Coxton Varázsló- és Boszorkányképző Szakiskola Románia szívében
Harry Potter világában játszódó, valós idejű fórum alapú szerepjáték
 
FőoldalHomeRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Staff Team
Staff Team ~
Akikhez fordulhatsz

Jonathan Coxton
Igazgató

Teofana Enescu
Házvezető

Analisa Carp
Házvezető

Irisa Ciorei
Iskolapszichológus

Mara Sîrbu
Tanársegéd

Péterfy C. Soma
Prefektus
Tanársegéd

Tsicsói Hargita
Prefektus

Jenny Miles
Prefektus

Solomon Ahalanei
Prefektus

Anica Oprescu
Prefektus

Top posters
Jonathan Coxton
 
Péterfy C. Soma
 
Angela Bahneanu
 
Tara Black
 
Lucius Marga
 
David Rowle
 
Alisa Coxton
 
Gavril Lucian Baticescu
 
Teofana Enescu
 
Gabriela Bivol
 
Halloween Zsetonok
Sárgák - 14
1. Péterfy C. Soma - 2
2. Casian Dobaru - 2
3. Analisa Carp - 3
4. Jenny Miles - 3
5. Irisa Ciorei - 1
6. Steven Blackfield - 3


Zöldek - 8
1. Tara Black - 1
2. Anica Oprescu - 3
3. Stefan Moromete
4. Mia Gart - 2
5. Alba Oprescu - 2
Top posting users this month
Dicsőségfal
Legjobb Halloween Jelmez tulajdonosai

Alba Oprescu

Analisa Carp


Októberi dicsőségfal

Stefan Moromete
A hónap új karaktere

Dimitrie Udrea
A hónap pontszerzője

Tara Black
A hónap női karaktere

Steven Blackfield
A hónap férfi karaktere


Lucius Marga
Iskolaelső
Másodikos évfolyamelső

Mia Gart
Elsős évfolyamelső

Teofana Enescu
Év Tanára

Panagan
a Házkupa nyertese

Üzenőfal

Share | 
 

 Christian D. Jensen

Go down 
SzerzőÜzenet
Christian D. Jensen
Első évfolyam
avatar

Hozzászólások száma : 8
Hely: : Coxton birtok
Regisztráció : 2013. Jul. 29.

TémanyitásTárgy: Christian D. Jensen   Kedd Júl. 30 2013, 04:15

Alapok:


Név: Christian Dante Jensen
Becenév: Chris
Évfolyam: I.
Ház: Lupiatto
Faj: Félvér vámpír.

Faj:

Hogyan változott át: Apja egy nagy vámpír dinaszti szégyenfoltja, aki még a hetvenes évek derekán nem átallott beleszeretni - mi több - feleségül venni egy valóban lenyűgöző szépségű ír lányt. A házasság és a kitagadást követően jött a gyermek áldás, és így lett Christian - bátyjával és húgával együtt - korcs félvér. Persze, még beletelik néhány évbe mire gyakorlatilag is megnyilvánulnak vámpír képességei. Ha szerencséje van...
Mikor változott át: Így született.
Ki változtatta át: Hát, tágabb értelemben apai ágról örökölte az ”áldást”


A családom:

Anya: Emma O’Fllyn, tiszteletbeli vámpír feleség és az ír politikai élet kiemelkedő női alakja. Ugyan napjainkban illedelmes független képviselőként tevékenykedik, de  közel sem szolgálta mindig ilyen reguláris keretek között az ír érdekeket. A hetvenes években még az IRA szervezetében töltött be fontos szerepet. Itt ismerkedett meg későbbi férjével is, akinek vezetéknevét azóta is konok, hajthatatlan tartással utasítja el.

Apa: Vyacheslav Dimitrijevics Kalawinsky eredetileg az egyik legnagyobb oroszországi vámpír dinasztia örököse; ám erről a megtisztelő címről a hetvenes években tanúsított kicsapongó magatartása miatt kénytelen volt lemondani öccse javára, aki teljesen megfeledkezve erről a gesztusról forrongó gyűlölettel viszonyul bátyjához. Mit ne mondjak, nem gyakoriak a nagy családi összeröffenések, sőt, ami ennél egy kicsit rosszabb Kalawinsky gyerekei már nem is részesülhetek az előkelő dinasztia megkülönböztető nevében. Így lett mindhárom gyerek „Jensen” vezetéknévvel anyakönyvezve, egy híres dán mágus után. Lord Kalawinsky napjainkban - feleségéhez hasonlóan - a politikai közéletben való aktív szerepléssel múlatja az időt; csak ő inkább a varázsvilág mezsgyéin aratja a babérokat.

