- Így értem *bólintok egyetértően. A könnycseppjei most sem hatnak meg. Ha esetleg barátkozni akar velem, határozottságot, talpraesettséget kell produkálnia, mert gy sosem állja meg a helyét az életben.* - Hát sok sikerült hozzá! Merre keresed majd? Nem félsz attól, hogy kudarcot vallasz? *kérdezem komoran, visszafordulva a bábuk felé.*
Pistol Alexa Első évfolyam
Hozzászólások száma : 244 Kor : 25 Hely: : Coxton varázsló iskola Regisztráció : 2013. Jul. 16.
-Hát utolsó információm róra hogy Japánba van a legnagyobb temetőbe.. *A lány letörölte a könnycseppet az arcáról.* -Nem félek már 200 éves.Gyenge.De azért a vámpír vadászokat küldeném rá.De én nem vagyok olyan mint ő.Én nem fogom csak úgy hátba támadni mint ő.De akkor is elmegyek.Ha nem jönék vissza akkor ő járt sikerrel.Akkor meghaltam.De ezért szenvedni fog. *Mondja a lány kiálva a maga igazájért.Bár nem akart panaszkodni a fiúnak még is kicsúszot a szájából.* -Csak egy fiú tudna megálítani.Fére ne érts nem te.Hanem egy volt vámpír vadász társam. *És erre Alexa elmosolyodot.* -De ő nincs itt szóval megyek.
Steven Blackfield Hatodik évfolyam
Hozzászólások száma : 367 Kor : 34 Regisztráció : 2012. Jun. 29.
*Nem akart? Azt én is észrevettem, de már mindegy. Valamennyire segíteni próbálok azzal hogy lebeszélem a bosszúról. Semmit nem old meg, ám ő hajthatatlan, így ráhagyom. Úgy sem az én problémám az a vámpír "barát".* - Japánba? Eh, mi onnan jöttünk vissza *mondom elgondolkodva, miközben tovább birkózom egy bábuval* - Nyugodt környék, ha nem is találod meg, pihenhetsz egy jót. Egyedül mész, vagy egy társad is megy? *érdeklődöm, az élettelen tárgyat fixírozva. Őt inkább nem bámulom tovább, így még higgadtabban tudom folytatni a társalgást.*
Hozzászólások száma : 244 Kor : 25 Hely: : Coxton varázsló iskola Regisztráció : 2013. Jul. 16.
-Rokonaimhoz megyek.Szóval egyedül de oda vámpírt nem vinnék.Őszintén én is félek egy kicsit.Mert nem találkoztam velük mióta vámpír vagyok.Mert tudod ők vámpír vadászok.Őmiatuk letem én is az. *Mondja féllemel a szemébe.És azon is eltűnődött hogy mi lesz ha megtámadját a lányt.És ha nem maradhat ott náluk.Mi lesz vele.De úgy döntött hogy akkor örökre lezárja a múltnak eszt a részét.*
*Amikor így megcsillan a szeme, látszik igazán, hogy még gyerek. Nem olyan, mint a mai generáció, a maguk érdekes öltözködési stílusával, azzal a hülye járással - a csípőjük nem szokott szétesni? - meg a sok dumálással. Hülye szavakkal nyomják tele, csakhogy menőbbnek tűnjenek. Szánalmas és gyomorfogató. Ezzel jellemezném őket, viszont mégsem mond el róluk mindent, ami fontos lenne.* - Jogos. Nem hinném hogy először tárt karokkal fogadnak, bár ez gyakran egyénfüggő. Ha nem fásult alakok a rokonaid, nagy az esély rá, hogy nem fogadnak rosszul *jézus, mi ütött belém? Játszom a lelki tanácsadást annak, aki vadászott a fejemre!! Azt hiszem végleg kezd elmenni az eszem, kezdve ezzel. Ezután a mondat után inkább elcsendesedem.*
*Alexa néha azt érzi mintha olvasna a fiú fejébe.Ahogy most is.Ezért szólt ilyet.* -Nem vagyok gyerek.*Mondja cinikus hangnemmel.* -Jó fejek.Legalábbis eddig azok voltak. *Megint reagál Alexa Steven gondolataira.* -Jól áll neked ez a lelki tanácsadó szerep. *Mondja mosolyogva.Bár nem érti Alexa hogy hogy tudhatja Steven gondalatit olvasni.De örűl neki.Hisz így legalább a legkisebb rezenést is megérthetem.Hogy mit gondol.*
*Igen, ámde a gondolatolvasás ellen is ismerek egy trükköt. Láthatóan nem tetszik amit csinál. Elhúzom rá a szám és a tekintetem sem túl biztató. Ha tovább folytatja, csak felhúz vele, ami gondolom nem hiányzik neki azután hogy tegnap is majdnem letámadtam. Lehet ma meg is teszem, ki tudja!* - Ha még egyszer a fejemben kutakodsz, annyit sem fog látni a gondolataimból, mint a gyogyós a gumiszobába zárva! *hördülök fel* - Plusz elintézem hogy a rokonaid megutáljanak. Képes lennék rá *vigyorodom el szélesen, elfalazva előle minden bensőséges gondolatomat. És ne mondja azt, hogy ő 13 éves kölyökként olyan profi, máskülönben garantált hogy besegítek majd szerelmemnek és nem kell tovább spórolnia Alexanak a fodrászra.* - Amúgy dehogyisnem! Nagyon fiatal vagy még! Lehet hogy én sem vagyok még túl idős, mégis elég érett ahhoz hogy tudjam, igazam van *karjaimat összefonom mellkasom előtt, lassan az ajtóhoz somfordálva. Nem bírok sokáig itt maradni, amúgy meg alig órák kérdése és leszálll az éj.* //Fagy//