| Diáktársalgó és játékterem | |
|
+13Apollo D. Udrea Steven Blackfield Tara Black Darius Serban Rebecca Mary Watson Keith Alexis Dylan Whyte Bogdan Bilaşca Cesar Ionescu Mara Sîrbu Caterina Aurora Basilides Kevei-Túr Johanna Radák Zolta Alisa Coxton 17 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Steven Blackfield Hatodik évfolyam
Hozzászólások száma : 367 Kor : 34 Regisztráció : 2012. Jun. 29.
| Tárgy: Re: Diáktársalgó és játékterem Vas. Szept. 29 2013, 17:22 | |
| *Betakarom pulóveremmel Őt, és nézem, ahogy elalszik. A könnycseppet egyik holtsápadt kezemmel törlöm le, majd szorosan magamhoz ölelem, ahogy tovább éneklek. Igen, ezt a dalt csak neki írtam nem is olyan régen. Még egy basszusgitárom is van, azon játszottam neki a néhány percekig tartó kis előadásoktól kezdve a több óráig elnyúlókig.* | |
|
| |
Tara Black Első évfolyam
Hozzászólások száma : 602 Kor : 26 Hely: : Coxton Regisztráció : 2013. Mar. 22.
| Tárgy: Re: Diáktársalgó és játékterem Vas. Szept. 29 2013, 17:29 | |
| *Álmában újra éli mikor először hallotta a dalt. Testvére halála után csak rá számíthatott. Emlékszik hogy először mikor ezt a dalt hallotta elsírta magát. Nagyon szereti és órákig képes lenne hallgatni. * | |
|
| |
| Tárgy: Re: Diáktársalgó és játékterem Vas. Szept. 29 2013, 17:58 | |
| *Tovább éneklem a dalt, amitől lassan magam is megnyugszom. Jobban hátradőlök a krémszínű kanapén és élvezem a pillanat varázsát, majd abbahagyom és újra lehunyom szemem. Ezúttal nagy leegőt veszek és megpróbálok kicsit aludni, Taraval együtt.* | |
|
| |
Tara Black Első évfolyam
| Tárgy: Re: Diáktársalgó és játékterem Vas. Szept. 29 2013, 18:10 | |
| *Teljesen megnyugszik, és elazul a fiú karjai közt. Régen nem érezte magát ilyen nyugottnak. Végre nem álmodik semmit. De így sem tud többet aludni. Annyira hozzá szokott az alváshiányhoz hogy nem alszik túl sokat. Résnyire kinyitja a szemét, de nem mozdul mert Stev elaludt. Nyugodtan fekszik és mosolyog. Mosolyog mert tudja hogy már nincs egyedül.*~ Bárcsak minden így maradna. Most olyan nyugott ő is.~*gondolkodik. * | |
|
| |
| Tárgy: Re: Diáktársalgó és játékterem Vas. Szept. 29 2013, 18:24 | |
| *Végül akaratlanul is elalszom. Megint egy szörnyű mélységbe süllyedek, amiből csak x idő után tudok felébredni. Mikor kinyitom a szemem és körbenézek, látom, hoy Tara mar ébren van. Mosolyogva nézek rá, majd lassan felülök.* - Hogy aludtál? *kérdezem halkan.* | |
|
| |
Tara Black Első évfolyam
| Tárgy: Re: Diáktársalgó és játékterem Vas. Szept. 29 2013, 18:33 | |
| *Nem tud már aludni, de észre veszi hogy Steven alszik. Nyugton marad és gondolataiba mélyed. Csak az rángatja vissza gondolataiból hogy barátja fel ül. * -Most nyugodtan. És te? Biztos fáradt voltál már.*mondja ahogy megérinti az arcát.* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Diáktársalgó és játékterem Vas. Szept. 29 2013, 18:51 | |
| *Jól.. Örültem, hogy végre jól alszik, bár szerintem még gy sem eleget, minden esetre ez már haladás. Vigyorogva hajolok közelebb hozzá egy csókra, majd felállok, hogy nyújtózzam egyet.* - Hulla jól *jelentem ki vidáman, felé fordulva.* - Voltak rémálmaid? | |
|
| |
Tara Black Első évfolyam
| Tárgy: Re: Diáktársalgó és játékterem Vas. Szept. 29 2013, 19:06 | |
| *Elengedi mikor látja hogy fel akar kelni. Majd felhúzza a szemöldökét mikor válaszol neki. Kicsit érdekesnek hat pont a fiútól de nem szól semmit.* -Nem most nem voltak. De azt nem tudom eldönteni, hogy álmodtam amit hallottam vagy nem.*mondja elgondolkodva. *-A dal amit írtál nekem. Azt hallottam. *teszi hozzá halványan mosolyogva. Nagyon szereti azt a dalt, és örült hogy újra hallhatta. * | |
|
| |
| Tárgy: Re: Diáktársalgó és játékterem Vas. Szept. 29 2013, 19:21 | |
| - Szóval hallottad *állapítom meg az egyértelműt jókedvűen, ezután tájékoztatom.* - Az nem álom volt, tényleg énekeltem *mondom a szemeibe nézve, örülök, hogy nem felejtette el és hogy tetszik neki. Már régi szám, de nagyon a szívemhez nőtt, sosem felejteném el, főleg azután nem, hogy csak neki szántam.* - Mit csináljunk most? | |
|
| |
Tara Black Első évfolyam
| Tárgy: Re: Diáktársalgó és játékterem Vas. Szept. 29 2013, 19:32 | |
| *Mosolyogva néz a fiatal férfira. Örül hogy nem csak álmodta a dolgot. * -Még mindíg szeretem azt a dalt. Jó volt újra hallani. *modja ahogy fölkel, és átöleli társát.*-Menjünk ki a folyópartra szépek a csillagok ilyenkor. Mit szólsz?*kérdezi hallkan.* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Diáktársalgó és játékterem Vas. Szept. 29 2013, 19:54 | |
| *Kedvesen viszonzom, majd gyengéden megcsókolom és bóintok. Bármiben benne vagyok egy ilyen szép éjjelen, no meg a hétvége utolsó szabad óráit élvezhetjük együtt.* - Mehetünk, de te vezetsz ma is! *vigyorgok rá, s ha elindulunk, hagyom, hogy ő menjen előre.* | |
|
| |
Yvanne Wander Első évfolyam
Hozzászólások száma : 150 Kor : 27 Hely: : Coxton Regisztráció : 2013. Nov. 08.
