Irisa Ciorei Egyéb Játékos Karakter
Hozzászólások száma : 45 Kor : 34 Regisztráció : 2009. Sep. 10.
| Tárgy: Irisa Ciorei Csüt. Júl. 18 2013, 18:06 | |
| Alapok
Név:Irisa Ciorei Becenév: Irisa, Risa Titulus: Iskolapszichológus Faj: Ember
A családom:
Anya: Corina Vanghele, 47 éves, Banki alkalmazott Apa:Rufus Ciorei, 50 éves, nem tartják a kapcsolatot
Honnan
Születési dátum: 1990.06.07 Születési hely: Nagyvárad Jelenlegi lakhely:Nagyvárad
Külső jegyek: 160cm, kék szemű, szőke hajú, csinos alkat. Mosolygós. Belső jegyek:Vidám, kedves egyéniségű, nyugalmat sugárzó. Jó hallgatóság, hajlamos átvenni mások érzéseit. Mivel még fiatal szeret szórakozni, de van hogy túl komolyan veszi a dolgokat. Görcsösen próbál segíteni másokon. Jó barát is, mindig számíthatnak rá az emberek.
Hova...
Előtöri: Nagyváradon születtem, az anyám egyedül nevelt mióta kiskoromban elváltak a szüleim. Azóta nem is nagyon hallottam apámról. Ennek ellenére teljesen normális gyermekkorom volt, anya mindent tudott nekem biztosítani, amire szükségem volt, sose voltunk nehéz helyzetben. Anyával inkább baráti a kapcsolatunk, egyetlen egy dologban nem értünk egyet. Mindketten varázslók apámmal, de ő utálja a varázsvilágot. Nem tudom miért. Azt mondta nem is jó az ilyen dolgokban és szerinte veszélyes nagyon. Iskolába sem akart járatni. Nagyszüleim beszélték rá, hogy igenis küldjön varázslóiskolába, azután majd én eldöntöm, mit akarok. Ebbe még beleegyezett, de nagyon erőltette, hogy tanuljak egy normális emberi szakmát. Annak ellenére hogy elég ügyes voltam a varázslásban. Így mentem Magyarországra, és végeztem el a pszichológia szakot. Ezután már végre eldönthettem, 23 évesen, hogy mit is akarok. És én a varázsvilágot választottam. Visszajöttem Bukarestre, szereztem lakást, és friss diplomával már munkát is. Alig várom hogy belelendülhessek az igazi varázslóéletbe.
Pálca: 12 hüvelyk, Mahagóni fa, Sárkányszívizomhúr maggal. | |
|