helyzet, majd megkérdezi tőle.
"– SÍRON TÚLI SZERETŐ, 481-482.old.
Felesége: Dr. Jane Whitcomb

Az, hogy most, mikor nem a harc teszi ki ideje nagy részét, mivel foglalkozik Vishous, a megalkotóra van bízva! Ha van ötleted, keresd fel a Főmesélőt vagy Nath-et!
Az utolsó pb: Jed Hill, a többin David Gandy látható.
Phury,  Ahgony fia

Phury 235 harcos/békeidőkben szabadon választható vámpír -


Részlet Ward könyvéből:
Hajszín: Többszínű
Szeme: Sárga
Különleges fizikai ismertetőjegye: A testvériség hege a bal mellizmán, hiányzik a jobb alsó lábszára, az ősi nyelven a CORMIA név belekarcolva keresztben a háta felső részére és a vállára.
Megjegyzés: Ő a Nemző, vagyis a kiválasztottak védelmezője. Van egy ikertestvére, Zsadist.
Kedvenc fegyvertípus: Tőr
Személyleírás: " Phury beletúrt elképesztő színű hajába, amely vörös, szőke és barna tincsekben hullott a vállára. Enélkül is jóképű fickó volt, ezzel a hajjal viszont… nos, hát mi tagadás, elképesztően gyönyörű. Nem mintha Butch szexuális beállítottsága ilyen irányú lett volna, de a férfi szebb volt, mint a legtöbb nő. És amikor nem a gyilkos szerelésében volt, sokkal igényesebben is öltözködött, mint a nők.
Még szerencse, hogy úgy harcolt, mint egy kemény férfi, különben könnyen homokosnak lehetett volna nézni.
”– MEGSEBZETT SZERETŐ, 73. old.
”Miközben Phury várakozott, pontosan tudta, hogy veszedelmes örvénybe került, és csak forog-forog körbe, mint egy fúróhegy, amely egyre lejjebb hatol a föld mélyébe. Minden egyes új szinttel, ahová lesüllyedt, egyre veszélyesebb és mérgezőbb ércet fedezett fel, amely behatolt az agyába, és még mélyebbre csábította a föld középpontja felé. Tudta, hogy mi felé tart, hogy a végső cél a forrás, a pokol legmélyebb bugyra, és hogy minden egyes állomással csak újabb ösztönzést kap halálos küldetésének teljesítésére.”– MEGVÁLTOTT SZERETŐ, 109. old
Felesége: A kiválasztott Cormia

Az, hogy most, mikor nem a harc teszi ki ideje nagy részét, mivel foglalkozik Phury, a megalkotóra van bízva! Ha van ötleted, keresd fel a Főmesélőt vagy Nath-et!
Balról jobbra, fentről le: chris hemsworth|No-name|No-name|Taylor Kitsch|Theo Theodoridi|Tobias Cameroon
Sajnos a második és harmadik képen nem tudom, ki szerepel. Ha valaki felismeri őket, kérem jelezze!
Thorment

Thor 315 harcos/békeidőkben szabadon választható vámpír William PonzettiHajszín: Sötét színű
Szeme: Kék
Különleges fizikai ismertetőjegye: A testvériség hege a bal mellizmán, az ősi nyelven a WALLESANDRA és az AUTUMN nevek belekarcolva keresztben a háta felső részére és a vállára.
Megjegyzés: Legjobb barátja az alantasok által meggyilkolt Darius. Van egy fogadott fia, John Matthew, aki amúgy Darius reinkarnációja. Az alantasok egyik támadása közben elvesztette felét, az állapotos Welsie-t, a tragédia után eltűnt, végül a bukott angyal, Lassiter mentette meg, így végül visszatért a Testvériségbe és tovább harcolt. A tragédia előtt ő volt a Testvériség vezetője.
Felesége: Autumn

Az, hogy most, mikor nem a harc teszi ki ideje nagy részét, mivel foglalkozik Thor, a megalkotóra van bízva! Ha van ötleted, keresd fel a Főmesélőt vagy Nath-et!
Másik avatar variáció: Paul Walker


______________________________________

Első számú szabály: A Mesélőknek mindig igazuk van. Ha egy mesélő azt mondja, hogy meghaltál, akkor az úgy is van.
Második számú szabály: Ha valamilyen csoda folytán a Mesélőnek még sincs igaza, életbe lép az első számú szabály!