| Tárgy: Re: Diáktársalgó és játékterem Pént. Dec. 06 2013, 20:16 | |
| * -Hello.-köszönök a fiúnak. Tegnap már találkoztunk de azért örülök hogy újra látom. A szemembe lóg a hajam,ami baromira idegesít,így inkább fölfogom lófarokba. A pólómat megigazítom elégé rongyos. Így legalább javítottam a szélütött kinézetemen.* | |
|
| |
Victor Alecu Első évfolyam
Hozzászólások száma : 31 Kor : 27 Regisztráció : 2012. Nov. 30.
| Tárgy: Re: Diáktársalgó és játékterem Pént. Dec. 06 2013, 20:30 | |
| *Ide lép Yvanne.Épp megigazítja a ruháját.Én üllök abba a szakdt fekete pólomba.* -Szia.Mizus?Bocs hogy tegnap elkellet menem. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Diáktársalgó és játékterem Pént. Dec. 06 2013, 20:31 | |
| *-Nem semmi baj. Jól vagyok köszi csak elfáradtam.Te?* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Diáktársalgó és játékterem Pént. Dec. 06 2013, 20:33 | |
| -De tényleg.Velem sincs semmi.*Mondom mosolyogva.* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Diáktársalgó és játékterem Pént. Dec. 06 2013, 20:34 | |
| *Egy ideig kínos csöndbe ülünk. -Hm...-nem,egyszerüen nem tudom mit mondjak...* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Diáktársalgó és játékterem Pént. Dec. 06 2013, 20:39 | |
| -Én se*Válaszolok.* -Nem játszunk valamit? | |
|
| |
| Tárgy: Re: Diáktársalgó és játékterem Pént. Dec. 06 2013, 20:41 | |
| *Játszani? -Rendben!-mondom vidáman és körülnézek a szobába.-Na?* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Diáktársalgó és játékterem Pént. Dec. 06 2013, 20:46 | |
| *Boldogan nézek a lányra.* -Nem tom varázs társas.De figyelmeztetlek nem tudok veszíteni. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Diáktársalgó és játékterem Pént. Dec. 06 2013, 20:52 | |
| *-Azt majd megnézem.-mondom és leülök egy asztalra.* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Diáktársalgó és játékterem Pént. Dec. 06 2013, 20:57 | |
| -Hát.*És varászolok oda egy táblát.*
-Ismered a szabályokat.? | |
|
| |
| Tárgy: Re: Diáktársalgó és játékterem Pént. Dec. 06 2013, 21:06 | |
| *-Nem.Meséld el!-kérem tőle.* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Diáktársalgó és játékterem Pént. Dec. 06 2013, 21:10 | |
| -Hát arról szól az egész hogy a varázspálcáinkal kell irányítani a bábukat.És amikor kihívásvan.Egy egy külömböző varázs igét kell elmondani.Ezeken a kártyákon van a neve.*Mondom és előhúzok egy csomó kártyát.* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Diáktársalgó és játékterem Pént. Dec. 06 2013, 21:15 | |
| *Hm jó.-előveszem a varázspálcámat,egy kicsit görbe, fa ,sötét színű.Közben alaposan elemezztem a kártyákat.-Kezdj te!* | |
|
| |
Kovács Victoria Harmadik évfolyam
Hozzászólások száma : 84 Kor : 26 Hely: : Kolozsvár - Coxton kastély Regisztráció : 2012. Jul. 26.
| Tárgy: Re: Diáktársalgó és játékterem Csüt. Jan. 02 2014, 10:40 | |
| *A társalgóban ücsörgök éppen. Egy könyvel a kezemben és nyugodtan olvasok. Nem igazán tudom lekötni magam, de próbálkozom. Néhány nap alatt nem történt sok minden, de jó volt meg ismerkedni Ceráékkal. Kinézek az ablakon és látom, hogy eléggé el van borulva. Ki mehetnék, de most ahozz sincs kedvem. Kicsit összezavarodtam és nem értem Sol miért kerül engem. Néha úgy érzem, mintha menekülne előlem. Nagyot sóhajtok majd megint a könyvnek szentelem a figyelmem.* | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Diáktársalgó és játékterem | |
| |
|
| |
| Diáktársalgó és játékterem | |
|