| Kastély felé vezető ösvény | |
|
+32Victor Alecu Steven Blackfield Cerasela Aries Analisa Carp Rufus Hoult Tara Black Marius Ermindescu Noel Wyard Rebecca Mary Watson Dévajvári Nóra Dela Avram Thadziev Tsicsói Hargita Angela Bahneanu Casian Dobaru Cristian Badrick Péterfy C. Soma Darius Serban Teofana Enescu Sevastian Porge Cerasela Dâba Lucius Marga Darius Druett Niclaus J. Morgan Caterina Coxton Hámorszky Honoráta Jenny Miles Bálint C. Corina Susana Enescu Jonathan Coxton Fekete Béla Benjamin Kerekes Andor David Rowle 36 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Yvanne Wander Első évfolyam
Hozzászólások száma : 150 Kor : 27 Hely: : Coxton Regisztráció : 2013. Nov. 08.
| Tárgy: Re: Kastély felé vezető ösvény Vas. Dec. 01 2013, 21:00 | |
| *Egy fiú jön oda köszön nekem. Újonc? Biztosan.Igazából pont most nem vágytam társaságra,hisz olyan szép itt minden mégis vissza köszönök neki: -Szia! Új vagy itt?-rá mosolygok majd invitálom hogy sétáljon velem.* | |
|
| |
Pistol Alexa Első évfolyam
Hozzászólások száma : 244 Kor : 25 Hely: : Coxton varázsló iskola Regisztráció : 2013. Jul. 16.
| Tárgy: Re: Kastély felé vezető ösvény Vas. Dec. 01 2013, 21:05 | |
| *Alexa ki jött futni.Úgy volt vele hogy inkább kint fut mint bent a négy fal között.Ahogy halad az úton meglátja Victort és Yvannet.Oda rohan hozzájuk és a fiú nyakába ugrik.* -Sziasztok.*Köszön vidáman.* -Mizus Yvanne?*Kérdi udvariasan.* -És veled Victor? | |
|
| |
Főmesélő Mesélő
Hozzászólások száma : 145 Hely: : Sehol és mindenhol Regisztráció : 2008. Aug. 05.
| Tárgy: Re: Kastély felé vezető ösvény Vas. Dec. 01 2013, 21:06 | |
| //Alexa, vágd méretre a képet, a mostaninak nem megfelelő a mérete! // | |
|
| |
Victor Alecu Első évfolyam
Hozzászólások száma : 31 Kor : 27 Regisztráció : 2012. Nov. 30.
| Tárgy: Re: Kastély felé vezető ösvény Vas. Dec. 01 2013, 21:09 | |
| -Igen még tegnap érkeztem.*Sétálok tovább a lánnyal.Mikor Alexa a nyakamba ugrik.* -Szia.*Köszönök,aztán meg puszilom.* -Jól és te?*Mondom miközben megfogom a kezét és sétálunk tovább.* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Kastély felé vezető ösvény Vas. Dec. 01 2013, 21:14 | |
| *Alexa érkezik hozzánk. Megpuszilja Victort,ami nekem picit fura mert nem tudtam hogy ennyire közel állnak egymáshoz.Úgy érzem magam mint a fölösleges harmadik... -Jól vagyok én is köszi.* | |
|
| |
Hozzászólások száma : 244 Kor : 25 Hely: : Coxton varázsló iskola Regisztráció : 2013. Jul. 16.
| Tárgy: Re: Kastély felé vezető ösvény Vas. Dec. 01 2013, 21:19 | |
| -Mizus veled.*Kérdi Alexa a lánytól. * -Milyen volt az óra?Le késtem.Sajnos.*Szánakozik el Alexa.Próbálja jobban bevoni a lányt is a beszélgetésbe nehogy 3 keréknek éreze magát.* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Kastély felé vezető ösvény Vas. Dec. 01 2013, 21:21 | |
| *-Nem voltam órán. Nem érdekel.Te Victor?-kérdezem a fiutól.* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Kastély felé vezető ösvény Vas. Dec. 01 2013, 21:25 | |
| -Milyen óra?Ma volt?*Igyekszem innentől nem folyton dumálni.Mert majd a csajokat nem hagyom majd dumálni.* -Egyébként Victor vagyok.*Fordulok a lány felé.Amig a lánynak bemutatkoztam el engedtem Alexa kezét.De utána újra megfogom.* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Kastély felé vezető ösvény Vas. Dec. 01 2013, 21:28 | |
| *-Igen volt.Ugye?-nézek Alexa felé. -Ja szia én Yvanne vagyok.-biccentek a fiúnak majd újra Alexára nézek.* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Kastély felé vezető ösvény Vas. Dec. 01 2013, 21:35 | |
| *Ahogy Victor bemutatkozot Yvanne-nak és újra megfoglya Alexa kezét.Alexa megrántja.Oda hajol a füléhez és ezt mondlya.* -Ez ciki volt. -Az volt.*Válaszol a lány nézésére.* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Kastély felé vezető ösvény Vas. Dec. 01 2013, 21:39 | |
