Coxton Varázsló- és Boszorkányképző Szakiskola Románia szívében
Harry Potter világában játszódó, valós idejű fórum alapú szerepjáték
 
FőoldalHomeRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Staff Team
Staff Team ~
Akikhez fordulhatsz

Jonathan Coxton
Igazgató

Teofana Enescu
Házvezető

Analisa Carp
Házvezető

Irisa Ciorei
Iskolapszichológus

Mara Sîrbu
Tanársegéd

Péterfy C. Soma
Prefektus
Tanársegéd

Tsicsói Hargita
Prefektus

Jenny Miles
Prefektus

Solomon Ahalanei
Prefektus

Anica Oprescu
Prefektus

Top posters
Jonathan Coxton
 
Péterfy C. Soma
 
Angela Bahneanu
 
Tara Black
 
Lucius Marga
 
David Rowle
 
Alisa Coxton
 
Gavril Lucian Baticescu
 
Teofana Enescu
 
Gabriela Bivol
 
Halloween Zsetonok
Sárgák - 14
1. Péterfy C. Soma - 2
2. Casian Dobaru - 2
3. Analisa Carp - 3
4. Jenny Miles - 3
5. Irisa Ciorei - 1
6. Steven Blackfield - 3


Zöldek - 8
1. Tara Black - 1
2. Anica Oprescu - 3
3. Stefan Moromete
4. Mia Gart - 2
5. Alba Oprescu - 2
Top posting users this month
Dicsőségfal
Legjobb Halloween Jelmez tulajdonosai

Alba Oprescu

Analisa Carp


Októberi dicsőségfal

Stefan Moromete
A hónap új karaktere

Dimitrie Udrea
A hónap pontszerzője

Tara Black
A hónap női karaktere

Steven Blackfield
A hónap férfi karaktere


Lucius Marga
Iskolaelső
Másodikos évfolyamelső

Mia Gart
Elsős évfolyamelső

Teofana Enescu
Év Tanára

Panagan
a Házkupa nyertese

Üzenőfal

Share | 
 

 Steven Blackfield

Go down 
SzerzőÜzenet
Steven Blackfield
Hatodik évfolyam
avatar

Hozzászólások száma : 367
Kor : 28
Regisztráció : 2012. Jun. 29.

TémanyitásTárgy: Steven Blackfield   Pént. Okt. 04 2013, 06:34
Alapok

Név:
Steven Blackfield
Becenév: Stev, Stewie (utálja)
Évfolyam: VI.
Ház: Lupiatto
Faj: vámpír

Faj


Hogyan változott át:
Megharapta egy vámpír
Mikor változott át:
10 évesen, tehát elég fiatalon.
Ki változtatta át:
Az anyukájának a legjobb barátnője, akiről csak később derült ki, hogy egy vérszívó.

A családom
Anya: Christina Joan White, 34, orvosként dolgozott - kígyómarásos esetek, phoenixi közkórház.
Apa:  Richard Blackfield, 37, ügyvédként dolgozott Phoenixben.
Testvér: Nincs


