*Óriási hülyeséget mondott a fiú, de mindaddig nem szakítja félbe, míg az be nem fejezi mondandóját.* -A miniszter nem határozott semilyen osztályokat meg, pláne a mostani málészájú nem. A Minisztérium állapította meg a csoportokat. A kettőt ne keverjék össze!-*Ez utóbbi mondata már az egész osztálynak szól.* -Mára ennyi volt, remélhetőleg a jövő órától már valamivel érdekesebb témával szolgálhatok. Van kérdésük?-*Pillant szét az osztályon.*
Ronald Morgan Második évfolyam
Hozzászólások száma : 166 Kor : 27 Hely: : Hol? Itt mindenhol! Regisztráció : 2008. Sep. 03.
Hát nem is tudom, Susana szemei, áhh, örjítőek... De viszont Flo vörös, és alig észlelhetően raccsol, nagyon tetszik. Nem tudom... BOX? * vigyorog, de szerinte eldőlt ez az egész. De lehet még nem, bár jó lenne tudni, kinek ki tetszik, mert tényleg nem akar veszekedést, hisz Bogdan az egyik legjobb haverja * Szép volt csontfej, de legalább megúsztad a büntit * suttog ismét, persze Bogdan biztos emlékszik a büntikre, amiket külön, vagy együtt kaptak. Jó, hogy ismét összefutottak * Óra után mi a terved? * susog haverja fülébe, s közben rázza a fejét, hisz neki kérdése egy darab nincsen, max az, hogy mehetnek e, de nem bunkózik, mert még a suli után is büntiben lesz *
Florina Zaharia Második évfolyam
Hozzászólások száma : 253 Kor : 27 Regisztráció : 2011. Dec. 01.
*Hát, ő befejezte. LLG-s pályafutása eddig tartott. Óra vége lévén gyors megrázza a fejét, neki ugyan nincs kérdése. Ha volna is, az az lenne, mikor vetheti magát egy acromantula fészekbe... Susanának suttog.* - Felmegyünk együtt ugye? *Reméli, hogy igen és jól kipanaszolhatja majd magát a lánynak. Borzasztó volt ez az óra. Azt sem tudta, hol áll a feje, büntetést kapott... Áh, szörnyű. SZÖRNYű. Aztán, ha mehetnek, akkor mennek. Remélhetőleg Flori nem egyedül megy majd. Ha igen, akkor meg csak visszatalál. Legalább újabb bünti nélkül megúszta.*
//köszönöm! és gratulálok tanárnőnek a több mint 400 hsz-hez! :D//
Susana Enescu Harmadik évfolyam
Hozzászólások száma : 126 Regisztráció : 2009. May. 25.
*Lejegyzeteli a dolgokat, amiket eddig nem pontosan tudott, szerencsére nem sok dolog volt, ezek tényleg nagyon az alapok.* - Persze. *Mosolyog rá a lányra, ahogy feltesz egy kérdést, majd válaszol a nőnek, hogy neki sincs semmilyen kérdése, és elpakolja az órai cuccait.*
Bogdan Bilaşca Harmadik évfolyam
Hozzászólások száma : 100 Regisztráció : 2008. Sep. 03.
-Oké, akkor enyém Susi, tiéd Flo, megegyeztünk?-*Tartja a kezét óriási vigyor kíséretében. Időközben kiderült, hogy vége az órának. Nem, neki kérdése nincs. Csak egy kcisit égett be alányok előtt. ^^ No para, lesz ez még így sem.* -Nem tudom, gondolom lógok még egy kicsit a KHban, aztán meg lefekszek.-*Vonja meg a vállát.* -Nyugi haver, lélekben veled leszek a bünti alatt.-*Paskolja meg haverja karját, miközben pakolja a cuccait. S mikor végez, elköszön mindenkitől, s remélhetőleg Ron oldalán ballag fel a Panagan Toronyba.*
//Köszönöm szépen a játékot. Jó éjt!//
Hozzászólások száma : 166 Kor : 27 Hely: : Hol? Itt mindenhol! Regisztráció : 2008. Sep. 03.
