Coxton Varázsló- és Boszorkányképző Szakiskola Románia szívében
Harry Potter világában játszódó, valós idejű fórum alapú szerepjáték
 
FőoldalHomeRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Staff Team
Staff Team ~
Akikhez fordulhatsz

Jonathan Coxton
Igazgató

Teofana Enescu
Házvezető

Analisa Carp
Házvezető

Irisa Ciorei
Iskolapszichológus

Mara Sîrbu
Tanársegéd

Péterfy C. Soma
Prefektus
Tanársegéd

Tsicsói Hargita
Prefektus

Jenny Miles
Prefektus

Solomon Ahalanei
Prefektus

Anica Oprescu
Prefektus

Top posters
Jonathan Coxton
 
Péterfy C. Soma
 
Angela Bahneanu
 
Tara Black
 
Lucius Marga
 
David Rowle
 
Alisa Coxton
 
Gavril Lucian Baticescu
 
Teofana Enescu
 
Gabriela Bivol
 
Halloween Zsetonok
Sárgák - 14
1. Péterfy C. Soma - 2
2. Casian Dobaru - 2
3. Analisa Carp - 3
4. Jenny Miles - 3
5. Irisa Ciorei - 1
6. Steven Blackfield - 3


Zöldek - 8
1. Tara Black - 1
2. Anica Oprescu - 3
3. Stefan Moromete
4. Mia Gart - 2
5. Alba Oprescu - 2
Top posting users this month
Dicsőségfal
Legjobb Halloween Jelmez tulajdonosai

Alba Oprescu

Analisa Carp


Októberi dicsőségfal

Stefan Moromete
A hónap új karaktere

Dimitrie Udrea
A hónap pontszerzője

Tara Black
A hónap női karaktere

Steven Blackfield
A hónap férfi karaktere


Lucius Marga
Iskolaelső
Másodikos évfolyamelső

Mia Gart
Elsős évfolyamelső

Teofana Enescu
Év Tanára

Panagan
a Házkupa nyertese

Üzenőfal

Share | 
 

 Catherine Glennfolk

Go down 
SzerzőÜzenet
Catherine Glennfolk
Első évfolyam
avatar

Hozzászólások száma : 1
Regisztráció : 2013. Dec. 06.

TémanyitásTárgy: Catherine Glennfolk   Szomb. Dec. 07 2013, 04:11


AlapokNév:Eredetileg: Catherine Petrova Használt: Catherine Glennfolk
Becenév: Cath
Évfolyam: 1. évfolyam
Ház: Lupiatto
Faj: VámpírFajHogyan változott át: Megharapták
Mikor változott át: 1536
Ki változtatta át: a nővére


A családom:

Anya: Katerina Petrova, ma: Kathrine Pierce, vámpír
Apa: ismeretlen
Testvérek: Nadia Petrova, vámpír, jelenleg Írországban élHonnan...Születési dátum: 1521. 11. 16.
Születési hely: Bulgária
Jelenlegi lakhely:Románia


Külső jegyek:165 cm, kecses alkat. Barna, hosszú, egyenes haj, és barna szemek. Jellegzetes ruhadarabja egy fekete bőrkabát. Haját általában szabadon hagyja, és néha be is göndöríti. Kinézetre egy 16-18 év közötti lány, ami jó pont, ha nem akarod leleplezni magad, de valójában több száz éves. Ha teheti magas sarkúban jár, de nem veti meg az egyszerű cipőket sem. Egy a lényeg: legyen divatos.
Belső jegyek:Arrogáns, manipulatív, gonosz egyéniség. Nem szereti, ha irányítják. Szabad szellemű, és ezt látni is rajta. A társaságban irányítani szeret, és nem parancsokat teljesíteni. Ha valaki csak magáról beszél, azt egyenesen utálja.Hova...Előtöri:
XVI. század

 
1521-ban született Bulgáriában. A családja már akkor is boszorkánysággal foglalkozott, felkészítették őt is a mágiára, de ő ebben cseppet sem hitt. 15 évesen az anyja egy nap nem jött haza a munkából, csak az éjszaka közepén 5 nappal később. Vámpír lett belőle. Nem sokkal később a nővéréből is vámpír vált. Pár nap után rájött a nővére titkára, arra hogy vámpír lett belőle. Ez az ő kis titkuk maradt, és mindenben segítette őt, aminek következtében a nővére „megajándékozta” azzal, hogy őt is a vámpírok soraiba emelje. Az anyja ennek cseppet sem örült és ezért elhagyta a két gyerekét. Ezután a két testvér együtt kereste helyét a nagyvilágban, de hogy eltűnjenek mások szeme elől, felgyújtották a házat, amiben eddig laktak, és három hullát is becipeltek, hogy elhitessék a falu többi tagjával, hogy meghaltak. Ezek után elhagyták Bulgáriát és Nyugat-Európa felé veszik az irányt.
 
Svájc
- (1548-1602)
Teljesen elszigeteli magát a civilizált világtól. Vámpír énje túlélő ösztöneinek volt köszönhető, hogy a legminimálisabb, életben maradáshoz szükséges táplálékot magához vegye. A több mint ötven évig tartó magányt követően se csökkent fájdalma és gyűlölete, ami arra ösztönözte, hogy visszatérjen a halandók közé, a bosszúért.
 

XVII.század

 
Skócia
- 1603-ban Edinburgh-ba érkezik. Telihold éjszakáján lépi át a terület határait. Itt ismeri meg Somhairle Maxwell-t, és embereit, ahol húsz évig ideiglenes otthonra talál. Sokat köszönhet a Skót vámpírnak, aki nem csak az életét mentette meg, de nagyon sok mindenre megtanította.
 
Anglia
- 1624-ben felcsillan az első reménysugár. Yorkba utazik, anyja után kezd nyomozni.

Norvégia
- 1641-ben a nyomokat követve Oslo-ba érkezik.

Finnország
- 1649-1662 Helsinkiben vesznek el a nyomok, de éveket tölt az országban, reménykedve. 


Európai utazgatások korszaka
(1662-1704) 
Egy időre felhagy a kutatással, és úgy dönt, él létének előnyeivel. Utazgatni kezd. Pár évnél tovább sehol se tud megmaradni, vámpír léte 1684-ig több ízben komoly problémákat hoz a nyakára. Rengeteg szétszaggatott holtestet hagyott maga mögött. Megismerkedett más vámpírokkal, de mivel csatlakozni nem kívánt hozzájuk, a területüket el kellett kerülnie. Az első incidensei a vadászokkal is erre az időszakra köthető.
- Svédország (1662-1666)
- Dánia (1666-1675)
- Németország (1675-1686)
- Hollandia (1686-1691)
- Belgium (1691-1693)
- Franciaország (1693-1704)
 


XVIII.század

 
Portugália
- Guarda 
(1704-1726)
Portugáliában kezdte igazán élvezni vámpírlétét. Miután egyensúlyba került a két énje, új lehetőségek nyíltak meg számára. A bosszúját azonban még így se tudta elfeledni. 

Spanyolország
(1726-1740)
- Madrid 
Újra összehozza a nővérével a sors. Ezután már együtt folytatják útjukat. 100 év távollét egyiküknek sem tett jót, így együtt élvezik tovább az életet, és megpróbálják bepótolni az elmulasztott éveket.

Olaszország
- Milánó (1740-1760)
- Siena (1761)
- San Marino (1761-1774)

Ausztria
- 1774-1799
 

XIX. század
 

Szlovénia
- 1800-1830 Bled és környéke

Magyarország (1848-as Forradalom és Szabadságharc)
(1830-1849)
- itt ismeri meg Annát (szül: 1829 Magyarország, 1848-ban lett vámpír)
Nadiával való utazásaik állomása a Kárpát-medencébe vezetett. Egy forradalom kitörése alkalmával talált rá a rémült Annára, akit teremtője a forradalom kitörését követően magára hagyta a kölykét. (Később kiderült, hogy Vadászok ölték meg.) Catherine önmagát látta a rémült újszülöttben, és felkarolva őt immáron három fősre bővült ekkor még aprócska családja.

Anglia
- York (1849-1860)
Visszatértek Yorkba, annak reményében, hogy anyjáról információt szerezhet, de a nő teljesen eltűnt.

Amerikai polgárháború ( 1861 – 1865 )
- Itt ismeri meg a polgárháború alatt Gottfridet (szül: 1699 Németország, 1732-ben lett vérfarkas)
A hímmel közelebbi viszonyba kerülnek egymással, de koránt sem erősek az érzelmei. Nadia és Anna visszatérnek egy időre Európába, Catherine pedig Gottfriddel csatlakozik a háború résztvevőihez, és északi kémként délre mennek. Közös kalandjaikat követően ugyan elváltak útjaik, de mindketten tudták, hogy nem örökre.

Japán
-Tokio (1881-1894)
Amerika után Ázsiát vette célba. Szomjazta a tudást, a kultúrák megismerését, a nyelvek elsajátítását, a másfajta életet.

Kína
- Huang-san (1894-1903)
- Tibet (1903-1909)


XX.század

 
Svájc
(1909-1946)
- Ázsiai utazásai mély nyomokat hagytak benne, de vágyott vissza az öreg kontinensre. Megundorodott az emberektől, amikor azt látta, mennyire nem becsülik meg az életet, s a két világháború alatt visszatért arra a helyre, ahol már egyszer nyugalomra lelhetett. Nadia és Anna is ismét csatlakozott hozzá.

Kanada
- 1946-1960 Vancuver
A világháborúk után a Kanadai hegyekbe töltöttek el másfél évtizedet. Nadia itt is meri meg férjét Vittorio Seasca-t és ők ketten itt is mardnak.

Amerika
- 1960-1972 - Chichago
- 1972-1978 Providence
- 1978-1988 New York
Az Egyesült Államok számára már semmi érdekeset nem tartogatott. Anna úgy döntött, visszatér egy időre szülőhazájába, s Catherine is úgy érezte, szüksége van a környezetváltozásra. Egyedül indult meg délre.

Brazília
(1988-2001)
- Itt ismerte meg Raúl Savón-t, Rio vérfarkas falkájának alfáját.
Raúl volt az, aki megmutatta neki, hogy lehet máshogy is élni. Az ember megbecsült tagja volt a társadalomnak, politikával foglalkozott, és az emberek érdekeit tartotta szem előtt. Megmutatta Catherinnek, hogy lehet a halandók között úgy élni, hogy ne lógjon ki soraik közül. A srác csodálta Catherine szívósságát, azt, hogy mások támogatása nélkül ilyen sokáig életben bírt maradni.
 

XXI. század
 

Új-Zéland
(2001-2002)
- itt ismerkedik meg Cintia Hamiltonnal, Wellington alfájával, aki először összekeveri az Ausztráliában élő kutyatenyésztő nővel, akinek a lányát szintén Catherine Glennfolknak hívnak. Ez felkelti a lány kíváncsiságát, emiatt 2002 második felében Ausztráliába utazik. 

Ausztrália 
(2002-2012)
- itt ismeri meg Jadet (szül: 1972 Algéria) akit 2004-ben át is változtatott. Az akkor végstádiumában járó vérrákos nő rendkívüli intelligenciájának köszönhette azt, hogy felfigyelt rá Catherine, és megmentette a halál torkából.
- 2007-ben ismeri meg Leo Parkert, akinek megmenti az életét, és elsőként kerül halandóként Catherine barátai köré.
- messziről szemmel tartotta, ahogy a Catherine nevű kislány felcseperedik, s minél idősebb lett, annál jobban kezdett hasonlítani rá. Ismeretségeit bevetve próbálta kideríteni a rejtély okát, amit a gének ismétlődésével magyaráztak meg végül. Előfordulhat ugyanis, hogy valaki kísértetiesen hasonló legyen bizonyos életszakaszaiban, mint valamelyik őse, csak általában senki nem él addig, hogy ennek szemtanúja is lehessen. A geográfus lány terepmunka során lezuhan egy szikláról, Catherine pedig eltüntetve a balesetben elhunyt lány maradványait, a helyére lépett.

Románia
(2012-…)
Új személyazonosságával lépte át az ország határait, és Catherine már egyedül volt. Nadia Írországba költözött a válás után, Anna pedig Spanyolországban telepedett le.
Úgy döntött, hogy új életet kezd, visszaül az iskolapadba és új emberekkel ismerkedik meg. Bár nem tervezi hosszúra az itt maradást, talán még egy évet itt marad, attól függően, hogy milyenek lesznek az emberek.
 
 

Állatok: nincs, nem volt, és nem is lesz
Pálca: mahagóni, 10 hüvelyk, és a végén egy sárkány látszódik.
SZJP: //- Egy-két táborozó? Nem bánom jó lesz. - mondom Nadiának, majd mögéjük kerülök fél másodperc múlva ő is csatlakozik. Én kitöröm az enyém nyakát, hogy ne ficánkoljon. Nincs rosszabb, mint a védekező, bár arra képtelen áldozat. Egy harmadik is előbújik a sátrából mikor végzek az én vacsorámmal. Odalépek a reszkető áldozat elé, mélyen a szemébe nézek és megigézem. - Nem láttál semmit, egy medve ölte meg őket. - Nadia a sátor mellől néz velem szembe. Még mindig a fiú szemébe nézek, majd alig egy másodperc múlva már a sátor mögött vagyunk. A meghaltak felé mutatom a tenyerem, akik belesüllyednek a földbe. Imádom hogy tudom idomítani a földet. Nadia vizes ereje semmit nem ér az erdő közepén. Elindulunk, és majd megoldódik a rémült és hibbant áldozat meséje, bár semmire sem emlékezhet. Ennél jobban nem lehet inkognitóban maradni.//


A hozzászólást Catherine Glennfolk összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Dec. 07 2013, 05:51-kor.
Vissza az elejére Go down
Solomon Ahalanei
Ötödik évfolyam
avatar

Hozzászólások száma : 216
Kor : 22
Regisztráció : 2012. Aug. 24.

TémanyitásTárgy: Re: Catherine Glennfolk   Szomb. Dec. 07 2013, 05:04

Hellóóóó! Very Happy

Jó az előtörténeted, nekem tetszett! Arra viszont fel szeretném hívni a figyelmed, hogy mivel különleges fajt kértél, kell egy szerepjátékos hozzászólás/ szerepjátékos példa, hogy lássuk, ki tudod -e játszani a fajjal járó tulajdonságokat.
Vissza az elejére Go down
 
Catherine Glennfolk
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Coxton Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Szerepjáték tartozékok :: Előtörténet részleg-
Ugrás: