| Csevegő | |
|
+43Silverwolf Theodor Dalca Frank Emma Bálint C. Baltazár Fred Padmor Darius Serban Eva Brite Nadia Bârsan Vasile Popescu Lionel Lockhwell Niclaus J. Morgan Gabriel Livium Bacan Emett Remus Bacan Nimphadora Adams Sevastian Porge Cerasela Dâba Rareş Rădulescu Caterina Coxton Péterfy C. Soma Lucius Marga Fekete Béla Benjamin Jezabell Pads Teofana Enescu Ronald Morgan Bogdan Bilaşca Susana Enescu Florina Zaharia Aneela Mioara Gintaras Caterina Aurora Basilides Radák Zolta David Rowle Veress Melánia Szomna Kevei-Túr Johanna Szentmihályi Kristóf Havasi Viktória Főmesélő Jenny Miles Kerekes Andor Angela Bahneanu Alisa Coxton Gabriela Bivol Crin Drăgonescu Jonathan Coxton 47 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Aneela Mioara Gintaras Vendégtanár
Hozzászólások száma : 259 Hely: : Coxton Regisztráció : 2011. Nov. 20.
| Tárgy: Re: Csevegő Szomb. Jan. 21 2012, 13:01 | |
| Lehetsz te is, ha utána majd, ha kiadják, rendelsz magadnak neten... Mert hát ugye olvasgatom a lehetőségeket, és nem olyan könnyű ám a dolog. Amúgy majd, ha lesz fejezet küldök belőle... | |
|
| |
Lucius Marga Harmadik évfolyam
Hozzászólások száma : 596 Kor : 27 Regisztráció : 2012. Jan. 14.
| Tárgy: Re: Csevegő Szomb. Jan. 21 2012, 17:08 | |
| - Aneela Mioara Gintaras írta:
- Gyerekek, ma OFFolom a játékot, mert könyvet írok, és nem szeretném, ha kijönnék az ihletemből... !
Sorry, de ma ez van, talán majd holnap! Sok sikert hozzá! :-) | |
|
| |
| Tárgy: Re: Csevegő Szomb. Jan. 21 2012, 22:11 | |
| Húúú gyerekek ma megnéztem a TVD új részeit, és olyan boldog vagyok, hiszen visszatért a szerelmem!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dögös csávó, jó séróval, nagy egóval és sok erkölccsel.... Egyszerűen fantasztikus... | |
|
| |
| Tárgy: Re: Csevegő Szomb. Jan. 21 2012, 22:51 | |
| Bocsi de ezt muszáj... | |
|
| |
David Rowle Igazgató Panagan
Hozzászólások száma : 585 Kor : 51 Regisztráció : 2008. Jul. 13.
| Tárgy: Re: Csevegő Vas. Jan. 22 2012, 10:09 | |
| Elijah <3 (én is már láttam és................ Klaus<3) | |
|
| |
| Tárgy: Re: Csevegő Vas. Jan. 22 2012, 10:46 | |
| Neeem, nekem Klaus nem jön be mint pasi. De a film szerint megértem. Végül is sok fájdalom van az egészben, mert amikor Elena elmondja, hogy Rebekah tudja, hogy Klaus ölte meg az anyjukat... És amikor megmenti Caroline-t, akkor is ahogy elmondja, hogy ő is sokszor gondolt az elmúlásra, és ott is tisztára jól látszott, hogy az élet tette ilyenné. Lehet, hogy kitalált, meg minden, de azért van benne valóság is, mert olyanná válunk, amilyenné a környezetünk és az élethelyzetünk tett és tesz minket. És a fő emberi tulajdonságaikat még az Ősiek sem tudták levetni. Ahogy Stefan is még mindig szereti Elenát. Klaus azt akarja, hogy féljenek tőle, Elijah bosszúra éhezik, ahogy szerintem majd a többi Ősi is, ahogy fel lesznek ébresztve. És Klaus fél ettől, és nekem személy szerint jobban tetszik mint a könyv. Leköt meg ilyenek. Mondjuk már ezerszer néztem végig a sorozatot, és még mindig felfedezek benne jó dolgot. Utoljára a HP mint könyv kötött le és az Ördög tanítványa. És kiváncsi lennék, ha kiadásra kerül egyszer a könyvem, akkor vajon az én könyvemet is így fogják venni, vagy sikerül befutni? Vagy esetleg ez is egy olyan meló esetleg cél lesz, amit nem tudok véghez vinni? Mert sajnos a pénzügyeim terén eléggé sikertelen vagyok, a melós életem szánalomra méltó. Még az a szerencsém, hogy a párkapcsolatom remek. De hát sajnos nem lehetek mindenben szerencsés, pedig kifejezetten utálok kiszolgáltatva lenni valakinek, és sajnos ezen nem tudok változtani.... MÉG... | |
|
| |
| Tárgy: Re: Csevegő Vas. Jan. 22 2012, 11:17 | |
| Én csak egyszerűen imádom. Megnéztem az Immortals-t, amiben Klaus játssza Lysandert... És inkább Klausos alakítás volt, mint Lysander. Vicces volt, a film amúgy meg ratyi. XD A TVD könyvekből az 1. rész tudtam félig elolvasni, de annyira nem tetszett, hogy inkább még a gépről is letöröltem. A filmhez nekem nincs hozzászólni valóm, mert pont ugyanúgy imádom mint ahogy a Bonest, a Grace klinikát, Gossip Girlt és természetesen a Trónok harcát. Most pedig van egy új sorozat, az Alcatraz. Amerikában játsszák csak, már van 2 rész, de alig várom a 3. részt.... Végem van attól is. Durva a sztori is, ajánlom mindenkinek. Puszpá!
Ja, és holnap ilyenkor már vagy nagyon boldog leszek vagy nagyon szomorú. . . . . . . . | |
|
| |
Jonathan Coxton Igazgató
Hozzászólások száma : 1640 Kor : 48 Hely: : Coxton Birtok Regisztráció : 2008. Jul. 11.
| Tárgy: Re: Csevegő Hétf. Jan. 23 2012, 19:02 | |
| Gyerekek, csak szólni szerettem volna azoknak, akik aggódtak testi-lelki épségemért: Jól vagyok, jó úton haladok a teljes gyógyulás felé. (: | |
|
| |
Jezabell Pads
Hozzászólások száma : 252 Kor : 28 Hely: : Általába ott ahol nem kéne. :P Regisztráció : 2011. Dec. 28.
| Tárgy: Re: Csevegő Hétf. Jan. 23 2012, 21:19 | |
| | |
|
| |
Jonathan Coxton Igazgató
Hozzászólások száma : 1640 Kor : 48 Hely: : Coxton Birtok Regisztráció : 2008. Jul. 11.
| Tárgy: Re: Csevegő Hétf. Jan. 23 2012, 21:50 | |
| | |
|
| |
Jezabell Pads
Hozzászólások száma : 252 Kor : 28 Hely: : Általába ott ahol nem kéne. :P Regisztráció : 2011. Dec. 28.
| Tárgy: Re: Csevegő Hétf. Jan. 23 2012, 21:54 | |
| köszönöm jól vagyok ahoz képest mennyit alszom a koromhoz képest. Nem sikerült javítani de igyekszem. | |
|
| |
Jonathan Coxton Igazgató
| |
| |
Jezabell Pads
| Tárgy: Re: Csevegő Hétf. Jan. 23 2012, 22:15 | |
| | |
|
| |
Péterfy C. Soma Hetedik évfolyam
Hozzászólások száma : 837 Kor : 31 Hely: : Coxton torony Regisztráció : 2008. Jul. 18.
| |
| |
| Tárgy: Re: Csevegő Hétf. Jan. 23 2012, 22:54 | |
| Menni fog, sima ügy az, én tudom. :-))
Jó éjt! | |
|
| |
Jezabell Pads
| Tárgy: Re: Csevegő Szer. Jan. 25 2012, 21:35 | |
| | |
|
| |
| |
| |
Jezabell Pads
| Tárgy: Re: Csevegő Pént. Jan. 27 2012, 20:18 | |
| valakinek nincs kedve játszani? majd halálra unom magam. | |
|
| |
Jezabell Pads
| Tárgy: Re: Csevegő Szomb. Jan. 28 2012, 19:33 | |
| Hogy telik a hétvége nektek? | |
|
| |
Jezabell Pads
| Tárgy: Re: Csevegő Szomb. Jan. 28 2012, 20:47 | |
| | |
|
| |
| Tárgy: Re: Csevegő Szomb. Jan. 28 2012, 20:50 | |
| Túl gyorsan. :-))
Hú, én elígérkeztem, és csak egy karim van. :/ | |
|
| |
Jezabell Pads
| Tárgy: Re: Csevegő Szomb. Jan. 28 2012, 20:51 | |
| nem gond | |
|
| |
| Tárgy: Re: Csevegő Szomb. Jan. 28 2012, 23:07 | |
| | |
|
| |
Rareş Rădulescu Negyedik évfolyam
Hozzászólások száma : 110 Kor : 28 Hely: : Coxton Kastély Regisztráció : 2008. Jul. 26.
| Tárgy: Re: Csevegő Szomb. Jan. 28 2012, 23:18 | |
| Hogyan tudnék élni néééééélküled? (: | |
|
| |
| Tárgy: Re: Csevegő Vas. Jan. 29 2012, 00:12 | |
| Engem az sem érdekel, hogy be vagyok rúgva.... | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő | |
| |
|
| |
| Csevegő | |
|