* Elmosolyodik, majd hallja a felállást * De ha neked nem megy, csere okés? * vigyorog a jól ismert Ronos vigyorával * Akkor lustálkodjunk egyet a KH-ban...Veled tartok, ki vagyok purcanva * panaszkodik kifelé az óráról * Kösz haver, rád mindig számíthatok * bájos mosolyt küld Flo-nak kifelé, s elköszön a tanártól is *
//köszi, jó volt, kapható vagyok játékra akárkivel//
Alisa Coxton Tanár
Hozzászólások száma : 551 Kor : 42 Regisztráció : 2008. Jul. 12.
-Ha nincs kérdés, akkor mehetnek. Várom önöket a következő órán. Enescu, Morgan, ne feledjék, holnap jelenésük van nálam!-*Szól még a két jómadár után. Szép lassan megvárja, jobb kezét a pociján pihentetve, míg mindenki elhagyja a termet, majd utolsóként távozik ő is, bezárva maga mögött a terem ajtaját.*
//Köszi szépen, aranyos vagy, Flo! (: Amúgy a bünti tényleg áll, tessék holnap játékra jelentkezni, különben irgumburgum lesz. =) Szép estét mindenkinek, köszönöm, hogy itt voltatok!//
Alisa Coxton Tanár
*Bizony, Teoval az oldalán érkezik. Már egyszer volt közös órájuk, az is remekül sikerült, most is hasonlóra számít. Alisa egy jóestét mormol el, s majd elsőként lép be a terembe, megcélozva a tanári szék egyikét. Bizony, valaki gondoskodott a két kényelmes ülőalkalmatosságról a tanári asztal körül. A nő most csak vár, a gyerekek először csendesedjenek le, s utána majd belekezd.*
*Azonnal leugrik az ablakpárkányról, ahogy hallja a lépteket és a két közeledő tanárt. Alisát felismeri, a másik nőt nem, de azért mindkettőnek illedelmesen köszön.* - Jó estét! *Szól nyugodtan, és bemegy a terembe, majd egy középen lévő padnál foglal helyet egyelőre nem pakolva elő cuccait, nem tudja, mit fognak csinálni.*
* Nem sokkal Susana után lépek a terembe, s elégedetten nyugtázom, hogy kivételesen nem késtem el, vagy, ha igen, akkor nem vészesen. Nem szeretnék büntit * Szép jó estét tanárnő. Hogy érzi magát? * kérdem bájos vigyorral, érdeklőve, majd a válasz után lecsüccsenek egy közeli székbe. Biccentek Susanának, s kedves mosolyt igyekszem felé küldeni, de van egy olyan érzésem, hogy nem bírja a fejem. Mondjuk kit izgat? *
//NJK. SORRY de mennem kell...//
Alisa Coxton Tanár
*Körbenéz az osztályon, mely majdnemhogy gong az ürességtől.* -Azt hiszem, még várhatunk néhány percet.-*Fordul Teohoz, hátha kolléganője nem ezen az állásponton van. Ahogy csak kimondja, megérkezik egy újabb diák.* -Köszönöm Morgan kérdésed, egyre rosszabbul, s ezen az a tény sem változtat, hogy még mindig nagyon szeret ez az évfolyam késni.-*Alisa már kevésbé kedves, dehát ő mindig ilyen, ez nem újdonság tőle.
Teofana Enescu Házvezető Panagan
Hozzászólások száma : 422 Kor : 154 Hely: : Coxton Kastély Regisztráció : 2008. Jul. 14.
*Miután Alisa után belép, Teo is helyet foglal a nő melletti másik tanári széken, onnan néz szerteszét.^^ Lassan, de gyülekeznek. S miután Ronald is megérkezik, Teo a másik nőhöz fordul.* -Most már szerintem kezdhetjük.-*Mondja, s szerinte ebben kolléganője is egyet fog vele érteni. Pláne most, hogy a kicsik miatt már nagyon nincs türelme a várakozáshoz.*
Jezabell Pads
Hozzászólások száma : 252 Kor : 28 Hely: : Általába ott ahol nem kéne. :P Regisztráció : 2011. Dec. 28.