Honnan

Születési dátum: 
1990. 06. 23.
Születési hely:  Phoenix, Arizóna

Jelenlegi lakhely: Az iskola kollégiuma.
Külső jegyek:
181 centi magas, hollófekete hajú, sápadt bőrű férfi, jég kék szemekkel. Általában lezser utcai viselete van, nem igazán érdekli mit visel, csak kényelmes legyen. A haját nem szokta megformázni semmilyen hajfixáló szerrel, mindig ugyanúgy hordja. Arcra elég komor, testre pedig izmos, de nem túlzottan.
Belső jegyek: Zárkózott típus, akit nem érdekel más véleménye. Mindig a feje után megy, néha elég gyerekes tud lenni korához képest. A világ felé mindig a komorabb oldalát mutatja, pedig van neki jó is. Akiket a szívébe fogad, azokkal kedves, megértő, olykor anyáskodó, ahogy az a csillagjegyére is jellemző. Ha nagyon rossz kedve van, elég negatív, mindenkit eltaszít, lelki sebeket is képes okozni bárkinek. Nagyon változó a hangulata, még a higgadtsága sem örök. Alapesetben nagy a türelme, de van hogy hamar kijön a sodrából.
Hova
     19990.06.23-án született Arizónában, Phoenixben. Jól kereső, gazdag családból származik. Szülei, Christina Joan White és Richard Blackfield egy parkban ismerkedtek meg. Nem volt egy tipikus első látásra szerelem, de ahogy megismerkedtek egymással, hamar kialakult a kapcsolat közöttük. Nem sokára randizni is elkezdtek, egy év után már összeköltöztek, rá két hónap múlva pedig összeházasodtak. Másnak ez gyorsan tűnik, de nekik nem volt az. A jó kapcsolatok sebesebben bontakoznak ki, mint bármely másik, csupán ez a helyzet.
       Még a házasság előtt volt egy románcuk, ő ebből született. Szeretettel vették körül, mindig arra tanították hogy jó és udvarias ember váljék belőle, ha egyszer felnő. A törődésért nagyon hálás volt. Tisztelte őket, mert becsületes emberek voltak, mindketten sokat dolgoztak, hogy legyen pénzük és hogy legyen jövőjük. Anyja orvosként dolgozott, jól értett a kígyómarásos esetekhez, apja ügyvéd. Mágusképességeit is tőle örökölte. A Gold Phoenixbe járt iskolába, a város egy eldugott szegletén.
       2000.06. 15-ke volt. A nyár legesősebb hónapjában történt ez, amikor is Természetanya sűrűn áztatta el könnyeivel a földeket, házak kertjeit, ami náluk igazi áldás, hiszen Phoenix elég száraz város. Mindig tikkasztóan forró hőség uralkodott, csoda ha az ember nem sült meg, amint kitette lábát az utcára. Steven és szülei otthon élvezték az életet. Nekik szabadnapjuk volt. Estefelé járt az idő, még most is fülledt volt a levegő. Janette, Christina barátnője jött látogatóba. Hirtelen sikoltást hallottak a nappaliból, ahol a két nő is tartózkodott előzőleg. Mindketten  odasiettek, hogy megnézzék, mi történt. Az anyja épp kapálózott maradék erejével. Megpróbált kiszabadulnia nő fogásából, aki a nyakába harapott. Ezután abbahagyta a mozgást, valamiféle kábulatba esett. Hamarosan nem maradt több belőle szürke pornál, ráadásul ezután az apuka következett. A vámpír gyorsan dolgozott, őt is hamar elintézte.
A  lábai a földbe gyökereztek, mert az a szörny egyenesen őt bámulta, miután második prédájával is végzett. A szeme vörösen izzott, és semmi érzelmet nem tükrözött. Annyira félt, még soha nem látott hozzá hasonlót. Nagy nehezen az ajtóhoz ügetett, feltépte és elrohant. Minél távolabb akart kerülni, attól, ami.... ami megölte a családját, mindezt előtte. Nem tudott semmit sem tenni, hisz mégis hogyan akadályozhatna meg egy gyilkost? Mindig a lelkére kötötték azt is, soha ne árulja el az embereknek hogy mágus, főleg ne itt, ahol csak hétköznapi muglik veszik körül.
10 perce futott már az utcán, maga mögött hagyva a házát, amikor utolérték. Könyörtelenül megragadták és nem eresztették. Ő nem látta hogy ki vagy mi az, mert sötét volt, az utcalámpáknak meg elég halovány fényük volt.  Csak egy harapást érzett a nyakán, próbált kiszabadulni, elmenekülni, de nem sikerült. Lassan minden elsötétült előtte, s mikor legközelebb magához tért, rá kellett eszmélnie, hogy az utcán van, egyedül, semmi nélkül. Csak némi pénz van a zsebében, amit ma szeretett volna elkölteni valahol.... Nem sok, de ahhoz épp elég, hogy ideiglenes szállást tudjon találni, vagy elhúzni a csíkot ebből a városból.
    Megpróbált visszazökkenni a normál kerékvágásba, de nem sikerült. A jelleme nagyban torzult és az életmódja is megváltozott. Vadásznia kellett hogy életben maradhasson, de tudta jól, jobb ha nem issza itteniek vérét, a végén még komoly bajba kerülne. Elég ügyetlen, a végén még kiszúrnák. Mikor megharapták, egy átlagos 10 éves volt, aki sosem gondolta volna, hogy így végzi. Vérszívóként, egy olyan városban ahol könnyen felhívhatja olyanok figyelmét, akiknek a legkevésbé kéne tudniuk az ilyen dolgokról. Na igen, rájött, mivé lett és azóta sem békélt meg vele, utazgatni kezdett. Menekült a nő elől. Megfordult már New Yorkban, Alabamában, néhány másik nagyobb városban is, később országokban - így Romániában. Az a hír jutott a fülébe, hogy az egy nyugodt hely, ahol egy normális iskola is van. Oda szeretne beiratkozni és végre úgy élni, ahogy azt eltervezte.
    Máig megrázza az eset, ha csak arra gondol, mi történt. Egy ismerős ölte meg a szüleit, aki egyébként csendes jellem, a légynek sem ártana. Maga is sokat beszélgetett vele, remekül kijöttek egymással. Mégis ez történt. Az okát soha nem fogja megtudni, s az idő sem fog visszaállni az ő kedvéért. A szülei a másvilágra kerültek, ő mégis él, bár nem is élet egy olyan, ahol csak emberek vérét szívod ki, monoton járod az utcákat új és új zsákmány után kutatva, remélve hogy nem emészt fel a magány és egyszer még társad is lesz a rossz helyzetben. Nem, ez inkább egy átok. Vagy mégsem az?
Állatok: -
Pálca:  Ébenfa, 13,5 cm, sárkányszívizomhúr


A hozzászólást Steven Blackfield összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Okt. 05 2013, 02:22-kor.
Vissza az elejére Go down
Teofana Enescu
Házvezető
Panagan
HázvezetőPanagan
avatar

Hozzászólások száma : 422
Kor : 148
Hely: : Coxton Kastély
Regisztráció : 2008. Jul. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Steven Blackfield   Pént. Okt. 04 2013, 09:28

Még mindig nem vagyok meggyőződve arról, h érted,érzed a Coxtonos vámpírok lényegét. xD
Majd írd át az évfolyamoknál az első évfolyamot hatra! Wink Illetve a Faj után néz meg kicsit a kódokat, mert rosszul lett bezárva egy i-s tag. Ha megvagy, elfogadom a karaktert.
Vissza az elejére Go down
http://vaniliamamor.blogspot.com
Steven Blackfield
Hatodik évfolyam
avatar

Hozzászólások száma : 367
Kor : 28
Regisztráció : 2012. Jun. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Steven Blackfield   Pént. Okt. 04 2013, 22:11

Szia! =)

Nos, lehet, de szerintem nem kell sok, hogy megérezzem, vagy hogy kitapasztaljam. Azt gondolom, hogy ahhoz, hogy egy karakterrel teljesen eggyé tudj válni, idő szükséges hozzá, de ha ez meg van, onnantól már úgy mennek tovább a dolgok, ahogy azt kell.

Kijavítottam, egyébként egy újabb ok, miért ne javítsa ki egy amatőr író a saját munkáját, ha este van. xD Azt hiszem inkább nappal csinálom az ilyeneket. :DD

U.I: Annyira rájöttem, hogy a Coxtonos vámpírok különlegesebbek és bár még nincs teljes képem róluk, már most nagyon szeretem őket.
Vissza az elejére Go down
Teofana Enescu
Házvezető
Panagan
HázvezetőPanagan
avatar

Hozzászólások száma : 422
Kor : 148
Hely: : Coxton Kastély
Regisztráció : 2008. Jul. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Steven Blackfield   Hétf. Okt. 07 2013, 03:39

Ajánlom figyelmedbe J.R.Ward fekete Tőr Testvériség sorozatát! Wink A vámpírvilág onnan lett átvéve. (:
Vissza az elejére Go down
http://vaniliamamor.blogspot.com
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Steven Blackfield   

Vissza az elejére Go down
 
Steven Blackfield
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Steven Ralph Stone
» Steven & Shay

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Coxton Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Szerepjáték tartozékok :: Lupiatto diákok előtörténetei-
Ugrás: