Coxton Varázsló- és Boszorkányképző Szakiskola Románia szívében
Harry Potter világában játszódó, valós idejű fórum alapú szerepjáték
 
FőoldalHomeRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Staff Team
Staff Team ~
Akikhez fordulhatsz

Jonathan Coxton
Igazgató

Teofana Enescu
Házvezető

Analisa Carp
Házvezető

Irisa Ciorei
Iskolapszichológus

Mara Sîrbu
Tanársegéd

Péterfy C. Soma
Prefektus
Tanársegéd

Tsicsói Hargita
Prefektus

Jenny Miles
Prefektus

Solomon Ahalanei
Prefektus

Anica Oprescu
Prefektus

Top posters
Jonathan Coxton
 
Péterfy C. Soma
 
Angela Bahneanu
 
Tara Black
 
Lucius Marga
 
David Rowle
 
Alisa Coxton
 
Gavril Lucian Baticescu
 
Teofana Enescu
 
Gabriela Bivol
 
Halloween Zsetonok
Sárgák - 14
1. Péterfy C. Soma - 2
2. Casian Dobaru - 2
3. Analisa Carp - 3
4. Jenny Miles - 3
5. Irisa Ciorei - 1
6. Steven Blackfield - 3


Zöldek - 8
1. Tara Black - 1
2. Anica Oprescu - 3
3. Stefan Moromete
4. Mia Gart - 2
5. Alba Oprescu - 2
Top posting users this month
Dicsőségfal
Legjobb Halloween Jelmez tulajdonosai

Alba Oprescu

Analisa Carp


Októberi dicsőségfal

Stefan Moromete
A hónap új karaktere

Dimitrie Udrea
A hónap pontszerzője

Tara Black
A hónap női karaktere

Steven Blackfield
A hónap férfi karaktere


Lucius Marga
Iskolaelső
Másodikos évfolyamelső

Mia Gart
Elsős évfolyamelső

Teofana Enescu
Év Tanára

Panagan
a Házkupa nyertese

Üzenőfal

Share | 
 

 Dimitrie Udrea

Go down 
SzerzőÜzenet
Apollo D. Udrea
Első évfolyam
avatar

Hozzászólások száma : 389
Kor : 19
Regisztráció : 2013. Sep. 11.

TémanyitásTárgy: Dimitrie Udrea   Szomb. Szept. 21 2013, 05:31
Alapok

Név:Apollo D. Udrea
Becenév: Dim
Évfolyam: 1. évfolyam
Ház: Lupiatto
Faj: EmberA családom:


Anya: Miranda Udrea, Legendás Lények Gondozása tanár, 38 
Apa: Aron Udrea, Varázslény-Felügyeleti Főosztály dolgozója
, 41
Testvérek: Ikertestvére: Artemis Udrea
Honnan...Születési dátum: 1998. okt. 31. 
Születési hely: Gravity Falls, Oregon, USA
Jelenlegi lakhely:Coxton Iskola 


Külső jegyek: Már most is a magasak csoportjába tartozik 173 cm-rel. Vörös felzselézett haja van a nap miatt, ami vízben barnának, napfényben pedig szőkének látszik. Ha igazán dühös, meggyullad a haja. Szeme kék. Bal csuklóján, egy Hold alakú heg található, amely már születése óta rajta van, de ezt legtöbbször egy egyiptomi arany karpánttal elfed. Nyakában egy nagy napmedál található.

Belső jegyek: Született képessége, hogy megérzi mások auráját, és hangulatát, varázslat nélkül. Legtöbbször emiatt ítél barát vagy ellenség között. Mindig az első benyomás nála a fontos, és később csak nagyon nehezen tud változtatni rajta. Nem keresi a társaságot, jól megvan egyedül. Ez alapján, inkább a háttérben meghúzódik és vár. Soha nem megy fejjel a falnak, inkább mindent előbb átgondol. Alaptermészete higgadt, de képes néha dühbe gurulni. Ha mégis harcra kerülne sor, inkább védekezik és soha nem támad. Bár képes lenne, egy embert pár mozdulattal lebénítani, varázslat nélkül. 4 évig karatézott, így tudja, mit hogyan kell csinálnia. Ha valakit barátként kezel az úgy is van. Ha olyan szerencséd van, hogy a barátja lettél, a hűség lesz amit egyből észreveszel rajta. És az, hogy feltétel nélkül kiáll majd érted. Hova...

Előtöri: Haloween éjjelén a kórházban ikrek születnek Artemis és Apollo Udrea, de ne ugorjunk ennyire előre.
Mindkét szülő ősei még az 1400-as években menekültek el Erdélyből varázslattal, egy nagy csoporttal. Akkoriban ugyanis a boszorkányság üldözése nagy méreteket öltött. Egy új kontinensen kötöttek ki, a mai Colorado állam egyik völgyében. Itt egy kisvárost alapítottak sok más varázslóval együtt, európai mintára. A város neve Gravity Falls lett. Jó helyen ütöttek tanyát, ugyanis hatalmas vízesés, fenyőerdők, és egy tó volt körülöttük. Védelem felől is tökéletes volt, ugyanis csak egy keskeny út vezetett be a völgybe. Az évszázadok során a varázslók keveredtek az ideérkező indiánokkal, más varázslényekkel, később pedig az amerikai telepesekkel. Mivel a boszorkányok nem akartak szakítani gyökereikkel, a nevüket románnak hagyták, és a boszorkányságot is tovább gyakorolták. Néhány mágusvérvonalból ugyan kihalt a varázslóvér, de még mindig megtanították őket a bájitalfőzés, és egyéb különleges képesség használatára. Gravity Falls évszázadokon keresztül menedékként szolgált az ide érkező lényeknek, akik meg is találták a nekik megfelelő környezetet.
Miranda, egy középnövésű, gyönyörű lány volt, mellesleg vámpír. Aron pedig egy magas, jóképű srác, mellesleg vérfarkas, és varázsló. Egy bálon ismerkedtek össze, szerelem volt első látásra. Miranda már akkor elmondta, hogy vámpír. Aron azonban letagadta vérfarkas létét. Ez persze a következő teliholdnál kiderült. Egy év együtt töltött idő után Miranda teherbe esett, és megszületett  a két iker. Apollo egy nap, Artemis pedig egy holdmedált kapott. Már egy évesen kiderült, hogy egy román névvel, nem könnyű beilleszkedni, az amerikaiak közé, ezért nevet változtattak. 
Artemis Alex lett,  Apollo pedig Dimitrie.  Már ötéves korukban kiderült, hogy ugyan ikrek, teljesen mások. Apollo haja vörös lett, Artemisé pedig hófehér. Már öt évesen elkezdtek érdeklődni a legendás lények után. A két testvér csak hajszínben, magasságban, és nemben különbözik egymástól. Eszük nagyon nagy, bármit látnak, hallanak, éreznek megjegyeznek. Áldás egyben átok is. 
13 éves korukban a szüleik kidobták őket, azóta a nagyszüleiknél élnek. Mindent amit tudnak, tőlük tanulták. Többek között, azt is, hogyan kell a lényekkel bánni. Mivel egész életükben különleges lények vették őket körül, kellett is. Ezek a tanulmányok során sikerült állatsegédet is szerezniük. Alexnek egy jegesmedvekutya, és egy macskafejű bagoly jutott.


Állatok: Amerikában van egy gyűrűsfarkú szárnyas lemúrja Momo, és egy Shirshu-ja Nayla.
Pálca: 10 hüvely, fenyő, sárkánypikkely maggal.A hozzászólást Apollo D. Udrea összesen 5 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Nov. 06 2013, 03:41-kor.
Vissza az elejére Go down
Apollo D. Udrea
Első évfolyam
avatar

Hozzászólások száma : 389
Kor : 19
Regisztráció : 2013. Sep. 11.

TémanyitásTárgy: Re: Dimitrie Udrea   Szomb. Szept. 21 2013, 05:36

Tőlem ennyi telt
Várom az ítéletet.Smile
Vissza az elejére Go down
Jonathan Coxton
Igazgató
Igazgató
avatar

Hozzászólások száma : 1640
Kor : 41
Hely: : Coxton Birtok
Regisztráció : 2008. Jul. 11.

TémanyitásTárgy: Re: Dimitrie Udrea   Szomb. Szept. 21 2013, 10:50

Hú. Ezzel az előtörténettel lesz dolgunk még elég. A részletekről majd holnap kapsz levelet, ma már túl fáradt vagyok hozzá. Sad
Amúgy átpakoltam az Előtörténet részlegbe, mert a Lupiatto diákok előtörténeténél a más elfogadott előtörténetek vannak.

______________________________________

Vissza az elejére Go down
http://vaniliamamor.blogspot.com
Teofana Enescu
Házvezető
Panagan
HázvezetőPanagan
avatar

Hozzászólások száma : 422
Kor : 148
Hely: : Coxton Kastély
Regisztráció : 2008. Jul. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Dimitrie Udrea   Hétf. Okt. 07 2013, 03:35

Sajnálom, hogy ilyen sokáig húztam, de ma végre befejeztem az értékelést és el is küldtem hollóban! (: Várom a válaszod, kérdéseid! Wink
Vissza az elejére Go down
http://vaniliamamor.blogspot.com
Apollo D. Udrea
Első évfolyam
avatar

Hozzászólások száma : 389
Kor : 19
Regisztráció : 2013. Sep. 11.

