| Szivárvány | |
|
+32Cristian Badrick Tsicsói Hargita Péterfy C. Soma Fred Padmor Vasile Popescu Darius Serban Ecaterina Carte Nadia Bârsan Avram Thadziev Cosmina Lambert Jezabell Pads David Rowle Afrodita Nazaru Ariana Negru Adelina Camille Cruza Lucius Marga Cerasela Dâba Rareş Rădulescu Caterina Coxton Mara Sîrbu Kevei-Túr Johanna Radák Zolta Baranyai Abony Hámorszky Honoráta Havasi Viktória Bálint C. Corina Veress Melánia Szomna Teofana Enescu Jonathan Coxton Angela Bahneanu Crin Drăgonescu Alisa Coxton 36 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Ecaterina Carte Könyvtáros
Hozzászólások száma : 9 Kor : 83 Hely: : Coxton Könyvtár Regisztráció : 2009. Jan. 02.
| Tárgy: Re: Szivárvány Csüt. Feb. 16 2012, 21:41 | |
| A lélek hőmérője: a könyv. Mondd meg, mit olvasol, s megmondom: mi vagy, megmondom: mi az akaratod, célod, vágyad, álmod. Juhász Gyula A lélek hőmérője: a könyv. Mondd meg, mit olvasol, s megmondom: mi vagy, megmondom: mi az akaratod, célod, vágyad, álmod. Juhász Gyula A lélek hőmérője: a könyv. Mondd meg, mit olvasol, s megmondom: mi vagy, megmondom: mi az akaratod, célod, vágyad, álmod. Juhász Gyula A lélek hőmérője: a könyv. Mondd meg, mit olvasol, s megmondom: mi vagy, megmondom: mi az akaratod, célod, vágyad, álmod. Juhász Gyula A lélek hőmérője: a könyv. Mondd meg, mit olvasol, s megmondom: mi vagy, megmondom: mi az akaratod, célod, vágyad, álmod. Juhász Gyula A lélek hőmérője: a könyv. Mondd meg, mit olvasol, s megmondom: mi vagy, megmondom: mi az akaratod, célod, vágyad, álmod. Juhász Gyula A lélek hőmérője: a könyv. Mondd meg, mit olvasol, s megmondom: mi vagy, megmondom: mi az akaratod, célod, vágyad, álmod. Juhász Gyula | |
|
| |
Hozzászólások száma : 9 Kor : 83 Hely: : Coxton Könyvtár Regisztráció : 2009. Jan. 02.
| Tárgy: Re: Szivárvány Csüt. Feb. 16 2012, 21:43 | |
| | |
|
| |
Jezabell Pads
Hozzászólások száma : 252 Kor : 28 Hely: : Általába ott ahol nem kéne. :P Regisztráció : 2011. Dec. 28.
| |
| |
| |
| |
Jezabell Pads
Hozzászólások száma : 252 Kor : 28 Hely: : Általába ott ahol nem kéne. :P Regisztráció : 2011. Dec. 28.
| |
| |
David Rowle Igazgató Panagan
Hozzászólások száma : 585 Kor : 51 Regisztráció : 2008. Jul. 13.
| Tárgy: Re: Szivárvány Vas. Feb. 19 2012, 09:46 | |
| Új színt keresek. Ez az eredeti.
Új színt keresek. Első.
Új színt keresek. Második.
Új színt keresek. Harmadik.
Új színt keresek. Negyedik.
Új színt keresek. Ötödik. | |
|
| |
Jezabell Pads
| |
| |
Jonathan Coxton Igazgató
Hozzászólások száma : 1640 Kor : 48 Hely: : Coxton Birtok Regisztráció : 2008. Jul. 11.
| |
| |
David Rowle Igazgató Panagan
Hozzászólások száma : 585 Kor : 51 Regisztráció : 2008. Jul. 13.
| Tárgy: Re: Szivárvány Vas. Feb. 19 2012, 12:00 | |
| Én is erre adtam le a voksom. Köszöntem. Az utolsó csak kitekintés volt, tudtam, hogy az Soma meg Lio színe. | |
|
| |
Darius Serban Tanár
Hozzászólások száma : 126 Regisztráció : 2009. Aug. 02.
| Tárgy: Re: Szivárvány Szer. Feb. 22 2012, 23:33 | |
| Színpróba másképpen.
Színpróba másképpen.
Színpróba másképpen.
Színpróba másképpen.
Színpróba másképpen.
Színpróba másképpen.
Színpróba másképpen.
Színpróba másképpen.
Színpróba másképpen.
| |
|
| |
Vasile Popescu Tanár
Hozzászólások száma : 27 Kor : 48 Regisztráció : 2009. Jun. 23.
| Tárgy: Re: Szivárvány Pént. Feb. 24 2012, 08:37 | |
| Esetleg a negyedik? Szerintem jól mutat. És elkérhetem a hatodiknak a kódját? XD | |
|
| |
Jezabell Pads
| Tárgy: Re: Szivárvány Pént. Feb. 24 2012, 13:52 | |
| Új színt keresek. Melyik legyen?
