Hozzászólások száma : 1640 Kor : 48 Hely: : Coxton Birtok Regisztráció : 2008. Jul. 11.
Tárgy: Megérkeznék, játszanék. Hogyan kezdjem? Vas. Aug. 19 2012, 14:43
Új diákjaink számára hoztam létre ezt a topicot, akik most regisztráltak és szeretnék elkezdeni a játékot, karakterüket megérkezni a Coxton épületébe. Itt írjatok és megbeszéljük, hogy kimegy ki elétek, illetve mikor.
Minerva Hașdeu
Hozzászólások száma : 3 Regisztráció : 2011. Dec. 09.
Tárgy: Re: Megérkeznék, játszanék. Hogyan kezdjem? Hétf. Aug. 20 2012, 18:29
Hello! Én Minerva McGalagony vagyok. Kaptam egy e-mailt és mivel régen voltam fent nem tudom eldönteni, hogy mi van. Házba vagyok sorolva vagy nem, elsős vagyok vagy másodikos. Köszönöm a választ, előre is
Teofana Enescu Házvezető Panagan
Hozzászólások száma : 422 Kor : 154 Hely: : Coxton Kastély Regisztráció : 2008. Jul. 14.
Tárgy: Re: Megérkeznék, játszanék. Hogyan kezdjem? Hétf. Aug. 20 2012, 18:41
Szia Minerva! Nem vagy még beosztva egyik házba sem. Megkérlek szépen, hogy válassz egy másik nevet, mert hírességek és híres könyv- vagy filmbeli karakterét nevét nem választhatjuk, akkor minden második ember Harry Potter, Albus Dumbledore vagy Edward Cullen szeretne lenni. Remélem, megérted. Az iskola Romániában található, így szeretnénk, ha minél több román nevű, nemzetiségű karakterünk legyen, ezért egy román neveket tartalmazó listát is készítettünk. Azt itt található: https://coxton.hungarianforum.com/t80-roman-nevek
Persze, nem kötelezünk senkit a román névre, ha másat szeretnél, csak nyugodtan, az egyetlen feltételünk, hogy ne híres emberé, szereplőé legyen.
Remélem, tudtam segíteni. Várom még a kérdéseidet! Teo
Minerva Hașdeu
Hozzászólások száma : 3 Regisztráció : 2011. Dec. 09.
Tárgy: Re: Megérkeznék, játszanék. Hogyan kezdjem? Kedd Aug. 21 2012, 10:14
Köszönök mindent. Most már értem, próbálok Román nevet választani.
Hozzászólások száma : 422 Kor : 154 Hely: : Coxton Kastély Regisztráció : 2008. Jul. 14.
Tárgy: Re: Megérkeznék, játszanék. Hogyan kezdjem? Kedd Aug. 21 2012, 10:33
Láttam, hogy már ki is töltötted a kérdőívet. Most rohannom kell, késésben vagyok (én mindig mindenhonnan kések^^), de amint haza érek, írok neked Hollót.
Tárgy: Re: Megérkeznék, játszanék. Hogyan kezdjem? Kedd Aug. 21 2012, 15:13
Küldtem Hollót, kérlek válaszolj rá.
Ajánlott tartalom
Tárgy: Re: Megérkeznék, játszanék. Hogyan kezdjem?