Solomon Ahalanei Ötödik évfolyam
Hozzászólások száma : 216 Kor : 27 Regisztráció : 2012. Aug. 24.
| Tárgy: Solomon Ahalanei Csüt. Okt. 31 2013, 11:37 | |
| Alapok Név: Solomon ReedBecenév: Reed úr – ha magázzák –, illetve csak simán Solomon. Régen Salátának gúnyolták, de mára már abbahagyták.Évfolyam: V. évfolyamHáz: Lupiatto Faj: Negyedvér-Véla
A családom:
Anya: Rosa Callington Reed, takarítónő, majd állatorvos, 35, NagyváradApa: Marc Joseph Reed, könyvelő, később ügyvéd, 41, NagyváradTestvérek: 2 fiú, ő a középső testvér, az egyik a bátyja, a másik pedig az öccse.Honnan...Születési dátum: 1992. december 1.Születési hely: Kolozsvár, RomániaJelenlegi lakhely: Kolozsvár, Románia, a szülei háza.Külső jegyek: Körülbelül derékig érő ezüst színű haja és zöld/zöldeskék szemei vannak. Az arca kerekded, bár az álla kicsit hegyesebb, így csak részben mondható annak. Izmos, a teste kidolgozott, noha ennek elérése érdekében csak a helyes táplálkozással járul hozzá. Jobb keze születése óta hiányzik. 194 centi magas, igazi langaléta, a súlyát tekintve nem a legkönnyebb férfi.Belső jegyek: Az arca mindig komoly, pedig ő maga nem mindig az. Életvidám, mosolygós jellem, aki kedves, odaadó, bármit megtenne társaiért, még meg is hallgatja őket, ha arra van szükség. Szívesen beszélget, jó hallgatóság és beszédpartner egyszerre, ami ritka jó párosítás. Szeret viccelődni, előfordul, hogy a legtöbb dolgot is eltréfálja, de ha meg van rá az oka, tud nagyon komoly, szigorú, és legritkább esetben bunkó is lenni. Olyankor a tekintete fagyos, nem az a barátságos, ami lenni szokott. Kissé önfejű, makacs, azonban alapjában véve mindennek engedelmeskedik, kötelességtudó, céltudatos. Mindig tudja, mi a feladata és végre is hajtja azt a megfelelő időben.Hova...Előtöri: Az orvos igencsak elkomorodott, amikor a karjaiban tarthatott. Nos, mint kiderült, jobb kar nélkül jöttem a világra. Ez egy olyan fajta betegség, ami mágiával rendelkezőkkel fordul elő – ritkán -, ha rosszak a génjei. Anya sokszor mesélte, hogy a nagyszüleimé sem volt a legtökéletesebb, lehet azért lettem ilyen. Gátolja egy végtag kialakulási lehetőségét, viszont engem nem zavar, sőt! '93 december elseje óta boldogan élem az életem. Igaz, szegényként nem volt túl sok pénzünk, anyáék folyton túlóráztak, hogy némi plusz bevételhez jussanak, addig rám a szomszédnéni vigyázott. Végül sikerült az, amit elszerettek volna érni; hajdanán egy apró házban laktunk, később egy igazi kertesbe költözhettünk, ahol azóta is tengetik mindennapjaikat, s én is, amikor lehetőség adódik a haza utazásra. Első éves korom óta járok a Coxtonba. Először – még otthon - bevezettek abba, mi is a mágia, a fajtámba, aztán az iskola rejtelmeivel is megismerkedtem. Ijesztő volt, ugyanakkor izgalmas felfedezni, mennyi mindent tanulhat az ember! Legendás lények gondozását, bájitaltant és még sok mást. Az évfolyam társaim sűrűn csúfoltak, gúnyolódtak rajtam, mert nem vagyok olyan, mint ők, pedig attól még, hogy... nincs meg egy végtagom, az nem jelenti azt, hogy nem vagyok ember, hogy nem vagyok egy egész. A bátyámnak görbe lábai vannak, mégis sikerült befogadnia a közösségnek. Nem egy helyre járunk, maga mesélte el vigasztalásképp, amikor másodévesként sírva rohantam haza. Nem kicsit szenvedtem az ilyen igazságtalanságok miatt. Volt, hogy egy nap vidáman kacarásztam, máskor kizokogtam magam a sulesz egy rejtett zugába vonulva, ami igazán bosszantott, az az a bizonyos miértes kérdés volt. „Miért van csak egy kezed?” , nagyon ki tudott buktatni, viszont rájöttem, az emberek csak kíváncsiságból teszik fel, mert érdeklem őket. Immár ötödéves vagyok, sikerült megbirkóznom minden rosszal, még ha nem is volt könnyű. Be akartam bizonyítani, hogy ha kerekes székben ülsz, csak bottal tudsz járni, esetleg nem hallasz, vagy nem tudsz beszélni, még ugyanúgy ember vagy, mint bárki más. Mindenki utálja, ha a lelkébe taposnak keményebbnél-keményebb szavakkal, illetve ha az élet „húz vele ujjat.”, azonban ezeken túl kell lendülnünk, hogy tapasztalatot merítve belőlük azzá váljunk, amivé kell; emberré egy kemény, de szép világban.Állatok: Egy „sima” sas, Afilado Rostro - az eladó spanyol volt és ezt a nevet ragasztotta rá. Az "afilado" (=hegyes) és rostro (=csőr) szavakból. A karakter inkább második nevén szólítja az állatot. Pálca: Nyírfa, 13 hüvelyk, sárkányszívizomhúr.
A hozzászólást Solomon Ahalanei összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Feb. 02 2014, 19:16-kor. | |
|
Analisa Carp Házvezető Lupiatto
Hozzászólások száma : 96 Kor : 44 Regisztráció : 2009. Aug. 04.
| |
Solomon Ahalanei Ötödik évfolyam
Hozzászólások száma : 216 Kor : 27 Regisztráció : 2012. Aug. 24.
| Tárgy: Re: Solomon Ahalanei Csüt. Okt. 31 2013, 17:46 | |
| Helyesírásom: Dupla karó. =/
Javítottam a hibákat. | |
|
Alisa Coxton Tanár
Hozzászólások száma : 551 Kor : 42 Regisztráció : 2008. Jul. 12.
| Tárgy: Re: Solomon Ahalanei Csüt. Okt. 31 2013, 17:58 | |
| Akkor ha Ana elfogadja az előtörit, át is passzolhatja a Lupiattos diákok előtörténeteihez. (: | |
|