*Iz lélek szakadva fut az LLG teremhez.Benyit és egy hátsó padhoz érve meg látja a két tanárt.* -Jó estét!Elnézést a késésért de még új vagyok eltévedtem. *Iz gyorsan leül és reménykedik hogy nem kap büntetést.*
Alisa Coxton Tanár
*Alisa bólint.*-Rendben, kezdjük.-*De ahony kimondja, nyilik az ajtó, és egy új jövevény lép be rajta.* -Legközelebb induljon el hamarabb, ha nem tudja az utat.-*A lány ennyivel szerencsésen megúszta, pedig társai mesélhetnének, az Alisatól kapott büntetőmunkákról. A tanerő ismét szóra nyitja a száját, ám ezúttal, szokásától eltérően, nem áll fel. Kellemetlenül is érzi magát, nem szeret ülve órát tartani.* -Mint azt már bizonyára hallottátok, az iskolában nem csak egy Legendás Lények Gondozása professzor van, a másik személy, aki betölti eme posztot, Teofana Enescu tanárnő.-*Mutat a nőre.* -Én, mint azt már bizonyára sejthettétek, nem tudok már tanítani, a professzornő viszont vállalta, hogy ezt az évfolyamot is viszi tovább, így nem kell még egy ideig új tanerőt keressünk.-*S itt ránéz kolléganőjére, jelezve, hogy ő maga befejezte a mondókáját, ő következik.*
Hozzászólások száma : 422 Kor : 154 Hely: : Coxton Kastély Regisztráció : 2008. Jul. 14.
*Mosolyogva hallgatja Alisát, neve hallatán fejet bólint, ezt így illik. S mikor átadják neki a szót, feláll, mert ő maga sem szeret ülve magyarázni.* -Szerbusztok!-*Köszön nagy mosollyal az arcán.* -Mint azt már hallhattátok, Teofana Enescu vagyok, a nagyobb évfolyamokat szoktam általában tanítani, így kissé el vagyok szokva az alsós anyagtól, ezt nézzétek el nekem. A nagyobban Teo profnak szoktak szólítani, amit, ha nem haragszotok, meg is szeretnék tartani az ő kiváltságuknak, s nektek még egyelőre maradok Enescu professzor.-*Magyaráz, s közben kezével is gesztikulál, ez szokása, de majd rájönnek erre a diákok is pár óra elteltével.* -Most megkérnélek benneteket, hogy sorra mutatkozzatok be nekem.-*Felmutat egy kis labdát, ám nem egy szokványos labda ám, kis szőrmók, sárga alapon kék leopárdmintával, s ha majd a gyerekek a kezükbe fogják, rájönnek, hogy még szeme is van.* -Ő itt Kókusz. Mindig az mutatkozik be, akinél épp a labda van. Ne ijedjetek meg tőle, s ha befejeztétek a mondandótiokat, csak hadjátok őt, majd odaugrik a soron következőhöz.-*S bemutatva, kinyitja tenyerét, s lám, a kis labdaszerű lényecske már ugrik is, egyenesen Susi kezébe.*
//Susana után Jez kezébe, onnan pedig Ronhoz repül//
*Előveszi cuccait végre, mikor megjelenik még pár ember, és figyeli a két nőt. Elmosolyodik Alisa prof nagy pocakját figyelve, kíváncsi azért arra, hogy mikor fognak megszületni a Coxton-kicsik. Végighallgatja Enescu profot is, majd kissé meglepődve veszi észre a kezében a kis szőrös valamit, majd felállva mutatkozik be.* - Susana Enescu vagyok, Lupiattos diák, legnagyobb érdeklődési körömbe a mindenféle lények tartoznak. *Mondja el őszintén, majd kissé végigsimítva még a szőrmókon hagyja, hogy továbbugorjon, és visszaül a helyére.*
//Bocsi, elbambultam.//
Alisa Coxton Tanár
*Iz amikor hozzá került a labda fölállt és elkezdte bemutatkozását.* -Jezabell Pads vagyok 14 éves imádom a veszélyes dolgokat és nagyon érdekelnek a különleges lények. *Leült és figyelte hogy mi fog történni.*
//Semmi gond.Ronald már elment azt írta.//
A hozzászólást Jezabell Bell Iz összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Jan. 12 2012, 19:09-kor.
*Miután Ron is bemutatkozott, Kókusz visszaugrik gazdája kezébe.* -Jól van, köszönöm szépen. Coxton tanárnő mondta, hogy a múlt órán mát átismételtétek a az MM rendszer szerinti beosztást, úgyhogy nyugodtan használhatom a kifejezést, tudni fogjátok.-*S miközben beszél, hátrasétál, s egy kis szekrényből egy akváriumot hoz ki, nagy salátalapikkal és benne három 15-20 cm hosszú nyálkás valamivel.* -A mai napon két X besorolású lénnyel fogunk megismerkedni. Valaki mondja el nekem, hogy mit is takar az X besorolás, a többiek pedig próbálják kitalálni, hogy mi is lehet, ez a lény, ami, valljuk be őszintén, az LLG szépségversenyen aligha indulhatna nagy esélyekkel.-*Mosolyodik el.*
//Sorrend nincs, aki gyorsabb, marja. ^^//
Jezabell Pads
Hozzászólások száma : 252 Kor : 28 Hely: : Általába ott ahol nem kéne. :P Regisztráció : 2011. Dec. 28.
*Iz a tanárt hallgatva elgondolkodik.* ~Nagyon gáz hogy nem tudok semmit rossz új diáknak lenni.~ *De azért erősen gondolkodik hátha tudja mi az a lény.*
*Figyeli a számára ismeretlen lány bemutatkozását, majd a kérdést meghallva felteszi kezét és amikor felszólítják, akkor mondja.* - Az X besorolás a Mágiaügyi Minisztérium által meghatározott osztályokból az unalmas kategóriába, amelyekbe azokat a lényeket vették bele, amelyek nem veszélyesek, szelídíthetők. *Foglalja össze saját szavaival, és gondolkodik a lényen.* ~Csak nem az a féregszerűség? Fúj.~ *Rázza ki a hideg.*
Jezabell Pads
-Jól van Susana, helyes a válasz.-*Mosolyog a lányra, majd benyúl az imént említett akváriumba és kivesz egy vastag, barna,nyálas kis lényt.* -Ő egy futóféreg.-*Kacsint Izre*- Bár ahogy ti is észrevehettétek, nem valami méltó nevének első feléhez, ugyanis alig mozog valamit. Viszont mint a férgek általában, ő is növényevő. Kedvenc tápláléka, mitn azt a példa is mutatja-*s itt az akváriumra bök a kezével.*-a saláta.-*Mondja fülig érő szájjal.* -A feji és farki részét csak nehézkesen lehet megállapítani, s a legnagyonn szakértők is olyakor-olykor tévednek benne, ezért nektek ezt nem muszáj a vizsgára tudni.-*Jegyzi meg, nehogy valamelyik túlbuzgó diákjának álmatlan éjszakákot okozzon csakmert eme aprócska tényt elfelejtette közölni.^^* -Valaki esetleg meg szeretni fog?-*Kérdi.*-Gyertek ide közelebb és nézzétek meg. Ekkora távolságból nem fogjátok megjegyezni. Nehogy a vizsgán egy óriáscsigára bökjetek, ha a vizsgáztató futóférget kér.-*Nevet, s kissé eltartja magától a kezét, rajta az állattal, hogy a gyerekek is megnézhesség közelebbről.* -Ő egy közepes példány a maga 18-20 centijével, de akár 25 centisre is nőhetnek.-*Fűzi még hozzá.*
*Megkönnyebbülten bólint, hogy jót mondott és visszamosolyog a nőre, majd azonnal hátrébbhúzódik, ahogy meglátja gondolatai tárgyát a nő kezében. Csak hátrébb figyeli a nyálkás izét, ő ugyan a világ kincséért se megy közelebb, Izre hagyja a megtisztelő feladatot.* ~Én ugyan meg nem érintem, ne is várja el ezt senki.~ *Gondolja magában arcizmait visszafogva, hogy ne lehessen látni rajta a viszolygást.*
Jezabell Pads
*Iz közelebb megy hogy meg nézze de meg fogni valahogy nincs kedve.1 perc után már indult is vissza a helyére.De ekkor megint úgy érezte mintha kést döftek volna a szívébe.Nem akarta hogy a tanárok tudjanak legnagyobb titkáról de nem volt benne száz százalékig biztos hogy teljesen mást mutatott az arca mint a fájdalom.* ~Inkább lenne egyszer egy nagyon nagy fájdalom mint hogy többször ilyen kicsi.~ *Mi után leült próbált minél láthatatlanabb lenni.*
Ajánlott tartalom
Tárgy: Re: Legendás Lények Gondozása (LLG) tanterem