Az ember sohasem tudhatja, kivel hozza össze a sors, vagy hogy egy egyszerű döntés - hogy a sarkon jobbra fordulunk vagy balra - néha mindent megváltoztat. Van úgy, hogy a választásaink nem számítanak. Máskor... egészen váratlan helyzetekbe sodorhatnak. J. R. Ward Az ember sohasem tudhatja, kivel hozza össze a sors, vagy hogy egy egyszerű döntés - hogy a sarkon jobbra fordulunk vagy balra - néha mindent megváltoztat. Van úgy, hogy a választásaink nem számítanak. Máskor... egészen váratlan helyzetekbe sodorhatnak. J. R. Ward Az ember sohasem tudhatja, kivel hozza össze a sors, vagy hogy egy egyszerű döntés - hogy a sarkon jobbra fordulunk vagy balra - néha mindent megváltoztat. Van úgy, hogy a választásaink nem számítanak. Máskor... egészen váratlan helyzetekbe sodorhatnak. J. R. Ward Az ember sohasem tudhatja, kivel hozza össze a sors, vagy hogy egy egyszerű döntés - hogy a sarkon jobbra fordulunk vagy balra - néha mindent megváltoztat. Van úgy, hogy a választásaink nem számítanak. Máskor... egészen váratlan helyzetekbe sodorhatnak. J. R. Ward | |
|
| |
Teofana Enescu Házvezető Panagan
Hozzászólások száma : 422 Kor : 154 Hely: : Coxton Kastély Regisztráció : 2008. Jul. 14.
| Tárgy: Re: Szivárvány Pént. Feb. 24 2012, 13:54 | |
| Vasile, ha erre a kódra gondoltál, akkor az aqua-t keresed Színpróba másképpen. | |
|
| |
Jezabell Pads
| Tárgy: Re: Szivárvány Pént. Feb. 24 2012, 13:55 | |
| Az ember sohasem tudhatja, kivel hozza össze a sors, vagy hogy egy egyszerű döntés - hogy a sarkon jobbra fordulunk vagy balra - néha mindent megváltoztat. Van úgy, hogy a választásaink nem számítanak. Máskor... egészen váratlan helyzetekbe sodorhatnak. J. R. Ward Az ember sohasem tudhatja, kivel hozza össze a sors, vagy hogy egy egyszerű döntés - hogy a sarkon jobbra fordulunk vagy balra - néha mindent megváltoztat. Van úgy, hogy a választásaink nem számítanak. Máskor... egészen váratlan helyzetekbe sodorhatnak. J. R. Ward Az ember sohasem tudhatja, kivel hozza össze a sors, vagy hogy egy egyszerű döntés - hogy a sarkon jobbra fordulunk vagy balra - néha mindent megváltoztat. Van úgy, hogy a választásaink nem számítanak. Máskor... egészen váratlan helyzetekbe sodorhatnak. J. R. Ward Az ember sohasem tudhatja, kivel hozza össze a sors, vagy hogy egy egyszerű döntés - hogy a sarkon jobbra fordulunk vagy balra - néha mindent megváltoztat. Van úgy, hogy a választásaink nem számítanak. Máskor... egészen váratlan helyzetekbe sodorhatnak. J. R. Ward | |
|
| |
Jezabell Pads
| Tárgy: Re: Szivárvány Pént. Feb. 24 2012, 13:55 | |
| Az ember sohasem tudhatja, kivel hozza össze a sors, vagy hogy egy egyszerű döntés - hogy a sarkon jobbra fordulunk vagy balra - néha mindent megváltoztat. Van úgy, hogy a választásaink nem számítanak. Máskor... egészen váratlan helyzetekbe sodorhatnak. J. R. Ward Az ember sohasem tudhatja, kivel hozza össze a sors, vagy hogy egy egyszerű döntés - hogy a sarkon jobbra fordulunk vagy balra - néha mindent megváltoztat. Van úgy, hogy a választásaink nem számítanak. Máskor... egészen váratlan helyzetekbe sodorhatnak. J. R. Ward Az ember sohasem tudhatja, kivel hozza össze a sors, vagy hogy egy egyszerű döntés - hogy a sarkon jobbra fordulunk vagy balra - néha mindent megváltoztat. Van úgy, hogy a választásaink nem számítanak. Máskor... egészen váratlan helyzetekbe sodorhatnak. J. R. Ward Az ember sohasem tudhatja, kivel hozza össze a sors, vagy hogy egy egyszerű döntés - hogy a sarkon jobbra fordulunk vagy balra - néha mindent megváltoztat. Van úgy, hogy a választásaink nem számítanak. Máskor... egészen váratlan helyzetekbe sodorhatnak. J. R. Ward | |
|
| |
Jezabell Pads
| Tárgy: Re: Szivárvány Pént. Feb. 24 2012, 13:56 | |
| Az ember sohasem tudhatja, kivel hozza össze a sors, vagy hogy egy egyszerű döntés - hogy a sarkon jobbra fordulunk vagy balra - néha mindent megváltoztat. Van úgy, hogy a választásaink nem számítanak. Máskor... egészen váratlan helyzetekbe sodorhatnak. J. R. Ward
Az ember sohasem tudhatja, kivel hozza össze a sors, vagy hogy egy egyszerű döntés - hogy a sarkon jobbra fordulunk vagy balra - néha mindent megváltoztat. Van úgy, hogy a választásaink nem számítanak. Máskor... egészen váratlan helyzetekbe sodorhatnak. J. R. Ward
Az ember sohasem tudhatja, kivel hozza össze a sors, vagy hogy egy egyszerű döntés - hogy a sarkon jobbra fordulunk vagy balra - néha mindent megváltoztat. Van úgy, hogy a választásaink nem számítanak. Máskor... egészen váratlan helyzetekbe sodorhatnak. J. R. Ward | |
|
| |
Hozzászólások száma : 422 Kor : 154 Hely: : Coxton Kastély Regisztráció : 2008. Jul. 14.
| Tárgy: Re: Szivárvány Pént. Feb. 24 2012, 13:59 | |
| Az ember sohasem tudhatja, kivel hozza össze a sors, vagy hogy egy egyszerű döntés - hogy a sarkon jobbra fordulunk vagy balra - néha mindent megváltoztat. Van úgy, hogy a választásaink nem számítanak. Máskor... egészen váratlan helyzetekbe sodorhatnak. J. R. Ward LightGreen Az ember sohasem tudhatja, kivel hozza össze a sors, vagy hogy egy egyszerű döntés - hogy a sarkon jobbra fordulunk vagy balra - néha mindent megváltoztat. Van úgy, hogy a választásaink nem számítanak. Máskor... egészen váratlan helyzetekbe sodorhatnak. J. R. Ward MediumSeaGreen Az ember sohasem tudhatja, kivel hozza össze a sors, vagy hogy egy egyszerű döntés - hogy a sarkon jobbra fordulunk vagy balra - néha mindent megváltoztat. Van úgy, hogy a választásaink nem számítanak. Máskor... egészen váratlan helyzetekbe sodorhatnak. J. R. Ward MediumSpringGreen
nekem ezek tetszenek. (: Ill. sztem ezek illenek legjobban a képhez. (: | |
|
| |
| Tárgy: Re: Szivárvány Pént. Feb. 24 2012, 14:00 | |
| De főleg a legelső. (. Én arra voksolok. (: LightGreen | |
|
| |
Jezabell Pads
| Tárgy: Re: Szivárvány Pént. Feb. 24 2012, 14:03 | |
| Pont azt választottam, és nekem is az a három szín tetszett a legjobban. :PDe köszönöm a segítséget.
| |
|
| |
| Tárgy: Re: Szivárvány Pént. Feb. 24 2012, 14:09 | |
| Örülök, h egyezett az ízlésünk és végül sikerült választani! Nagyon szívesen! (: | |
|
| |
Vasile Popescu Tanár
| Tárgy: Re: Szivárvány Pént. Feb. 24 2012, 21:02 | |
| Na, akkor próbálkozok én is a színekkel. Rendhagyó módon egyetlen színnel próbálkozok, annyira biztos vagyok ebben az árnyalatban. XD
Csak akkor visítsatok, ha a darkcyan foglalt. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Szivárvány Pént. Feb. 24 2012, 21:08 | |
| Visítok. :K Lionál van, és a testvérárnyalata, a teal meg Sománál. XD Engem nem zavar a hasonlóság, Lio nem tudom, hogy van vele. (: | |
|
| |
Vasile Popescu Tanár
| Tárgy: Re: Szivárvány Pént. Feb. 24 2012, 21:23 | |
| *Diszkrét meow*
Akkor egy újabb próba, most akkor a seagreen lesz a befutó, érzem, hogy ilyenje még senkinek sincs. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Szivárvány Pént. Feb. 24 2012, 21:58 | |
| Én igazán nem szeretnélek letörni (tudom, most átkozni fogsz^^), de a seagreen David színe. (: | |
|
| |
Vasile Popescu Tanár
| Tárgy: Re: Szivárvány Pént. Feb. 24 2012, 22:08 | |
| Kezdek morcos lenni XD
Akkor mondd azt, hogy nem foglalt a darkgoldenrod. *.* | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Szivárvány | |
| |
|
| |
| Szivárvány | |
|