| Legendás Lények Gondozása (LLG) tanterem | |
|
+19Tara Black Tidus Gary Scofield Corina Nazaru Casian Dobaru Pistol Alexa Cerasela Dâba Marius Ermindescu Noel Wyard Isabella Sancu Cristian Badrick Fred Padmor Lucius Marga Jezabell Pads Teofana Enescu Florina Zaharia Ronald Morgan Bogdan Bilaşca Susana Enescu Alisa Coxton 23 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Tara Black Első évfolyam
Hozzászólások száma : 602 Kor : 26 Hely: : Coxton Regisztráció : 2013. Mar. 22.
| Tárgy: Re: Legendás Lények Gondozása (LLG) tanterem Csüt. Okt. 03 2013, 19:26 | |
| *Lehet nyers voltam Stevvel de most nem tudok más milyen lenni. Rossz volt tegnap látni, hogy ájultan fekszik. Még a hideg is kiráz. Elérem a tantermet és nagyot sóhajtok.* -Elnézést a késésért tanárnő. Bejöhetek még?*kérdezem hallkan. Sokat késtem és megérdemelném hogy büntető munkát kapjak. Majd ha engedélyt kapok leülök a Cera meletti padba. * | |
|
| |
Teofana Enescu Házvezető Panagan
Hozzászólások száma : 422 Kor : 154 Hely: : Coxton Kastély Regisztráció : 2008. Jul. 14.
| Tárgy: Re: Legendás Lények Gondozása (LLG) tanterem Csüt. Okt. 03 2013, 19:32 | |
| *A zajt és csapkodást hallva felpillant, már meg sem lepődik, hogy Ceraselát pillantja meg.* -Neked is szép estét, Cera!*Köszönti szokásos elbűvölő mosolyával az elsős lányt.* -Szerbusz!.*Mosolyog Dimre is.* -Lehet ülni az első padok egyikébe is, nem szokásom harapni.*Jegyzi meg nevetve, miközben feláll, hogy az előtte lévő házis és tesztes lapokat összeszedje.* -Valaki össze tudná nekem foglalni pár mondatban az előző két óra anyagát?*Érdeklődik, miközben az összegyűjtött iratokat kicsúsztatja a tanári asztal szélére.* -Szia Tara. Gyere, de ez legyen az utolsó eset!*Szól a későhöz is.
// Dim, kérlek, ne játssz ki semmilyen speciális képességet, mert karaktered nem rendelkezhet velük. Egy átlgos, 14 éves fiú!//
A hozzászólást Teofana Enescu összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Nov. 01 2013, 08:53-kor. | |
|
| |
Cerasela Aries Első évfolyam
Hozzászólások száma : 368 Regisztráció : 2013. Aug. 24.
| Tárgy: Re: Legendás Lények Gondozása (LLG) tanterem Csüt. Okt. 03 2013, 19:39 | |
| *Némán a tanárnőre pillantok, majd a füzetre, amibe elkezdek firkálni. Természetesen Őt rajzolom le, egy amatőr portré képébe, csodálatos, mikre nem képes, ha az ember semlegesből rossz kedvűbe csusszan át! Jónak már egyáltalán nem nevezném azt, amit érzek; keserűséget, gúnyt, és zavartságot.* - Én! .. Aztán nem! *vigyorodom el szélesen, miközben a székkel hintázom. Igen, most is érzek valamiféle különlegességet a kisugárzásában, mintha csak beszippantana! Árad belőle még most is a dinamika, a vidámság, a szeretet, pedig alig mozdul valamit, ha azt vesszük, hogy épp a tanár asztalnál ül.* | |
|
| |
Hozzászólások száma : 422 Kor : 154 Hely: : Coxton Kastély Regisztráció : 2008. Jul. 14.
| Tárgy: Re: Legendás Lények Gondozása (LLG) tanterem Csüt. Okt. 03 2013, 19:54 | |
| -Jól van, úgy látom, a banda nem igazán tanul, s plusz pontokra se nagyon fáj a fogatok. Ez esetben megyünk tovább az anyaggal, csak aztán vizsgán meg ne üssétek a feneketeket!*Kacsint a társaságra, aztán megkerülve a tanári asztalt megáll előtte.* -Mai témánk a mágikus lények elrejtése. Mit gondoltok, miért van erre szükség? Mindenki véleményére kíváncsi vagyok! | |
|
| |
Tara Black Első évfolyam
| Tárgy: Re: Legendás Lények Gondozása (LLG) tanterem Csüt. Okt. 03 2013, 20:02 | |
| *Nagyot sóhajtok mikor rátérünk, a tananyagra. Kicsit elgondolkozom a kérdés hallatán. Felemelem a kezem miadlőtt megszólalnék.* - Talán azért mert néha jobb ha az emberek nem tudnak semmiről.*mondom de ez csak a személyes véleményem.*
| |
|
| |
Apollo D. Udrea Első évfolyam
Hozzászólások száma : 389 Kor : 26 Regisztráció : 2013. Sep. 11.