| *Alexa oda suttog valamit Victor fülébe. Néma csöndbe sétálunk tovább egy darabig de aztán hirtelen a lányhoz fordulok. -Alexa figyu nekem eszembe jutott hogy föl kell valamiért mennem a kastélyba,uszóval most megyek.-mondom és elköszönök tőlük. Aztán futó lépésekkel indulok a kastély felé.* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Kastély felé vezető ösvény Vas. Dec. 01 2013, 21:40 | |
| *~Na jó!Én ezt a lányos össze nézést nem értem.~Mikor vissza jövök Alexa mellé megrántja a kezem.* -Jól van na.*Súgom vissza a fülébe.Mikor a lány vissza válaszol rá nézek Alexára a nem is ciki nézésemmel.* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Kastély felé vezető ösvény Vas. Dec. 01 2013, 21:42 | |
| -Okés.De szivesen várunk vissza.*Alexa nem érti miért megy el a lány.De ők azért még a szerelmével sétálnak tovább* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Kastély felé vezető ösvény Vas. Dec. 01 2013, 22:03 | |
| *Ahogy elment Yvanne mi még ott egy kicsit beszélgetünk.Aztán egy csokot nyomtam az ajkára és elköszöntem.* -Mennem kell szia.*Köszönök és elmegyek.* | |
|
| |
Solomon Ahalanei Ötödik évfolyam
Hozzászólások száma : 216 Kor : 27 Regisztráció : 2012. Aug. 24.
| Tárgy: Re: Kastély felé vezető ösvény Hétf. Dec. 23 2013, 19:42 | |
| *Az egyik kanyargós ösvényen sétálok. Kezem zsebre vágva, fejemet lehorgasztva tartom, és a földet vizslatom. Utász bakancsommal bele-belerúgok a száraz, színes falevelekbe, majd sóhajtozva felnézek az égre, kifújva magamból a levegőt.* ~Mintha még ősz lenne! Az időjárás néha csalóka, és érdekes álomképekbe terel, ha nem figyelünk eléggé... Például azért, mert az az igazság, lassan tél közepe. Viszont elég lassan mendegél. Bármennyire is rossz ezt mondani, sosem nőtt a szívemhez ez az évszak, s soha nem is fog.~ | |
|
| |
| Tárgy: Re: Kastély felé vezető ösvény Hétf. Dec. 23 2013, 19:47 | |
| *Alexa szomorúan sétál az egyik kicsi ösvényen.Szinte sír de még tartja magát.Nagyokat sóhajt miközben lassan lépked.Hirtelen egy szellő fújt.Alexa felnéz és egy fiút lát.Majdnem neki ment így bocsánatot kért.* -Jaj!Bocsánat.
| |
|
| |
| Tárgy: Re: Kastély felé vezető ösvény Hétf. Dec. 23 2013, 19:59 | |
| //Próbálj kiegyezni egy igeidő között. Akkor javaslom a kettő keverését, ha már jól megy az egyik, illetve az írás. Amíg ez nincs meg, addig vagy csak múltban írj - mert abban is lehet -, vagy csak jelenben, az pedig, hogy én csak az utóbbiban írok, ne zavarjon be. Ha az jobb, tégy úgy, mintha a múltban történt volna, de sose keverd össze a kettőt ténylegesen. Ezt a stílust tartsd meg és javítsd, mert ezzel a hozzászólással kezdtél ráhangolódni igazán a szerepre, és ahogy játszol, ez csiszolódni fog, végül pedig rátalálsz majd a sajátodra.//
*Feltámad egy gyenge szellő. A hajam rögtön százfelé repül, ahogy belekap. Ujjaimmal hátrafogok egy tincset a fülemnél, majd lepillantok, amikor is ütődést érzek a mellkasomon. Egy nálam alacsonyabb ember alakja rajzolódik ki, nekem jött, amikor nem figyeltem, de biztos vagyok benne, hogy nem volt szándékos, így csak egy halvány mosollyal nyugtázom a szavát.* - Ugyan, bárkivel előfordul! *vonok vállat* - Egyébként ki vagy? | |
|
| |
| Tárgy: Re: Kastély felé vezető ösvény Hétf. Dec. 23 2013, 20:07 | |
| //Rendben ezt megfogadom.//
*Alexa-ra mosolyog az a fiú akinek neki ment.* -Tényleg bocsi nem akartam.*Mondja már piros szemekkel.* -Engem Pistol Alexa-nak hívnak.*Mondja nyugadtan.Tudja ha valaki le akarta volna ordítani a fejét akkor márt rég megtette volna.* -És téged hogy hívnak?*Mondta de mire kimondta eszébe jutott valami.* -Bocs hogy megkérdem de te nem a Lupiatto házba vagy? | |
|
| |
| Tárgy: Re: Kastély felé vezető ösvény Hétf. Dec. 23 2013, 20:22 | |
| //"Mondta, de mire kimondta eszébe jutott valami." <--- Ez a sor még hibádzik, amúgy már nagyon jó! Így jó a hozzászólás stílusa amúgy. A vége csak azért hibás, mert ott csak múlt idő van és abban a módban, ahogy te írsz, kicsit úgy hat, mintha valójában össze-vissza írnák. De amúgy szerintem fejlődsz. Ha tudni akarod hogy értem, csak olvasd vissza, amit írtál és akkor rögtön leesik, amennyiben szemfüles vagy. Utólagosan viszont már ne javíts és rendben. //
- Nem haragszom *jelentem ki higgadtan. Leesik, hogy egy lánnyal van dolgom, akinek könny csillan szemében.* ~Csak ne.. sírt?~ *Összevonom szemöldökeim, ahogy őt nézem.* - Deeee bizony! Solomon Ahalanei vagyok a Lupiatto házból *mosolyodom el* - Egyébként mi a baj? *teszem hozzá halkan, és remélem, nem veszi személyeskedésnek. Nem akarom beleütni az orrom olyanba, ami nem rám tartozik, csak ha netán bántotta valaki, vagy bántja valami, szívesen meghallgatom. Nem vagyok olyan jó, mint a suli pszichológusa, de talán tudok tenni azért, hogy ne lássam olyan szomorúnak.* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Kastély felé vezető ösvény Hétf. Dec. 23 2013, 20:29 | |
| *Mosolyodik el Alexa.* -Mmm semmi csak még egy kicsit lelki beteg vagyok.*Mondja majd bocsánat kérően néz a fiúra.* -Jaj!Te ott nem valamilyen ház vezető vagy?Mert akkor a...*Már nem tudta tovább mondani.Nyelt egy nagyot.* -Egy fiú miatt kérek bocsánatot.Mert ott aludt nálam.Egy ideig. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Kastély felé vezető ösvény Hétf. Dec. 23 2013, 20:39 | |
| - Miért, mi történt? *érdeklődöm kíváncsian, de nem erőszakosan. Ha úgy ítéli meg, hogy nem akarja, vagy nem tudná elmondani, akkor nem kell megtennie. Viszont ha ellenkezőleg dönt, akkor jobb, ha kiadja magából, ami szorítja a szívét, mert megkönnyebbülhet.* - Az a fiú Panaganos volt ezek szerint, igazam van? *kérdezem karba tett kézzel* - Eeh, Prefektus vagyok, nem házvezető, és annyi biztos, hogy nem lett volna szabad ott lennie. Mindenkinek a saját tornyában kell tartózkodnia, keveredés nincs, kivéve a közös társalgót/klubhelyiséget. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Kastély felé vezető ösvény Hétf. Dec. 23 2013, 20:43 | |
| -Ne haragudj de nem tudom elmondani.*Mondom.* -Elnézést.Csak még ő ott nem kapott szobát.És az albérletét lemondta mert nem tudta fizetni.*Mondja Alexa megbánó arcal.* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Kastély felé vezető ösvény Hétf. Dec. 23 2013, 20:55 | |
| //Most hogy jobban figyeltél, most tökéletes az igeidő. =)//
- Rendben, nem kell elmondanod, ha nem akarod *felelem rá. Egy kérdésemre nem válaszol. Azt hiszem csak figyelmen kívül hagyta, de már mindegy, mert a következő válaszból le tudom szűrni azt, ami kell: biztos, hogy a fiú a másik házból való volt.* - Ezt egy házvezetővel kéne megbeszélned és tőle is kéne bocsánatot kérned. Szerintem nincs baj, azonban remélem, hogy többet nem fordul elő és az illető minél előbb talál szobát, te pedig szólsz valakinek, mielőtt nagy bajba kerülnél emiatt. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Kastély felé vezető ösvény Hétf. Dec. 23 2013, 21:05 | |
| -Nem kell már szólnom senkinek mert az az illető nincs itt.Legalább is egy darabig nem lesz itt.*Felel Alexa szomorúan.Sajnálja ezt a dolgot de nem tudot mit teni csak beengedte a szobájába Victort.* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Kastély felé vezető ösvény Hétf. Dec. 23 2013, 21:10 | |
| *Némán bólintok. Magamban nyugtázom, hogy lehet, valamilyen halaszthatatlan dolog miatt gondolta meg magát a fiú, másrészt nincs sok közöm az ilyen ügyekhez, így ezt a témát félre is teszem és helyette más után kezdek kutakodni* - Így értem *fejezem be végül, majd felvetek mást* - Várod már a holnapot? Holnap karácsony! | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kastély felé vezető ösvény | |
| |
|
| |
| Kastély felé vezető ösvény | |
|