Hozzászólások száma : 108 Regisztráció : 2009. Aug. 04.
Tárgy: Re: Szivárvány Kedd Nov. 29 2011, 20:16
Csak az az ember lehet szabad, akinek van bátorsága arra, hogy hiteles választások során át maga teremtse meg a maga világát. Aki nem vállalkozik erre, vagy kudarcot vall, azt leigázzák a mindennapi élet rutinjai.
Csak az az ember lehet szabad, akinek van bátorsága arra, hogy hiteles választások során át maga teremtse meg a maga világát. Aki nem vállalkozik erre, vagy kudarcot vall, azt leigázzák a mindennapi élet rutinjai.
Hámorszky Honoráta Ötödik évfolyam
Hozzászólások száma : 108 Regisztráció : 2009. Aug. 04.
Tárgy: Re: Szivárvány Kedd Nov. 29 2011, 20:18
Baranyai Abony Hatodik évfolyam
Hozzászólások száma : 33 Regisztráció : 2009. Jul. 24.
Tárgy: Re: Szivárvány Vas. Dec. 04 2011, 20:28
A tudással felfegyverzett ember legyőzhetetlen. A tudással felfegyverzett ember legyőzhetetlen.
Radák Zolta Hatodik évfolyam
Hozzászólások száma : 56 Regisztráció : 2009. Aug. 04.
Hozzászólások száma : 56 Regisztráció : 2009. Aug. 04.
Tárgy: Re: Szivárvány Vas. Dec. 04 2011, 20:34
Megtaláltam a régi színem Tudtam, h vmi nem stimmel ezzel a magentával, persze, mert a dark verziót hazsnáltam. S most már azt is tudom, miért jegyeztem meg Chrysantanak, h majdnem ugyanolyan a színem, mint az ő purple-je. XD Hm... de ehhez a fórumháttérhez picit túl sötét... lehet, h sima magenta maradt. XD Meglátom.
Kevei-Túr Johanna Ötödik évfolyam
Hozzászólások száma : 169 Kor : 28 Hely: : Panagan Káhá Regisztráció : 2008. Jul. 14.
Tárgy: Re: Szivárvány Szer. Dec. 07 2011, 18:38
Na, most játszunk akkor ilyet. Na, most játszunk akkor ilyet. Na, most játszunk akkor ilyet. Na, most játsznk akkor ilyet.
Hozzászólások száma : 169 Kor : 28 Hely: : Panagan Káhá Regisztráció : 2008. Jul. 14.
Tárgy: Re: Szivárvány Szer. Dec. 07 2011, 18:43
És ez milyen? És ez milyen? És ez milyen? És ez milyen?
Na, vélemény?
Tárgy: Re: Szivárvány Szer. Dec. 07 2011, 18:44
ÉS EZ NYERT!
Mara Sîrbu Hetedik évfolyam
Hozzászólások száma : 113 Kor : 31 Regisztráció : 2009. Aug. 05.
Tárgy: Re: Szivárvány Szer. Dec. 07 2011, 18:58
Az az utolsó valóban a legjobb! (: Én maradok ilyen színtelen. Xd Ez illik legjobban a sapimhoz.
Tárgy: Re: Szivárvány Szer. Dec. 07 2011, 20:58
//Off.. Annyira jó az a sapka!! Nyáron is ez lesz a képed? :P :D//
Caterina Coxton Egyéb Játékos Karakter
Hozzászólások száma : 197 Kor : 31 Regisztráció : 2009. May. 30.
Tárgy: Re: Szivárvány Pént. Jan. 13 2012, 22:20
Na, akkor nézzünk hsz-színt.
A jó veszít. A jó mindig veszít, mert ő tisztességesen játszik. A gonosz nem. Ő gonosz. Ha valaki megkérdezné tőlem, miért szerettem bele az amerikai sport podcastekbe, azonnal rávágnám: azért, mert imádom hallgatni, ahogy hiteles emberek, akiknek minden szavából süt, hogy élnek-halnak kedvenc sportágukért, érvek ütköztetésével, egymást tisztelve, a másikra figyelve képesek értelmesen, élvezetesen vitatkozni. A jó veszít. A jó mindig veszít, mert ő tisztességesen játszik. A gonosz nem. Ő gonosz. Ha valaki megkérdezné tőlem, miért szerettem bele az amerikai sport podcastekbe, azonnal rávágnám: azért, mert imádom hallgatni, ahogy hiteles emberek, akiknek minden szavából süt, hogy élnek-halnak kedvenc sportágukért, érvek ütköztetésével, egymást tisztelve, a másikra figyelve képesek értelmesen, élvezetesen vitatkozni. A jó veszít. A jó mindig veszít, mert ő tisztességesen játszik. A gonosz nem. Ő gonosz. Ha valaki megkérdezné tőlem, miért szerettem bele az amerikai sport podcastekbe, azonnal rávágnám: azért, mert imádom hallgatni, ahogy hiteles emberek, akiknek minden szavából süt, hogy élnek-halnak kedvenc sportágukért, érvek ütköztetésével, egymást tisztelve, a másikra figyelve képesek értelmesen, élvezetesen vitatkozni.