| Tárgy: Re: Legendás Lények Gondozása (LLG) tanterem Csüt. Okt. 03 2013, 20:07 | |
| *A múlt óra túlságosan is régen volt. Töröm a fejem, de semmi, így inkább meg sem szólalok. A professzor újabb kérdésére, tudok válaszolni, és remélem nem mondok hülyeséget. Jelentkezek és elmondom a magamét.* - Szerintem azért, hogy ne ismerjék meg a varázsvilágot. És, hogy ne kezdjenek a varázslényekre vadászni? *válaszolom, bár az utóbbi ötletem, egy kicsit túlságosan is morbid. Bár ki tudja? A félelem az embert fura dolgokra kényszeríti.* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Legendás Lények Gondozása (LLG) tanterem Csüt. Okt. 03 2013, 20:11 | |
| *Elvigyorodom a tanárnő szövegén, tényleg jó fej és.. karizmatikus! Ez az! Ez az a szó, amit kerestem. Megállok a hintázásban és előrébb dőlök.* - Gondolom azért, hogy a nők meg az ipsék ne találják meg őket *vonok vállat egyszerűen, majd előhúzok a táskából egy szendvicset. Korog a gyomrom, látszik, hogy ma alig ettem valamit, mert nem volt étvágyam.* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Legendás Lények Gondozása (LLG) tanterem Csüt. Okt. 03 2013, 20:20 | |
| -Dim válasza áll a legközelebb. Valóban azért van erre szükség, hogy a muglik ne szerezzenek tudomást rólunk. Hisz gondoljatok csak bele, ha rájönnének, hogy létezik a varázstársadalom, ismét üldöznék úgy varázslókat, mint a mágikus lényeket.*Egy apró mozdulattal felszökken az asztalra.* -Több féle módon is el tudjuk érni, hogy elrejtsük lényeinket a muglik szeme elől. Ki tud megemlíteni egyet? -Cerasela, én megértem, hog yéhes vagy, de ezt nem a tanteremben kell intézni, kérlek add meg nekem és társaidnak is azt a tiszteletet, hogy nem a tanórán eszel.*Szól szokásos kedves, mosolygós hangon a lupis lányhoz.* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Legendás Lények Gondozása (LLG) tanterem Csüt. Okt. 03 2013, 20:34 | |
| *Nem zavar különösebben, mit mond, ma legalább is. Kicsomagolom hát és beleharapok, igazán finom ezzel a téliszalámival, a bele rakott salátalevéllel és néhány paradicsommal.* - Valamilyen mágia? *kérdezek közbe jelentkezés nélkül.* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Legendás Lények Gondozása (LLG) tanterem Csüt. Okt. 03 2013, 20:41 | |
| -Cerasela, nem kérlek még egyszer, hogy eltedd a szendvicsed.*Sóhajt csalódottan. Legközelebb már valóban mágiával fog fellépni. Sok mindent eltűr diákjaitól, de a fegyelmetlenség, neveletlenség és tiszteletlenség nem tartozik ezek közé.* -Nem. Ez sajnos túl tág fogalom. A legfontosabb ága a védelemnek a különböző rezervátumok létrehozása. Az egyik legnagyobb sárkányrezervátum például pont hazánkban található.*Kezd bele a magyarázatába.* -De nem ez az egyetlen, biztos hallottatok már a kiábrándító- és az emlék törlő bűbájokról. Tara, tudsz nekünk valamit mesélni az előbbiről, Dim pedig az utóbbiról?*Néz érdeklődve a két említett diák irányába.* | |
|
| |
Tara Black Első évfolyam
| Tárgy: Re: Legendás Lények Gondozása (LLG) tanterem Csüt. Okt. 03 2013, 20:44 | |
| -Például ott van az egyik ügyösztály. A nevét sajnos nem tudom de valamiféle kiábrándító bűbájt használnak.*mondom ahogy felteszem a kezem. Kicsit ismerős a téma, mert mintha olvastam volna erről. De nem tudom.* | |
|
| |
Apollo D. Udrea Első évfolyam
Hozzászólások száma : 389 Kor : 26 Regisztráció : 2013. Sep. 11.
