| Első emeleti folyosók | |
|
+9Leah McCanzy Radák Zolta Baranyai Abony Péterfy C. Soma Bogdan Bilaşca Florina Zaharia Caterina Aurora Basilides Susana Enescu Jonathan Coxton 13 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Florina Zaharia Második évfolyam
Hozzászólások száma : 253 Kor : 27 Regisztráció : 2011. Dec. 01.
| Tárgy: Re: Első emeleti folyosók Szer. Feb. 08 2012, 17:51 | |
| *Bólint Lucius válaszára. Többet nem is akar tudni. Jobb az édes tudatlanság. Meg hát láthatólag a fiún sincsenek sebesülések, vagy mert nem is verekedtek, vagy mert Ront jól helybenhagyta.* - Jól van. *Mosolyog tovább, miközben szépen leérnek a Gyakorló folyosójára. Körbenéz, eddig még nincs senki.* - Bemenjünk? *Kérdi, de hát ő már nem épp egy félős lányka, így inkább önállóan húzza maga után Luciust, miközben nyitja szépen kifelé a Gyakorló terem ajtaját. Persze a folyosón még megjegyzi.* - Hasznos lesz az óra, legalább el tudom látni a harci sérüléseidet. *Igen, csak az övét. Ron most eszébe sem jut. Főleg hát Lucius szemei, meg keze melege... Miért is jutna Ron eszébe?!* | |
|
| |
Florina Zaharia Második évfolyam
Hozzászólások száma : 253 Kor : 27 Regisztráció : 2011. Dec. 01.
| Tárgy: Re: Első emeleti folyosók Pént. Feb. 10 2012, 17:51 | |
| *Kéz a kézben érkeznem, Flo is lerendezte Lucius felé a pusziját már a káhában. A lány csilingelő hangon csacsog, ahogy már tőle megszokhattuk.* - Jahj, kíváncsi vagyok, hogy ma mégis mit tanulunk... Vagy hova visznek minket. Direkt beöltöztem én is. *Végignéz magán és Luciuson. Mintha ikrek lennének.* - Ja, és te is. Ráadásul kábé ugyanúgy nézünk ki. Összebeszélés nélkül. Le se tudnál tagadni... *Nevet fel vidáman, aztán megáll az SVK terem előtt.* - Jó társaságban úgyis repül az idő, de azért remélem, hamar végzünk... A tegnapi kviddics lefárasztott. Bezzeg téged nem, mi? Tényleg, milyen voltam? *Kérdi, hisz tegnap erre nem nagyon maradt idő, hogy megbeszélje Luciusszal.* - És mikor megyünk gyakorolni, hm? *Kérdezget tovább, Lucius kezét nem eresztve.* | |
|
| |
Leah McCanzy Második évfolyam
Hozzászólások száma : 29 Kor : 25 Hely: : Coxton Regisztráció : 2013. Jun. 30.
| Tárgy: Re: Első emeleti folyosók Kedd Júl. 02 2013, 09:31 | |
| *Az első emeleti folyosó egyik beugró ablakában ülök. felhúzott lábbakkal, ölemben könyvel. Elmerengve bámulok kifelé az udvarra. Tanulnom kéne de nem képes jelenleg több információt befogadni az agyam* | |
|
| |
Tara Black Első évfolyam
Hozzászólások száma : 602 Kor : 26 Hely: : Coxton Regisztráció : 2013. Mar. 22.
| Tárgy: Re: Első emeleti folyosók Kedd Júl. 02 2013, 09:41 | |
| *A folyosón sétál és a jegyzeteit olvassa. Nagyon fáradtnak érzi magát, de muszály tanulnia, és edzenie. *~Esküszöm a könyvtárból fognak eltemetni.~*sóhajt majd megtorpan mikor, meglát valakit az egyik ablakban. *-Szia, Tara Black vagyok. Új vagy itt?*kérdezi és a lányra mosolyog.* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Első emeleti folyosók Kedd Júl. 02 2013, 09:45 | |
| *Felkapom a fejemet az érkezőre.* - Igen. *bólintok tétován és fülem mögé tűröm fekete hajtincsemet.* - Leah Amelia Nerina McCanzy. *vigyorodok el az utolsó szónál a lány arckifejezésének láttán. Meglepődhetett?* | |
|
| |
Tara Black Első évfolyam
| Tárgy: Re: Első emeleti folyosók Kedd Júl. 02 2013, 09:52 | |
| -Honnan jöttél? Én félig angol félig pedig japán vagyok.*mondja a tarkóját vakarva. Kicsit kínosan érzi magát mert sokszor bántották származása miatt.*- Amúgy látom te is tanulsz. Én nagyon nehezen haladok.*mondja és lehajtja a fejét. * | |
|
| |
| Tárgy: Re: Első emeleti folyosók Kedd Júl. 02 2013, 09:56 | |
| - Franciaországban, Lion-ban születtem, de eg Párizs melletti birtokon nevelkedtem. *felelek a kérdésre és össze csukom a könyvemet.* - Igen... Sajnos már csak 2 hetem van, de szerencsére elég jól haladok... Azt hiszem. *vigyorodok el* - Te is elsős vagy? | |
|
| |
Tara Black Első évfolyam
| Tárgy: Re: Első emeleti folyosók Kedd Júl. 02 2013, 10:02 | |
| -Igen elsős vagyok. Én jobban értek a harchoz mint a mágiához. És nem is nagyon értek hozzá. Lehet nem nekem való, a mágia tanulás pedig anya nagyon bízik bennem.*vakarja a tarkóját egy kínos mosoly kíséretében.*- Majd csak megtanulom egyszer.*mosalyog tovább.* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Első emeleti folyosók Kedd Júl. 02 2013, 10:08 | |
| - Nekem nem helyeselték, hogy ide jöjjek. *vallom be hátha jobban érzed, majd magad tőle*
| |
|
| |
Tara Black Első évfolyam
| Tárgy: Re: Első emeleti folyosók Kedd Júl. 02 2013, 10:16 | |
| -Nekem anya akarta hogy jöjjek tanulni, de a nagymamám nem. Ő azt akarja hogy menjek vissza Japánba és tanuljak papnőnek. Én meg inkább ide jöttem mert szeretnék megvédeni másokat.*mondja mosolyogva, de valami furcsa szomorúság csillant a szemében. *- Mondjuk a papnők is tudnak segíteni mert jól értünk az orvosláshoz.*teszi hozzá.* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Első emeleti folyosók Kedd Júl. 02 2013, 10:23 | |
| *bólintok,de nem szólalok meg. hisz muglik között nőttem fel. Mit is tudhatok én az ilyenekről?* | |
|
| |
Tara Black Első évfolyam
| Tárgy: Re: Első emeleti folyosók Kedd Júl. 02 2013, 10:30 | |
| -Miket szeretsz csinálni? Én mondjuk imádok edzeni, főképp a harbművészeteket, szeretem. Több fegyverrel is megtanultam harcolni.*meséli és a falnak dől.*-De a lovaglás is jódolog.*mosolyog.* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Első emeleti folyosók Kedd Júl. 02 2013, 16:29 | |
| - Hát... Én igazából olvasni, rajzolni és lovagolni szoktam. *motyogja. kicsit szégyenli, hogy nem tud semmilyen mágikus vagy érdekes dolgot felsorolni. De, hát ez van ha az ember muglik között nőttel* - Melyik házba vagy osztva? *nézek a lányra* | |
|
| |
Tara Black Első évfolyam
| Tárgy: Re: Első emeleti folyosók Szer. Júl. 03 2013, 09:09 | |
| -Ezek is nayon jó elfoglaltságok. Én is szeretek olvasni. A rajz már kevésbé megy.*vakarja a tarkóját egy kínos mosoly kíséretében. Kedvesnek találta a lányt, és tudta mit érez. Mikor ide került, ő is hasonlóképpen érzett.*-Ha akkarod szivesen megtanítalak néhány dologra hogy megtudd, védeni magad, pálca nélkül is.*mosolyog rá.* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Első emeleti folyosók Szer. Júl. 03 2013, 09:45 | |
| - Köszi, de nem szándékozom pálca nélkül járkálni. *vigyorodok el* | |
|
| |
Tara Black Első évfolyam
| Tárgy: Re: Első emeleti folyosók Szer. Júl. 03 2013, 11:18 | |
| -Azért szólj ha meggondoltad magad.*mosolyog rá.*-jobb ha megyek megigértem egy barátomnaka hogy együtt tanulunk. Remélem még találkozunk. Szia.*kőszön el majd tovább folytatja a tervezett útját.* | |
|
| |
Yvanne Wander Első évfolyam
Hozzászólások száma : 150 Kor : 27 Hely: : Coxton Regisztráció : 2013. Nov. 08.
| Tárgy: Re: Első emeleti folyosók Szomb. Dec. 21 2013, 18:49 | |
| * Lassan ballagok végig a folyóson, mindent alaposan megfigyelek,szemre vételezek. Aztán Alexát pillantom meg. -Hello!.köszönök felé és rámosolygok.* | |
|
| |
Pistol Alexa Első évfolyam
Hozzászólások száma : 244 Kor : 25 Hely: : Coxton varázsló iskola Regisztráció : 2013. Jul. 16.
| Tárgy: Re: Első emeleti folyosók Szomb. Dec. 21 2013, 18:52 | |
| *Alexa sétál a folyosón. Kicsit depis hisz Victor haza ment egy időre.Egy könny kicsordul a szeméből mikor Rá köszön Yvanne.* -Szia.*Köszönrá és csinál egy eröltettet mosolyt.* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Első emeleti folyosók Szomb. Dec. 21 2013, 19:37 | |
| *Látom hogy Alexa nincs túl jó passzba,és szerintem sírt is. -Mi baj?-nézek rá szomorúan.* | |
|
| |
Hozzászólások száma : 244 Kor : 25 Hely: : Coxton varázsló iskola Regisztráció : 2013. Jul. 16.
| Tárgy: Re: Első emeleti folyosók Hétf. Dec. 23 2013, 20:17 | |
| -Nem szertenélek evvel terhelini.*Mondja Alexa majd megöleli a lányt.* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Első emeleti folyosók Hétf. Dec. 23 2013, 20:33 | |
| * Vissza ölelem a lányt, majd a szemét fürkészem. -Na,na mond el mi történt!-kérlelem halkan.* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Első emeleti folyosók Hétf. Dec. 23 2013, 20:40 | |
| -Victor elment egy időre. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Első emeleti folyosók Hétf. Dec. 23 2013, 20:53 | |
| * Sajnálom Alexát, ez most biztosan rosszul eshetett neki. -Ó...Ezért sirdogálsz? De hát akkor biztosan vissza is jön..nem?-kérdezem.* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Első emeleti folyosók Hétf. Dec. 23 2013, 21:07 | |
| *Látja Yvanne arcán azt hogy sajnálja.Sóhajt egy nagyot.* -Hát nem biztos.Te tudtad hogy én vámpírvadász voltam?*Kérdi Alexa a lánytól.* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Első emeleti folyosók Hétf. Dec. 23 2013, 21:16 | |
| -Nem,ö nem tudtam...-*mondom zavartan, mert ez elég furcsán hangzik,hogy Alexa az volt.* | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Első emeleti folyosók | |
| |
|
| |
| Első emeleti folyosók | |
|