Caterina Coxton Egyéb Játékos Karakter
Hozzászólások száma : 197 Kor : 31 Regisztráció : 2009. May. 30.
Tárgy: Re: Szivárvány Pént. Jan. 13 2012, 22:31
Az összes annyira jó. *.* De azt hiszem, maradok az elsőnél.
Rareş Rădulescu Negyedik évfolyam
Hozzászólások száma : 110 Kor : 28 Hely: : Coxton Kastély Regisztráció : 2008. Jul. 26.
Tárgy: Re: Szivárvány Szomb. Jan. 28 2012, 21:06
Oh, csak egyszer mondhatnám ki, hogyan szeretlek s te csak egyszer is megérthetnéd szavaimat. Oh, csak egyszer mondhatnám ki, hogyan szeretlek s te csak egyszer is megérthetnéd szavaimat. Oh, csak egyszer mondhatnám ki, hogyan szeretlek s te csak egyszer is megérthetnéd szavaimat. Oh, csak egyszer mondhatnám ki, hogyan szeretlek s te csak egyszer is megérthetnéd szavaimat. Oh, csak egyszer mondhatnám ki, hogyan szeretlek s te csak egyszer is megérthetnéd szavaimat. Oh, csak egyszer mondhatnám ki, hogyan szeretlek s te csak egyszer is megérthetnéd szavaimat. Oh, csak egyszer mondhatnám ki, hogyan szeretlek s te csak egyszer is megérthetnéd szavaimat.
Rareş Rădulescu Negyedik évfolyam
Hozzászólások száma : 110 Kor : 28 Hely: : Coxton Kastély Regisztráció : 2008. Jul. 26.
Tárgy: Re: Szivárvány Szomb. Jan. 28 2012, 21:24
Az összes nagyon jó, de azt hiszem, megkaptam a nyerőt. Khaki.
Cerasela Dâba Harmadik évfolyam
Hozzászólások száma : 162 Kor : 26 Hely: : Állandóan úton Regisztráció : 2008. Oct. 23.
Tárgy: Re: Szivárvány Vas. Jan. 29 2012, 09:45
A szerelem boldogsághoz vezet. Mindenki így gondolja, igaz? Valamikor, évekkel ezelőtt én is így gondoltam. Már nem. Meglepettnek látszik. Gondoljon csak bele. Gondolja végig a saját életét. A szerelem boldogsághoz vezet? Na ne. A szerelem boldogsághoz vezet. Mindenki így gondolja, igaz? Valamikor, évekkel ezelőtt én is így gondoltam. Már nem. Meglepettnek látszik. Gondoljon csak bele. Gondolja végig a saját életét. A szerelem boldogsághoz vezet? Na ne. A szerelem boldogsághoz vezet. Mindenki így gondolja, igaz? Valamikor, évekkel ezelőtt én is így gondoltam. Már nem. Meglepettnek látszik. Gondoljon csak bele. Gondolja végig a saját életét. A szerelem boldogsághoz vezet? Na ne. A szerelem boldogsághoz vezet. Mindenki így gondolja, igaz? Valamikor, évekkel ezelőtt én is így gondoltam. Már nem. Meglepettnek látszik. Gondoljon csak bele. Gondolja végig a saját életét. A szerelem boldogsághoz vezet? Na ne. A szerelem boldogsághoz vezet. Mindenki így gondolja, igaz? Valamikor, évekkel ezelőtt én is így gondoltam. Már nem. Meglepettnek látszik. Gondoljon csak bele. Gondolja végig a saját életét. A szerelem boldogsághoz vezet? Na ne. A szerelem boldogsághoz vezet. Mindenki így gondolja, igaz? Valamikor, évekkel ezelőtt én is így gondoltam. Már nem. Meglepettnek látszik. Gondoljon csak bele. Gondolja végig a saját életét. A szerelem boldogsághoz vezet? Na ne.
Hozzászólások száma : 162 Kor : 26 Hely: : Állandóan úton Regisztráció : 2008. Oct. 23.