| Tárgy: Re: Legendás Lények Gondozása (LLG) tanterem Csüt. Okt. 03 2013, 20:49 | |
| - A másik akkor lép közbe, ha már látott egy bizonyos valaki valamit amit persze nem szabadott volna látnia az említett illetőnek. És akkor egy másik valaki kitörli a bizonyos illetőnk emlékeit. *mondom. Kicsit kacifántosra sikerült, de remélem a tanárnő ki tudja bogozni.* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Legendás Lények Gondozása (LLG) tanterem Csüt. Okt. 03 2013, 20:57 | |
| *Megmakacsolom magam és tovább eszem. Miután végzek, még egy almát is előveszek, azon kezdek el rágódni a maradék kis időben, amíg a többiek beszélnek. Hmm, ahogy érzem ez is egy laza óra, ami szerencsére lassabban és jobban telik el, mint az eddigiek.* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Legendás Lények Gondozása (LLG) tanterem Csüt. Okt. 03 2013, 21:11 | |
| *Egy kecses mozdulattal indít erős fuvallatot Cera irányába, mely kikapja a lány kezéből az almát és rögtön a kukába is repíti azt. De nem kommentálja a dolgokat, már megtette az előbb, szépen kérte a lányt, hogy fejezze be.* -A Félrevezetési Ügyosztályra gondolsz, Tara. Valóban, az ő kezükben fut össze minden! A kiábrándító bűbájt olyan bestiákra szórják, melyeknek elrejtése a szokásosnál nehezebb, mint például a hippogriffek. Dimitrie már egy kicsit bonyolultabban fogalmazott, de a lényeg benne van. Jól tudod.*Küld elismerő mosolyt a srác irányába.* -Mára ennyi lett volna, de megnyugtatlak benneteket, jövő alkalommal már egy igazi kis bestiával is megismerkedünk! Addig lehet találgatni, hogy melyik lehet az!*Kacsint a gyerekekre.* -Ha nincs kérdésetek, akkor mehettek is, a kapott pontok nemsokára ki is fognak kerülni a pontfalra.*Részéről ennyi lett volna a harmadik tanóra.* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Legendás Lények Gondozása (LLG) tanterem Csüt. Okt. 03 2013, 21:15 | |
| - Ugye tudja, hogy ez pazarlás? Csak nemrég haraptam belee! *nyüszítek fel, majd pálcámat elővéve rámutatok, mielőtt ténylegesen a szemetek közt végezné. Megpróbálom kilebegtetni és szerencsére sikerül, de nem kellett sok hozzá, hogy megtörténjen. Elégedetten sóhajtok fel - noha én nem voltam túl aktív résztvevő, azonban legalább a gyümi meg van -, majd felkapom azt a pici cuccot amit mag magammal hoztam és egy hangos kurjantással robogok ki a teremből.* | |
|
| |
Tara Black Első évfolyam
| Tárgy: Re: Legendás Lények Gondozása (LLG) tanterem Csüt. Okt. 03 2013, 21:18 | |
| -Oh tényleg.*gondolkodom el majd összepakolom a holmiaimat. * -Elnézést tanárnő beszélhetnék önnel majd négyszemközt?*kérdezem hallkan, ahogy a tanári asztal mellett megállok.* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Legendás Lények Gondozása (LLG) tanterem Csüt. Okt. 03 2013, 21:30 | |
| *Elköszön a diákoktól, már ő maga is leszállt az asztal tetejéről.* -Persze Tara. Mondd csak. Most szeretnél beszélni?*Néz érdeklődve a vörös hajú panaganos lánykára.* | |
|
| |
Tara Black Első évfolyam
| Tárgy: Re: Legendás Lények Gondozása (LLG) tanterem Csüt. Okt. 03 2013, 21:41 | |
| *Megállok a tanári asztalnál, majd megkérdezem beszélhetnék a tanárnővel.* -Nem feltétlen most de valamikor rá érne? Néhány dologban szeretném a tanácsát és a segítségét kérni.* mondom majd ha megkapom a választ elbúcsúzom majd elindulok a szobámba.*
// Bocsánat mennem kell mert hajnalban kelek mert munka lesz holnap is. :/ jó éjt.// | |
|
| |
| Tárgy: Re: Legendás Lények Gondozása (LLG) tanterem Csüt. Okt. 03 2013, 21:48 | |
| -Semmi akadálya Tara. Majd küld hollót, hogy mikor jönnél.*Simogatja meg a lány vállát.* -Szerbusz, aludj jól!*Mosolyogva köszön el a lánytól. Teo még marad egy ideig, kijavít még egy stóc házi feladatot, aztán éjfél körül visszatér a szobájába.*// Semmi gond! ^^ Jó éjt. // | |
|
| |
| Tárgy: Re: Legendás Lények Gondozása (LLG) tanterem Kedd Nov. 26 2013, 19:07 | |
| *A tanteremben ülve várja, hogy a gyerekek megérkezzenek. Tiszta pirosba öltözött, haja felkontyolva, fülében egy-egy megbűvölt Rudolf-fej fülbevaló. Ó igen, Teo már teljes mértékben rá van hangolódva a karácsonyra, annak ellenére, hogy még csak az adventi időszakba sem létünk be. A jingle Bellst dúdolgatva javítja az asztalán tornyosuló házi dolgozatokat.* | |
|
| |
Tara Black Első évfolyam
| Tárgy: Re: Legendás Lények Gondozása (LLG) tanterem Kedd Nov. 26 2013, 19:25 | |
| *Sietős léptekkel haladok a tanterem felé. Mint mindíg megint késésben vagyok. Mikor oda érek megigazítom fekete pulóverem amin egy farkas díszeleg. Vastag farmer van rajtam és a csizmám is bélelt mivel nem szeretem a hideget. * -Elnézést a késésért remélem nem haragszik tanárnő.*mondja megállva az ajtóban.* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Legendás Lények Gondozása (LLG) tanterem Kedd Nov. 26 2013, 19:32 | |
| *Nem törődve senkivel és semmivel rontok be a helyiségbe. Nem zavar az sem, hogy már vannak bent - ha vannak is, nem veszem észre. Az SVK-t ki nem állhatom, már leszögeztem magamban, bár még csak egyen vagyok túl. Chh, nem tudom, el akarok -e menni a másodikra. Ami a bájitaltant illeti, legszívesebben felrúgnám a tanárt. Öt pont a Lupiattotól?! Megőrült? A hajamat tépve ledobom magam egy székre, hanyagul a földre dobva a barna vászontáskát amiben rendszerint semmi sincs néhány üres lapon, egy üvegcse tintán és két pennán kívül. Tervvel sem készültem, hogyan szívatom meg esetleg társaimat, a tanárt viszont nem akarom, őt jó fejnek tartom és ő a kedvencem.* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Legendás Lények Gondozása (LLG) tanterem Kedd Nov. 26 2013, 19:44 | |
| *Hatalmas mosollyal az arcán néz fel a gyerekekre.* -Sziasztok kis drágák! Ezúttal elnézem, de ne legyen ám több ilyen.*Kacsint a késő kásákra, aztán pennáját visszahelyezve a tintás üvegcsébe áll fel helyéről.* -Gyönyörű a havas táj, nem igaz?*Néz az ablak fele. Mert bizony-bizony, a hegyekben már hó van, s itt, a birtokon is havazott már egy keveset, de egyelőre nem maradt meg. Viszont a környező hegyeken szépen mutat már most, az egyelőre még szegényes, hósapka.* -Nos, akkor fogjuk is hozzá! Hallottatok már a magizoológiáról? És h igen, akkor szeretném tudni, hogy mit! | |
|
| |
Tara Black Első évfolyam
| Tárgy: Re: Legendás Lények Gondozása (LLG) tanterem Kedd Nov. 26 2013, 20:08 | |
| *Ha nem figyelek Cera fel lök. Csak vállat vonok majd leülök a barátnőm melletti padba. Mikor a tanárnő rákérdez a mágiazoológiára elgondolkodom. * -Én még nem igazán.*mondom hallkan.*
//Bocsánat ha eltűnök. Ma melóztam és kissé fáradt vagyok.// | |
|
| |
| Tárgy: Re: Legendás Lények Gondozása (LLG) tanterem Kedd Nov. 26 2013, 20:16 | |
| - Nekem meg csak a dögökkel foglalkozók jutnak róla eszembe... *húzom el a szám, majd pár percnyi gondolkodás után megszólalok* Varázslény felügyelet, ennyi még, amit össze tudtam kaparni *vonok vállat végül és várom a tanárnő reakcióit. Vele valahogy normálisabban tudok viselkedni, mert nem áll olyan vasszigorral a diákokhoz. Vajon neki az a legfontosabb, hogy ne uralkodjon a helyiségben feszültség és hogy afféle összhangot teremtsen közöttünk? Tara-t meg csak akkor veszem észre, mikor oldalra pillantok. Szegény! Biztos vagyok benne, hogy majdnem felborítottam. A rohanás az egyik legjellemzőbb tulajdonságom.* | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Legendás Lények Gondozása (LLG) tanterem | |
| |
|
| |
| Legendás Lények Gondozása (LLG) tanterem | |
|