A hozzászólást Főmesélő összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Júl. 18 2013, 23:47-kor.
Vissza az elejére Go down
Főmesélő
Mesélő
Mesélő
avatar

Hozzászólások száma : 145
Hely: : Sehol és mindenhol
Regisztráció : 2008. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Kanon/Cannon karakterek   Pént. Júl. 05 2013, 12:04

A következő karakterek a Testvériséggel élnek, velük harcoltak, de nem tagjai a Testvériségnek.John Metthew/Therror, Drius vér szerinti fia, Thorment fogadott fia

John/JM • 25 • harcos/békeidőkben szabadon választható • vámpír • Matt Lanter
Hajszín: Sötét színű
Szeme: Kék
Különleges fizikai ismertetőjegye: Az  ősi nyelven a XHEXANIA név belekarcolva keresztben a háta felső részére és a vállára.
Megjegyzés: A testvériség régi tagjának, Dariusnak a reinkarnációja. Néma, ezért jelbeszéddel kommunikál.Thorment fogadott fia.
Felesége: Xhexania

Az, hogy most, mikor nem a harc teszi ki ideje nagy részét, mivel foglalkozik JM, a megalkotóra van bízva! Ha van ötleted, keresd fel a Főmesélőt vagy Nath-et!
Balról jobbra, fentről le:Gaspard Ulliel|Matt Lanter|Gilles Chevalier|Ray John Pila|TJ Hoban|Channing Tatum
Qhuinn

Qhuinn • 26 • harcos/békeidőkben szabadon választható • vámpír • Zac Taylor
John Metthew életőre és egyben legjobb barátja Blay mellett. A családja kitagadta, így most ő is a Testvériség otthonában lakik. Különös ismertetője, hogy egyik szeme kék, a másik pedig zöld, illetve az egyik szeme alatt egy piros könnycsepp tetoválás található, ez mutatja mindenki számára, hogy ő egy életőr. Amúgy piercingekből és tetoválásokból is van neki pár. Bisexuális.

Az, hogy most, mikor nem a harc teszi ki ideje nagy részét, mivel foglalkozik Qhuinn, a megalkotóra van bízva! Ha van ötleted, keresd fel a Főmesélőt vagy Nath-et!
Balról jobbra, fentről le:Jed Hill|Zac Taylor|Gui Fedrizzi|Leo Nash| Zac Taylor |Sean Faris
Blaylock

Blay • 27 • harcos/békeidőkben szabadon választható • vámpír • Garrett Hedlund
John és Qhuinn legjobb barátja, az utóbbiba szerelmes is. Qhuinnel már gyerekkoruk óta barátok, ő is a Testvériségnél lakik és együtt harcolt velük, de a Testvériségnek ő sem tagja. Ha az előbbi mondatból nem derült volna ki, meleg.Smile

Az, hogy most, mikor nem a harc teszi ki ideje nagy részét, mivel foglalkozik Blay, a megalkotóra van bízva! Ha van ötleted, keresd fel a Főmesélőt vagy Nath-et!
Balról jobbra, fentről le:Jonathan K.|Alex Santaniello|Garrett Hedlund|Matt Waters| Matt Waters|Peabo Powell

Xhexania

Xhex• ? • harcos/biztonsági őr • vámpír • Ruby RoseFélig manipulátor. Sokáig Rhev-vel dolozott együtt, a férfi szórakozóhelyén volt biztonsági főnök. Itt ismerte meg későbbi felét, John Matthet. Ő is harcolt a testvérekkel. Jelenleg is a Testvériségnél lakik. Most, hogy nincsenek harcok, régi munkájával foglalkozik, biztonsági főnőkként dolgozik az egyik felkapott szórakozóhelyen.

Az, hogy most, hol van ez a bár, és ki a tulaja, majd  a megalkotóval együtt eldöntjük, az ötleteket addig is szívesen fogadjuk! Ha van ötleted, keresd fel a Főmesélőt vagy Nath-et!
Balról jobbra: Ruby Rose|Ruby Rose|Edgy Pixie Cut
Payne

Payne• 309 • harcos • vámpír • Adriana LimaVishous ikertestvére, akit az Örző sokáig rejtegetett. Miután az anyja, az Őrző szabadon engedte, a testvériséggel harcolt. Az ő férje Manny Manello, sebész.

Az, hogy most, mivel foglalkozik Payne,  a megalkotóra van bízva! Ha van ötleted, keresd fel a Főmesélőt vagy Nath-et!
Balról jobbra: Adriana Lima|Olivia Munn|No-name
______________________________________

Első számú szabály: A Mesélőknek mindig igazuk van. Ha egy mesélő azt mondja, hogy meghaltál, akkor az úgy is van.
Második számú szabály: Ha valamilyen csoda folytán a Mesélőnek még sincs igaza, életbe lép az első számú szabály!
Vissza az elejére Go down
Főmesélő
Mesélő
Mesélő
avatar

Hozzászólások száma : 145
Hely: : Sehol és mindenhol
Regisztráció : 2008. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Kanon/Cannon karakterek   Szomb. Júl. 06 2013, 05:37

Ebben a hszben a testvérek feleit (feleségeit), illetve a többi, Testvériséghez tartozó fontosabb karaktert mutatjuk be.Elizabeth Anne Randall

Beth • 26 • újságíró • fél-vámpír • Emily BluntDarius lánya, de sosem ismerte a férfit. Wrath segítette át az átváltozáson, azóta is együtt vannak. Mielőtt átváltozott volna, egy újságnál dolgozott.

Az, hogy most mivel foglalkozik Beth, a megalkotóra van bízva! Ha van ötleted, keresd fel a Főmesélőt vagy Nath-et!


Bella

Bella • 27 • szabadon választható • vámpír • Megan FoxMary legjobb barátnője. Pár éve elrabolták az alantasok, de Zsadist megmentette. Zsadist fele, van egy kislányuk is, az angyali Nalla.

Az, hogy most mivel foglalkozik Bella, a megalkotóra van bízva! Ha van ötleted, keresd fel a Főmesélőt vagy Nath-et!
Variációk Bellára és Beth-re:Emily Blunt|Louise Glover|Julia Voth|Kate Beckinsale|Megan Fox|Sara Lancaster
Mary Madonna Luce

Mary • 27 • szabadon választható • ember • Natalie PortmanBella legjobb barátnője. Rhage fele. Sosem lehet gyermeke, ezért kárpótlásul az Őrző megengedte, hogy együtt maradhasson a szerelmével. Pszichológiával, pedagógiával foglalkozik,vagy valami hasonló. Ő tanította meg Zsadist-ot írni, illetve besegít Marissának a Biztos Menedéknél.

Az, hogy most mivel foglalkozik Mary, a megalkotóra van bízva! Ha van ötleted, keresd fel a Főmesélőt vagy Nath-et!


Marissa

Marissa • ? • a Biztos Menedék vezetője • vámpír • Alice EveHosszú évtizedekig Wrath fele volt, de felbontották a házasságot miután Wrath beleszeretett Beth-be. Marissa a zsaruval jött össze, most Butch fele és vele él a Testvériség otthonában.  Van egy testvére, Havers, aki a vámpírok kórházának vezetője.

Pár éve megalapította a Biztos Menedéket, egy helyet, ahol otthont kapnak az elhagyatott, bántalmazott anyák és gyerekeik számára.

Ha van ötleted, keresd fel a Főmesélőt vagy Nath-et!
Balról jobbra:Amanda Seyfried|January Jones|Sienna Miller
Dr. Jane Whitcomb

Jane ,Doki• 30 • a Testvériség orvosa • ember/szellem • Laura HarrisJane sebészként dolgozott, míg meg nem ismerte Vishoust. Az alantasok megölték Janet, de az Őrző visszahozta, szellemként. Jelenleg is a testvériséggel él, ő látja el a sebeiket, ha megsérülnek.


Az, hogy most hol dolgozik a nő, a meglkotóra van bízva. Ha van ötleted, keresd fel a Főmesélőt vagy Nath-et!
Másik variáció Jane dokira: Charlize Theron
Cormia

Cormia • ? • szabadon választható • vámpír • Emilie de RavinEgy kiválasztott, Phury fele. Együtt él a kiválasztottak házában férjével (parancsolójával) és a többi kiválasztottal. Segíti a kiválasztottakat, hogy beilleszkedhessenek ebbe az új világba.

Nagyon szeret építeni és rajzolni, jelenleg tervezéssel foglalkozik, Rehvenge egyik bárját is ő tervezte.


Ha van ötleted, keresd fel a Főmesélőt vagy Nath-et!
Balról jobbra:Linda Vainio|Emilie de Ravin|Diana Kruger
Autumn

Autumn • ? • szabadon választható • vámpír • Naomi WattsPayne legjobb barátja. Thorment fele.

Az, hogy Autumn most mit csinál, a megalkotóra van bízva.Ha van ötleted, keresd fel a Főmesélőt vagy Nath-et!


Rehvenge

Rehv • ? • bár tulajdonos • fél-manipulátor • -Van egy húga, Bella, aki az egyik testvére felesége, így Rehv is kapcsolatban van a Testvériséggel. Jelenleg egy felkapott bár tulaja. Van egy fele, Ehlena.

Az, hogy Románián belül hol található Rehv szórakozóhelye, a megalkotóra van bízva.Ha van ötleted, keresd fel a Főmesélőt vagy Nath-et!
Variációk Rehv-re. Sajnos neveket nem tudok, ha valaki felismeri bármelyiküket is, kérem, jelezze!
Ehlena

Ehlena • ? • ápolónő • vámpír • -Régi arisztokrata vámpírcsalád gyermeke, de apját az ELIT kisemmizte. Ápolónőként dolgozott Harvers klinikáján, így ismerte meg férjét(parancsolóját), Rehvraget. Egy ideig a Testvériségnél is olt ápolónó, segítve Jane munkáját.

Az, hogy most hol dolgozik Ehlena, a megalkotóra van bízva.Ha van ötleted, keresd fel a Főmesélőt vagy Nath-et!


Nalla, Zsadis vér szerinti lánya

Nalla • 5 • kislány • vámpír • Kristina PimenovaA kis Nalla, akit körbezsong az egész Testvériség. Zsadist és Bella kislánya.
A kislány személyisége a megalkotóra bízva. Ha van ötleted, keresd fel a Főmesélőt vagy Nath-et!Havers

Havers • ? • orvos • vámpír • James McCavoyMarissa bátyja. Sokáig haragudott Wrath-ra azért, ahogy a húgával bánt, majdnem meg is ölte őt, amiért a Királynak jogában állt volna kivégezni, de végül megkegyelmezett neki. A vámpírok kórházát vezette. Pár évtizede elhunyt a fele, azóta addig húzza az ivást, ameddig csak tudja, szabadidejében azon dolgozik, hogy mesterségesen állítson elő tápláló vért. Az utóbbi hónapokban az egyik kiválasztottat kérte meg, hogy ihasson belőle.

Az, hogy most hol dolgozik, és milyen beosztásban Havers, a megalkotóra van bízva. Ha van ötleted, keresd fel a Főmesélőt vagy Nath-et!
Másik variáció Haversre: Cillian Murphy
Dr. Manuel Manello

Manny • ? • sevész szakorvos • ember • Joseph Michael ManganielloA sebészeti ostály vezetője és Jane kollégája volt régebb. Most Payne férje(parancsolója).

Az, hogy most hol dolgozik, és milyen beosztásban Manny, a megalkotóra van bízva. Ha van ötleted, keresd fel a Főmesélőt vagy Nath-et!
Másik variáció Haversre: Adam Rodriguez
Fritz Perlmutter

Fritz • ? • hűséges • mágus • Eli WallachRégebb Darius hűségese volt, a férfi halála után viszont a Testvériség szolgálatában állt, s még most is náluk dolgozik. Nem is volt kérdéses, hogy követi őket ide, Erdélybe is.

Ha van ötleted, keresd fel a Főmesélőt vagy Nath-et!

______________________________________

Első számú szabály: A Mesélőknek mindig igazuk van. Ha egy mesélő azt mondja, hogy meghaltál, akkor az úgy is van.
Második számú szabály: Ha valamilyen csoda folytán a Mesélőnek még sincs igaza, életbe lép az első számú szabály!
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Kanon/Cannon karakterek   

Vissza az elejére Go down
 
Kanon/Cannon karakterek
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Asgard > Mitológiai karakterek
» Canon karakterek
» Canon karakterek
» Keresett karakterek

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Coxton Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Szerepjáték tartozékok :: Segítség. Kérvényezések.-
Ugrás: