Crina Nanu
Hozzászólások száma : 2 Kor : 26 Regisztráció : 2014. Feb. 02.
| Tárgy: Crina Nanu Kedd Feb. 11 2014, 20:32 | |
| Alapok
Név: Crina Nanu Becenév: Cri, Crin Évfolyam: III. Ház: (Még nem kaptam meg, róla a hollót) Faj: ember
Faj
Hogyan változott át:- Mikor változott át:- Ki változtatta át:-
A családom:
Anya: Leánykori név, Andreea Mincu, házasság után, Andreea Nanu. Másod-divattervező, azonban nem sok kell, hogy előléptessék, 40 éves. Apa: Claudiu Nanu, részmunkaidős egy könyvtárban, ő 44 éves. Testvérek: Corneliu Nanu, sárkány idomító tanuló, 19 éves.
Honnan...
Születési dátum: 1998. Július 13. Születési hely: Románia Jelenlegi lakhely: Coxton Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Külső jegyek: Váll alatti, vörös hajamat általában kiengedve hordom, kék szemem szinte világít, teljesen el tudom velük varázsolni az embereket (boszikat/varázslókat) Sokszor hordok szoknyákat, színes ruhákat hordok, ékszert nem sokat hordok, maximum fülbevalót. Sminkelni mindig szoktam magam, anélkül nagyon rosszul érzem magam, nem túl erősen sminkelek. Nem álarc, nekem olyan, mint bármely ruha darab! Belső jegyek: Mosolygós vagyok, azonban ha feldühítenek, nem jól járnak. Makacsságomat édesapámtól 'örököltem'. Testvérem iránti szeretetemet semmi nem tudná megakadályozni, mindig kitartunk egymás mellett
Hova... Előtöri: 1998, Július 13. születtem, sokszor kérdezgették, nem lesz-e ez baj, merthogy 13.! Anyáék nem hittek ennek, nem jó ha valaki nagyon babonás.. Szüleim, egy divat bemutatón találkoztak, apukám, mint néző, anyukám, mint tervező jelent meg. Apukámat anyának egy barátnője mutatta meg, flörtölkedtek, de nem vették igazán komolyan. Aztán a divat bemutató végén beszorultak egy tervező szobába (anya körbe vezette apát) nem tudták, hogy most viccelődik e velük valaki, vagy mi történt. Aztán itt megismerkedtek. Randiztak, egymáshoz költöztek aztán megházasodtak. Megszületett Corneliu, aztán 3 év múlva én. Amikor megkaptam a coxtoni levelem, azt hittem menten elájulok, aztán a testvérem gratulált, s együtt járhatunk a Coxtonba. Azt hiszem életem legjobb napja volt!! A testvérem próbált segíteni beilleszkedni, azonban ez nekem könnyen ment, sok embernek szimpatikus voltam, testvéremnél egy gondom volt, sok lánynak tetszett, de eltűrtem.. Lulu, a madaram is nagyon jó barátom, sok mindent átélt velem.Állatok: Egy hóbaglyom van, Lulu, nagyon engedelmes, de ha nincs megdicsérve, mérges és megcsíp mindenkit/mindent amit csak lát.Pálca: 11 cm, szilva fa, sárkány pikkellyelEgyéb megjegyzés: -SZJP: - | |
|