TémanyitásTárgy: Re: Dimitrie Udrea   Kedd Okt. 08 2013, 01:55

Hibák kijavítva! És egy-két helyen újraírva.
Vissza az elejére Go down
Főmesélő
Mesélő
Mesélő
avatar

Hozzászólások száma : 145
Hely: : Sehol és mindenhol
Regisztráció : 2008. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Dimitrie Udrea   Szomb. Nov. 02 2013, 00:45

1. Javaslom az apa foglalkozását átírni erre: Varázslény-Felügyeleti Főosztály dolgozója/alkalmazottja/beosztottja. A három megnevezés közül azt használd, amelyik a legszimpatikusabb a számodra.
2. Döntsd el, hogy okt. 31-én vagy nov. 1-jén született a karid, mert valamelyik napra csak anyakönyveztetni kellett! Wink
3. A vérfarkas géneket töröld, illetve a szem színét is állapítsd meg. olyat válasz, ami valóban érvényes lehet emberek számára is! A macska-effektust is töröld, kérlek. A gyulladós haj maradhat, abban az esetben, ha ez nem azt jelenti, hogy leég az egész, hanem mondjuk parázslani, füstölni, kisebb lánggal égni kezd.
4. A boszorkányságot, boszorkányvérvonalat szerintem írd át mágusokra, mert nem csak boszorkányok keveredtek gondolom, hanem varázslók is! Wink A női mágusok megnevezése a boszorkány, a férfiaké pedig a varázsló.
5. "Vámpírként születtek, de ez még nem fejlődött ki, de előképességeik vannak, ezért gyorsabbak és erősebbek voltak, mint a többi korukbeli ember. De mivel a vámpírok nem mehetnek napra a farkasok pedig igen, így nappal is mászkálhatnak majd odakint, míg anyjuk csak a sötétben." - Nincsenek előképességeik. És nem vámpírként, hanem fél-vámpírként születnek. Nem hogy gyorsabbak, erősebbek a társaiknál, hanem átváltozás előtt még gyengébbek, véznábbak is, így ezt a részt, kérlek, töröld! Amíg nem esnek át az átváltozáson (mi majd csak 20-as éveik elején fog bekövetkezni), ugyanúgy járkálhatnak a napon, mint bármelyik ember.
6."Ami az anyjuknak nehéz feladat volt, nekik csak erőfitogtatás. " - Ezt nem értem. Mi volt nekik erőfitogtatás, ami az anyjuknak gondot okozott volna?
7. "Nem sokkal később már beszéltek az állatok nyelvén. Értenek a bájitalfőzéshez, és még egy-két különleges tárgy készítéséhez." - Sajnos az állatok nyelvén nem beszélhetnek., illetve ilyen fiatalon még nem is érthetnek sem a varázstárgy-készítéshez, sem a bájitalokhoz. Azt viszont írhatod, hogy sokszor látták, amint ezeket készítették szüleik, és őket is nagyon érdekloi a dolog, szeretnék elsajátítani, stb. (:

Amúgy ez csak pluszba: mi az a Shirshu? Very Happy

______________________________________

Első számú szabály: A Mesélőknek mindig igazuk van. Ha egy mesélő azt mondja, hogy meghaltál, akkor az úgy is van.
Második számú szabály: Ha valamilyen csoda folytán a Mesélőnek még sincs igaza, életbe lép az első számú szabály!
Vissza az elejére Go down
Apollo D. Udrea
Első évfolyam
avatar

Hozzászólások száma : 389
Kor : 19
Regisztráció : 2013. Sep. 11.

TémanyitásTárgy: Re: Dimitrie Udrea   Szomb. Nov. 02 2013, 01:37

Javítottam! Smile 


Pluszba: javaslom nézz utána Google képekben! Wink 
Vissza az elejére Go down
Főmesélő
Mesélő
Mesélő
avatar

Hozzászólások száma : 145
Hely: : Sehol és mindenhol
Regisztráció : 2008. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Dimitrie Udrea   Szomb. Nov. 02 2013, 02:35

Előtöri elfogadva, megy is át a Lupis diákokhoz.

UI: Jól van na, reméltem, h elmagyarázod te. Razz De már megnéztem. Razz

______________________________________

Első számú szabály: A Mesélőknek mindig igazuk van. Ha egy mesélő azt mondja, hogy meghaltál, akkor az úgy is van.
Második számú szabály: Ha valamilyen csoda folytán a Mesélőnek még sincs igaza, életbe lép az első számú szabály!
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Dimitrie Udrea   

Vissza az elejére Go down
 
Dimitrie Udrea
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Coxton Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Szerepjáték tartozékok :: Lupiatto diákok előtörténetei-
Ugrás: