Hozzászólások száma : 596 Kor : 27 Regisztráció : 2012. Jan. 14.
Tárgy: Re: Szivárvány Pént. Feb. 03 2012, 13:46
De az elsőt ha a kép mellett nézzük, akkor nagyon egybeolvad.
Jonathan Coxton Igazgató
Hozzászólások száma : 1640 Kor : 48 Hely: : Coxton Birtok Regisztráció : 2008. Jul. 11.
Tárgy: Re: Szivárvány Pént. Feb. 03 2012, 13:53
Nekem éppen azért tetszik annyira. Sztem nem baj ha egybeolvad, sőőőt. Am meg a második nagyon hasonlít a Floéhoz..
Lucius Marga Harmadik évfolyam
Tárgy: Re: Szivárvány Pént. Feb. 03 2012, 13:57
De az már nem jó.
Az szerintem nem baj. Az enyém meg egy az egyben olyan, mint David báé, de hát no, az Luci színe.
Adelina Camille Cruza
Hozzászólások száma : 83 Regisztráció : 2009. Aug. 03.
Tárgy: Re: Szivárvány Pént. Feb. 03 2012, 14:09
Ez tetszik nekem? Vaaagy...
Adelina Camille Cruza
Tárgy: Re: Szivárvány Pént. Feb. 03 2012, 14:10
Vagy ez...??
Adelina Camille Cruza
Tárgy: Re: Szivárvány Pént. Feb. 03 2012, 14:11
Ez tetszik. Jobban illik a képhez. Nem olvad bele szerintem, legalábbis az én böngészőmön. Ez nyert.
Lucius Marga Harmadik évfolyam
Tárgy: Re: Szivárvány Pént. Feb. 03 2012, 14:14
Persze, ez is csak azért, mert a diri bával versenyeztem... tudom én. xDDDD
Jonathan Coxton Igazgató
Hozzászólások száma : 1640 Kor : 48 Hely: : Coxton Birtok Regisztráció : 2008. Jul. 11.
Tárgy: Re: Szivárvány Pént. Feb. 03 2012, 14:27
Luciii... Cam, jó választás volt.
Ariana Negru Második évfolyam
Hozzászólások száma : 15 Regisztráció : 2012. Feb. 01.
Tárgy: Szivárvány Vas. Feb. 05 2012, 17:08
Melyik legyen? Melyik legyen? Melyik legyen Melyik legyen?
Alisa Coxton Tanár
Hozzászólások száma : 551 Kor : 42 Regisztráció : 2008. Jul. 12.
Tárgy: Re: Szivárvány Vas. Feb. 05 2012, 17:23
Nekem az utolsó tetszik a legjobban. Igaz, hogy kicsit sötét, de még olvasható.... vagy a második.
Ariana Negru Második évfolyam
Hozzászólások száma : 15 Regisztráció : 2012. Feb. 01.
Tárgy: Re: Szivárvány Vas. Feb. 05 2012, 18:09
Nekem ez jobban tetszik
Afrodita Nazaru Gyógyító
Hozzászólások száma : 11 Kor : 266 Regisztráció : 2009. Jun. 03.
Tárgy: Re: Szivárvány Vas. Feb. 12 2012, 17:41
"A szokás a környezetből nő ki. Abból, hogy ugyanazt mindig ugyanúgy tesszük - abból, hogy ugyanazokat a gondolatokat gondoljuk újra meg újra. És miután kialakult, olyan, akár a cement, melyet, ha megszilárdult, nehéz feltörni." Napoleon Hill "A szokás a környezetből nő ki. Abból, hogy ugyanazt mindig ugyanúgy tesszük - abból, hogy ugyanazokat a gondolatokat gondoljuk újra meg újra. És miután kialakult, olyan, akár a cement, melyet, ha megszilárdult, nehéz feltörni." Napoleon Hill "A szokás a környezetből nő ki. Abból, hogy ugyanazt mindig ugyanúgy tesszük - abból, hogy ugyanazokat a gondolatokat gondoljuk újra meg újra. És miután kialakult, olyan, akár a cement, melyet, ha megszilárdult, nehéz feltörni." Napoleon Hill "A szokás a környezetből nő ki. Abból, hogy ugyanazt mindig ugyanúgy tesszük - abból, hogy ugyanazokat a gondolatokat gondoljuk újra meg újra. És miután kialakult, olyan, akár a cement, melyet, ha megszilárdult, nehéz feltörni." Napoleon Hill "A szokás a környezetből nő ki. Abból, hogy ugyanazt mindig ugyanúgy tesszük - abból, hogy ugyanazokat a gondolatokat gondoljuk újra meg újra. És miután kialakult, olyan, akár a cement, melyet, ha megszilárdult, nehéz feltörni." Napoleon Hill
Afrodita Nazaru Gyógyító
Tárgy: Re: Szivárvány Vas. Feb. 12 2012, 17:42
"A szokás a környezetből nő ki. Abból, hogy ugyanazt mindig ugyanúgy tesszük - abból, hogy ugyanazokat a gondolatokat gondoljuk újra meg újra. És miután kialakult, olyan, akár a cement, melyet, ha megszilárdult, nehéz feltörni." Napoleon Hill "A szokás a környezetből nő ki. Abból, hogy ugyanazt mindig ugyanúgy tesszük - abból, hogy ugyanazokat a gondolatokat gondoljuk újra meg újra. És miután kialakult, olyan, akár a cement, melyet, ha megszilárdult, nehéz feltörni." Napoleon Hill "A szokás a környezetből nő ki. Abból, hogy ugyanazt mindig ugyanúgy tesszük - abból, hogy ugyanazokat a gondolatokat gondoljuk újra meg újra. És miután kialakult, olyan, akár a cement, melyet, ha megszilárdult, nehéz feltörni." Napoleon Hill "A szokás a környezetből nő ki. Abból, hogy ugyanazt mindig ugyanúgy tesszük - abból, hogy ugyanazokat a gondolatokat gondoljuk újra meg újra. És miután kialakult, olyan, akár a cement, melyet, ha megszilárdult, nehéz feltörni." Napoleon Hill "A szokás a környezetből nő ki. Abból, hogy ugyanazt mindig ugyanúgy tesszük - abból, hogy ugyanazokat a gondolatokat gondoljuk újra meg újra. És miután kialakult, olyan, akár a cement, melyet, ha megszilárdult, nehéz feltörni." Napoleon Hill
Afrodita Nazaru Gyógyító
Tárgy: Re: Szivárvány Vas. Feb. 12 2012, 17:42
A hozzászólást Afrodita Nazaru összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Feb. 12 2012, 17:44-kor.
Afrodita Nazaru Gyógyító
Tárgy: Re: Szivárvány Vas. Feb. 12 2012, 17:43
"A szokás a környezetből nő ki. Abból, hogy ugyanazt mindig ugyanúgy tesszük - abból, hogy ugyanazokat a gondolatokat gondoljuk újra meg újra. És miután kialakult, olyan, akár a cement, melyet, ha megszilárdult, nehéz feltörni." Napoleon Hill "A szokás a környezetből nő ki. Abból, hogy ugyanazt mindig ugyanúgy tesszük - abból, hogy ugyanazokat a gondolatokat gondoljuk újra meg újra. És miután kialakult, olyan, akár a cement, melyet, ha megszilárdult, nehéz feltörni." Napoleon Hill "A szokás a környezetből nő ki. Abból, hogy ugyanazt mindig ugyanúgy tesszük - abból, hogy ugyanazokat a gondolatokat gondoljuk újra meg újra. És miután kialakult, olyan, akár a cement, melyet, ha megszilárdult, nehéz feltörni." Napoleon Hill
Afrodita Nazaru Gyógyító
Tárgy: Re: Szivárvány Vas. Feb. 12 2012, 17:47
No, akkor nézzük a döntősöket együtt. "A szokás a környezetből nő ki. Abból, hogy ugyanazt mindig ugyanúgy tesszük - abból, hogy ugyanazokat a gondolatokat gondoljuk újra meg újra. És miután kialakult, olyan, akár a cement, melyet, ha megszilárdult, nehéz feltörni." Napoleon Hill "A szokás a környezetből nő ki. Abból, hogy ugyanazt mindig ugyanúgy tesszük - abból, hogy ugyanazokat a gondolatokat gondoljuk újra meg újra. És miután kialakult, olyan, akár a cement, melyet, ha megszilárdult, nehéz feltörni." Napoleon Hill "A szokás a környezetből nő ki. Abból, hogy ugyanazt mindig ugyanúgy tesszük - abból, hogy ugyanazokat a gondolatokat gondoljuk újra meg újra. És miután kialakult, olyan, akár a cement, melyet, ha megszilárdult, nehéz feltörni." Napoleon Hill "A szokás a környezetből nő ki. Abból, hogy ugyanazt mindig ugyanúgy tesszük - abból, hogy ugyanazokat a gondolatokat gondoljuk újra meg újra. És miután kialakult, olyan, akár a cement, melyet, ha megszilárdult, nehéz feltörni." Napoleon Hill
David Rowle Igazgató Panagan
Hozzászólások száma : 585 Kor : 51 Regisztráció : 2008. Jul. 13.
Tárgy: Re: Szivárvány Vas. Feb. 12 2012, 18:17
1. re szavazok.
Afrodita Nazaru Gyógyító
Tárgy: Re: Szivárvány Vas. Feb. 12 2012, 19:19
Köszi. Végül egy teljesen más mellett kötöttem ki. XD Khaki.
Jezabell Pads
Hozzászólások száma : 252 Kor : 28 Hely: : Általába ott ahol nem kéne. :P Regisztráció : 2011. Dec. 28.
Tárgy: Re: Szivárvány Vas. Feb. 12 2012, 22:10
Melyik jobb? Melyik jobb? Melyik jobb? Melyik jobb? Melyik jobb? Melyik jobb? Melyik jobb? Melyik jobb?
Cosmina Lambert Első évfolyam
Hozzászólások száma : 17 Regisztráció : 2012. Jan. 29.
Tárgy: Re: Szivárvány Vas. Feb. 12 2012, 22:46
Én az 5.re szavazok
Avram Thadziev
Hozzászólások száma : 135 Kor : 32 Hely: : Coxton Regisztráció : 2009. Aug. 04.