Tárgy: Re: Szivárvány Vas. Jan. 29 2012, 09:46
A szerelem boldogsághoz vezet. Mindenki így gondolja, igaz? Valamikor, évekkel ezelőtt én is így gondoltam. Már nem. Meglepettnek látszik. Gondoljon csak bele. Gondolja végig a saját életét. A szerelem boldogsághoz vezet? Na ne. A szerelem boldogsághoz vezet. Mindenki így gondolja, igaz? Valamikor, évekkel ezelőtt én is így gondoltam. Már nem. Meglepettnek látszik. Gondoljon csak bele. Gondolja végig a saját életét. A szerelem boldogsághoz vezet? Na ne. A szerelem boldogsághoz vezet. Mindenki így gondolja, igaz? Valamikor, évekkel ezelőtt én is így gondoltam. Már nem. Meglepettnek látszik. Gondoljon csak bele. Gondolja végig a saját életét. A szerelem boldogsághoz vezet? Na ne. A szerelem boldogsághoz vezet. Mindenki így gondolja, igaz? Valamikor, évekkel ezelőtt én is így gondoltam. Már nem. Meglepettnek látszik. Gondoljon csak bele. Gondolja végig a saját életét. A szerelem boldogsághoz vezet? Na ne. A szerelem boldogsághoz vezet. Mindenki így gondolja, igaz? Valamikor, évekkel ezelőtt én is így gondoltam. Már nem. Meglepettnek látszik. Gondoljon csak bele. Gondolja végig a saját életét. A szerelem boldogsághoz vezet? Na ne. A szerelem boldogsághoz vezet. Mindenki így gondolja, igaz? Valamikor, évekkel ezelőtt én is így gondoltam. Már nem. Meglepettnek látszik. Gondoljon csak bele. Gondolja végig a saját életét. A szerelem boldogsághoz vezet? Na ne.
A hozzászólást Cerasela Dâba összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jan. 29 2012, 11:08-kor.
Tárgy: Re: Szivárvány Vas. Jan. 29 2012, 09:46
A szerelem boldogsághoz vezet. Mindenki így gondolja, igaz? Valamikor, évekkel ezelőtt én is így gondoltam. Már nem. Meglepettnek látszik. Gondoljon csak bele. Gondolja végig a saját életét. A szerelem boldogsághoz vezet? Na ne. A szerelem boldogsághoz vezet. Mindenki így gondolja, igaz? Valamikor, évekkel ezelőtt én is így gondoltam. Már nem. Meglepettnek látszik. Gondoljon csak bele. Gondolja végig a saját életét. A szerelem boldogsághoz vezet? Na ne. A szerelem boldogsághoz vezet. Mindenki így gondolja, igaz? Valamikor, évekkel ezelőtt én is így gondoltam. Már nem. Meglepettnek látszik. Gondoljon csak bele. Gondolja végig a saját életét. A szerelem boldogsághoz vezet? Na ne.
Tárgy: Re: Szivárvány Vas. Jan. 29 2012, 11:08
Ki versenyben maradt: 1.A hópehely tovább maradt hajában mint szerelmes szavaim gondolatai között. 2.A hópehely tovább maradt hajában mint szerelmes szavaim gondolatai között. 3.A hópehely tovább maradt hajában mint szerelmes szavaim gondolatai között. 4.A hópehely tovább maradt hajában mint szerelmes szavaim gondolatai között. 5.A hópehely tovább maradt hajában mint szerelmes szavaim gondolatai között. 6.A hópehely tovább maradt hajában mint szerelmes szavaim gondolatai között.
Tárgy: Re: Szivárvány Vas. Jan. 29 2012, 11:11
Azt hiszem, ez lesz. Vélemény?
Lucius Marga Harmadik évfolyam
Hozzászólások száma : 596 Kor : 27 Regisztráció : 2012. Jan. 14.
Tárgy: Re: Szivárvány Vas. Jan. 29 2012, 19:52
Nem illik a képhez. Inkább a kettő közül valamelyik:
Cerasela Dâba írta:
Ki versenyben maradt: 4.A hópehely tovább maradt hajában mint szerelmes szavaim gondolatai között. 5.A hópehely tovább maradt hajában mint szerelmes szavaim gondolatai között.
Adelina Camille Cruza
Hozzászólások száma : 83 Regisztráció : 2009. Aug. 03.
Tárgy: Re: Szivárvány Pént. Feb. 03 2012, 11:51
A rajtunk most átvonuló zivatar annak előjele, hogy egünk nemsokára kiderül, s jobb napokat fogunk látni, mert lehetetlen, hogy akár a baj, akár a jó örökké tartson, s ebből az következik, hogy mivel a baj már soká tart, a jónak közel kell lennie.
A rajtunk most átvonuló zivatar annak előjele, hogy egünk nemsokára kiderül, s jobb napokat fogunk látni, mert lehetetlen, hogy akár a baj, akár a jó örökké tartson, s ebből az következik, hogy mivel a baj már soká tart, a jónak közel kell lennie.
Adelina Camille Cruza
Tárgy: Re: Szivárvány Pént. Feb. 03 2012, 11:54
Adelina Camille Cruza
Tárgy: Re: Szivárvány Pént. Feb. 03 2012, 11:56
Na, lehet agyalni... Nekem ez:
meg ez:
tetszik... De most az egyszer rátok bízom.
Lucius Marga Harmadik évfolyam
Hozzászólások száma : 596 Kor : 27 Regisztráció : 2012. Jan. 14.
Tárgy: Re: Szivárvány Pént. Feb. 03 2012, 13:16
A második, az halálosan jó. :-)
Jonathan Coxton Igazgató
Hozzászólások száma : 1640 Kor : 48 Hely: : Coxton Birtok Regisztráció : 2008. Jul. 11.