Név: Marius Licantrop
Becenév: Marius, Marius Úrfi, Licantrop Úrfi
Titulus: Tanár
Tanított tárgy: Párbajokató, varázslények oktatása
Faj: Vámpír
Pálca: 12 hüvelyk sárkány-szívizomhúr égerfa.
Faj
Hogyan változott át: Tiszta vérű (Született vámpír)
Mikor változott át: -
Ki változtatta át: -
A család:
Anya: Halott
Apa: Halott
Testvérek: -
Tanívtványai: Lestat de Francoru (124) Enkil (256) Kethrin Salvatore (112) Coralin Evanchia (100)
A múlt:
Születési dátum: 1723. december.21 (288)
Születési hely: Ausztria
Jelenlegi lakhely: Coxton
Külső jegyek: Kiemelkedő szépség, nem lehet elmenni mellette anélkül, hogy meg ne akadna rajta a tekinteted, legyél bármelyik nem tagja.Világos kék szemei túlviláginak hatnak. Nehéz fel idegsítenii, ám ha sikerült, menekülj. Feketés kék haja furcsa egyveleg alkot a szeme színével.
Belső jegyek: Hűvös, nyugodt, tisztelet tudó. Mindenkivel udvarias. Nem mutatja ki saját érzelmeit. (Csak ritkán) Komoly, kerüli a harcot, jó tárgyaló fél. Szeret egyedül és Tiszta vérűekkel és vámpír társaságában lenni. szereti a bulikat, bálokat. Kötelesség tudó, fegyelmezett. Kedveli a nyugodt környezetet és a csendet.
Előtörténet:
1723 -ben születtem szüleim otthonában. Ott nevelkedtem, magán tanár járt hozzám. Mindent megtanultam amit csak kellett. Általános műveltséget és egyéb műveltséget. Egyéb alatt a mágiát értem. Híresnek születtem már csak tiszta véremnek és szüleimnek köszönhetően. Jellemem nagy részét apámtól örököltem. Ő volt az aki sosem mutatta ki érzelmeit. Sosem mutatta ha szomorú, ha boldog. Mindig ugyan úgy nézett. Anyám a színtiszta kedvesség, szeretet volt. Szüleim nem voltak a mészárlás hívei, béke tűrők voltak. Vérszomjukat nagyszerűen tudták uralni. Én is tőlük tanultam. A vámpír lét legnagyobb részét. Sajnálatos mód nem lehetnek velem már, 6 éves koromban megtámadtak minket és megölték szüleim. Feltartóztatták a gyilkost, hogy én elmenekülhessek. Nem szívesen tettem, de muszáj volt. Mindez ősszel történt. Messzire mentem. Vándorolni kezdtem. Híresebb vámpírokhoz látogattam. Párnapot ott töltöttem, mint vendég, majd tovább álltam. 10 éves koromban már Sok helyen jártam, és tanultam sok mágiát. Teltek az évek és 16 éves lettem. Addigra már jócskán a birtokomban volt sok tudás. Akkoriban az utcákat róttam, és emberek vérét szívtam nem törődve semmivel. Ebben az időben derült ki hogy ritka a vérem mármint ami a tiszta vért illeti. 18 évesen kerültem a Cross Akadémiára, nem voltam soha diák csak az igazgatóval éltem egészen addig míg Felügyelő nem lettem az éjjelisek-nél. Ez 20 éves koromtól olyan 25 évig. Ez után végeztem el az Evöri Boszorkány és - Varázslóképző Egyetemet ott Párbajokató, varázslények oktatása, Mágiatörténelem, Sötét kivédése szaktanár végzettségeket szereztem. per pillanat a Coxton Varázsló képzőben szeretnék elhejeszkedni mit párbaj tanár vagy varázslények oktatása tanár ként.