Testvérek: William Jensen - a rajongásig imádott bátyó - és Luna A. Jensen - a szeretett és mindentől óvott kishúg.


Honnan...:

Születési dátum: 1997. November 9.
Születési hely: Galway, Írország
Jelenlegi lakhely: Coxton birtok, Románia


Külső jegyek: Magas impozáns fiatalember, aki minden téren végletekben gondolkodik, s ami a legfurcsább: ez kifejezetten jól áll neki. Tetoválásai úgy illeszkednek öltönyéhez, mintha ez a legtermészetesebb párosítás lenne. Arca érett és férfias, valamint asszertív arccsontjai kifejezetten arisztokratikussá teszik. Határozott szemöldök van, amit élete során egyszer szedett ki, és akkor megfogadta, hogy soha többet. Érdekes hogy számtalan tetoválást röhögve varratott magának és pont a szemöldökszedéssel gyűlt meg a baja… Szemei türkiz színűek, bár inkább a kék felé hajlanak. Leginkább a jeges-tenger felkorbácsolt hullámaihoz tudnám hasonlítani őket. Szempillái feminim módon, de egyáltalán nem zavaróan hosszúak, ajkai pedig vékonyak és vértelenek. Vámpír lévén hibátlan hófehér bőre van, amit soha nem kapott még meg egy kicsit se a nap. A haja, nos a haja egy külön történet. Nem, nem szándékozom elregélni Rapunzel történetének férfi változatát, de azért az ő haja is megér egy imát. Newton kitérne a hitéből ha látná, Christian tincsei ugyanis fittyet hánynak mind a gravitációra, mind gazdájuk akaratára. Semmi az ég világon nem képes arra hogy lelapulásra bírja őket. Christian újabban már nem is próbálkozik vele, inkább csak tesz rá egy kis zselét hogy úgy tűnjön mintha szándékosan állna úgy, ahogy. Hajszíne még mindig az eredeti fakó szőke árnyalatban pompázik. Testalkata mint azt az első mondatban már írtam, kifejezetten tetszetős. Széles vállai vékony csípője és hosszú inas végtagjai vannak. Hát igen, a rendszeres falmászás megteszi a maga hatását. Eddig ez az egyetlen sport, ami bejött neki és a külsején is sokat alakított. Most tökéletes, kellemesen sportos, pont annyira hogy a zsaruk, tanárok és felbőszült rokonok elől való futás valamint a kocsmai verekedés jól menjen neki.

Belső jegyek: Elég lázadó jellem, hogy mit ne mondjak. Ha valami tilos, azt törvényszerűen ki kell próbálni. Mindent, de mindent a saját szemével akar látni. Kifejezetten az az egyéniség, aki meginná a sósavat, csak hogy megtudja milyen íze van. Meggyőződése, hogy a világot érezni kell és nem bemagolni vagy elhinni. Ebből következik az is hogy eléggé hirtelen-haragú és tulajdonképpen semmit nem gondol át. Ez már eléggé megnehezíti a vele való „munkát”, már ha valaki rákényszerül hogy vele dolgozzon. Na az aztán a teljes öngyilkosság. Inkább fuss, fuss menekülj. De tényleg! Ha vele maradsz, akkor neked is jöhet a kamikaze akció, és biztosítalak te nem fogod túlélni. Ó igen ha már itt tartunk. Vámpír létéből kifolyólag rendkívül ellenálló, szinte lehetetlenség megölni. Képességei közt ugyanis a gyors regenerálódás is szerepel. Persze ezt ne úgy képzeld el hogy megvágja az ujját aztán villámlás, elektromos kisülések és még a seb helye is eltűnik… ó nem. Mindenképpen meggyógyul, de a sérülés súlyosságától függ, hogy ez mennyi időbe telik. Egy ujjvágás esetén szinte fel se tűnik, mert hozzávetőlegesen annyi idő alatt gyógyul meg a kérdéses terület, mint egy normális embernek, viszont ha teszem azt tüdőn szúrják, elég látványos hogy egy hónap múlva már vígan deszkázik a parkban. Na, térjünk vissza a jelleméhez, mert nekem itt tulajdonképpen arról kéne beszélnem. Rettenetes csapa játékos, barátai alig vannak – de azok legalább igaziak - , a szerelem meg…

Hova...:

Előtöri: Egy végtelenül komor és esős novemberi napon született, Galway, tengerparti halász városkájában; ahol a heti egy kocsmai verekedés minimum kritérium, és ahol az emberek megtanulnak vízpárát és sót lélegezni oxigén helyett. Az esőzések itt mindennaposak, és az emberek fele alkoholista, a másik fele depressziós. A  nemlétező maradék pedig gyönyörűen játszik hárfán. Nos, de ugye mint azt tudjuk nem csak emberekből áll a világ; és erre sajnálatos módon Christiannak is rá kellett döbbennie. A boldog tudatlanság csupán a harmadik születésnapjáig tartott ki, amikor is apai ági rokonai eljöttek, hogy elpusztítsák őt és a bátyját, akik mint korcsok jogtalanul léteztek. Szerencsére sikeresen megmenekültek, de tényleg nem sokon múlott. Attól a naptól kezdve tudja, hogy az ő élete soha nem lesz olyan önfeledt és kiegyensúlyozott, amilyen más embernek lehet. Mindig is szégyenfolt lesz a klánjának, és soha nem tehet majd szer olyan vámpír hatalomra, amilyen apjának és nagybátyjának megadatott.  Ahogy cseperedtek apjuk egyre-másra fedte fel előttük a mágia mibenlétét, és nagy odafigyeléssel tanítgatta őket, habár tudta, legkisebb és legnagyobb gyerekének sosem lesz szüksége varázslásra. William a család örököse egyértelműen politikai pályára született, Lunával pedig a család vérvonalát kívánják erősíteni oly módon, hogy egy minél nagyobb nevű dinasztia örököséhez adják feleségül. Na de akkor jön a kérdés, hogy mi lesz Chrisszel, aki semmi hajlandóságot nem mutat se a politika, se családnevének visszaállítása felé? Nos, Lord Vyacheslavnak erre is voltak tervei. Középső fiát beíratta az igen jó hírnévnek örvendő Coxton Varázsló- és Boszorkányképző Szakiskolába. Tanuljon meg rendesen varázsolni, fejlessze maximumra a képességeit és ha kell védje meg a testvéreit, akik kevesebb mágiában részesültek. Mit ne mondjak, Chris nem igazán lelkesedett az ötletért. Egészen konkrétan hisztizett toporzékolt és mindent csinált, ami egy tizennyolc éves férfitől nem túl ildomos. De ki ne értené meg? Egyszerűen imádja és mindig is imádta Galwayt és Írországot, és persze a sárkányát, akit egyértelműen nem vihet magával Romániába. A szülei erre fáradtan sóhajtottak vettek neki egy macskát és egy hatalmas bőröndöt, majd közölték vele a szomorú tény állást, hogy neki azért kell elmennie, hogy meg tudja védeni a testvéreit. Ez hatott. Így a 2013-2014-es tanévet már Coxtonban kezdhette.


Állatok: Otthon, Írországban van egy sárkánya; de mikor beíratták az akadémiára elég nyilvánvalóvá vált, hogy Tenebrist otthon kell hagynia. Drága szülei, hogy ne legyen olyan szomorú, vettek neki egy macskát.
Pálca: 13 hüvelyk, rózsafa és véla haj.
Egyéb megjegyzés: A középső nevét szinte senki nem ismeri, és nagyon szeretné, ha ez így is maradna. Azzal viszont, hogy vámpír minduntalan felvág, és lételeme a csajozás. Már csak a rend kedvéért is.

 


A hozzászólást Christian D. Jensen összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Júl. 30 2013, 11:15-kor.
Vissza az elejére Go down
Jonathan Coxton
Igazgató
Igazgató
avatar

Hozzászólások száma : 1640
Kor : 42
Hely: : Coxton Birtok
Regisztráció : 2008. Jul. 11.

TémanyitásTárgy: Re: Christian D. Jensen   Kedd Júl. 30 2013, 05:16

Mielőtt elfogadnám, lenne pár észrevételem, ezeket Hollóban küldöm!

______________________________________

Vissza az elejére Go down
http://vaniliamamor.blogspot.com
Teofana Enescu
Házvezető
Panagan
HázvezetőPanagan
avatar

Hozzászólások száma : 422
Kor : 148
Hely: : Coxton Kastély
Regisztráció : 2008. Jul. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Christian D. Jensen   Szomb. Szept. 14 2013, 09:02

Amíg nincs módosítva az előtörténet, addig nem tudjuk elfogadni, így áthelyezem az Előtörténet részlegbe, mert itt az elfogadott karakterek vannak.
Vissza az elejére Go down
http://vaniliamamor.blogspot.com
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Christian D. Jensen   

Vissza az elejére Go down
 
Christian D. Jensen
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Coxton Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Szerepjáték tartozékok :: Előtörténet részleg-
Ugrás: