| Kastély felé vezető ösvény | |
|
+32Victor Alecu Steven Blackfield Cerasela Aries Analisa Carp Rufus Hoult Tara Black Marius Ermindescu Noel Wyard Rebecca Mary Watson Dévajvári Nóra Dela Avram Thadziev Tsicsói Hargita Angela Bahneanu Casian Dobaru Cristian Badrick Péterfy C. Soma Darius Serban Teofana Enescu Sevastian Porge Cerasela Dâba Lucius Marga Darius Druett Niclaus J. Morgan Caterina Coxton Hámorszky Honoráta Jenny Miles Bálint C. Corina Susana Enescu Jonathan Coxton Fekete Béla Benjamin Kerekes Andor David Rowle 36 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Pistol Alexa Első évfolyam
Hozzászólások száma : 244 Kor : 25 Hely: : Coxton varázsló iskola Regisztráció : 2013. Jul. 16.
| Tárgy: Re: Kastély felé vezető ösvény Hétf. Dec. 23 2013, 21:13 | |
| -Igen nagyon várom.Végre haza mehetek és lovagolhatok az én kis pegazus unikornis keverék lovamon.*Mondja Alexa végre mosolyogva.* -És persze jó lesz végre a csládomal találkozni.És te? | |
|
| |
Solomon Ahalanei Ötödik évfolyam
Hozzászólások száma : 216 Kor : 27 Regisztráció : 2012. Aug. 24.
| Tárgy: Re: Kastély felé vezető ösvény Hétf. Dec. 23 2013, 21:54 | |
| - Pegazus-Unikornis keveréked van? *kérdezem nagyot pislogva. A karácsony egy részét itt töltöm, aztán majd meglátogatom a családomat, bár érzem, hogy nem lesz könnyű.* - A karácsony kis részét itt töltöm majd, meg a barátokkal, aztán hazamegyek a családomhoz. Egyedül a szilvesztert nem tudom, hogy lesz még. Én csak azt terveztem, hogy pihenek egy kicsit és kiélvezem a szünetet, amíg tart. //Fagy//
| |
|
| |
Hozzászólások száma : 244 Kor : 25 Hely: : Coxton varázsló iskola Regisztráció : 2013. Jul. 16.
| Tárgy: Re: Kastély felé vezető ösvény Pént. Dec. 27 2013, 19:15 | |
| - Igen.Nagyon jó paci.Imádom.*Mondja Alexa.* -Hát azt még én sem tudom.Vagy Tokioba megyek vagy Londonba vagy otthoon leszek. *Mondja ismét Alexa.* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Kastély felé vezető ösvény Pént. Dec. 27 2013, 19:26 | |
| [2013. 12. 23.]
- Tényleg? Mi a neve? És miért szereted annyira? *kérdezem őszinte érdeklődéssel, zsebre vágva kezemet. Nagyot szippantok a friss levegőből.* - Tokyot nem kéne kihagynod! Ott ugyanis a legjobb! | |
|
| |
| Tárgy: Re: Kastély felé vezető ösvény Pént. Dec. 27 2013, 19:46 | |
| -Igen.*Mondja Alexa mosolyogva.* -Csillag.Nem tudom.Nagyon kedves okos ügyes.Sőt nagyon ügyes.Nagyon sok versenyt megnyertünk együtt *Mosolyog még mindig a lány.* -Tudom rokonaim laknak ott.De mondjuk ott se piheni fogok hanem dolgozni. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Kastély felé vezető ösvény Pént. Dec. 27 2013, 19:51 | |
| [2013. 12. 23.]
- Milyen ágban versenyeztek? *kérdezem összébb vont szemöldökökkel. Szerintem aranyos lány, és annak ellenére, hogy rosszkedvű, sokat mosolyog, ami jó.* - Mit dolgoznál ott? *teszek fel egy újabbat, miközben próbálom kitalálni, hogyan is lesz minden.* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Kastély felé vezető ösvény Pént. Dec. 27 2013, 19:58 | |
| -Díjugratás és díjlovaglás.*Mosolyog megint Alexa.Vissza emlékszik minden jó dolgra.* -Hát hogy is mondjam.Igazság szerint vámpír vadász vagyok.
| |
|
| |
| Tárgy: Re: Kastély felé vezető ösvény Pént. Dec. 27 2013, 20:08 | |
| [2013. 12. 23.]
_ Áh, szóval angol stílus! *bólogatok elismerően* - Erről beszélhetnél azzal az Aries lánnyal. Ő mondjuk tudtommal galoppos, meg díjugratásos, de biztos vagyok benne, hogy hamar megtalálnátok a közös hangot *dobom meg egy tanáccsal, majd elkerekednek szemeim, amikor felhozza a vámpírvadász dolgot. Azt sem tudom, hogy kéne reagálnom rá.* - Vámíprvadász? Ilyen fiatalon. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Kastély felé vezető ösvény Pént. Dec. 27 2013, 20:16 | |
| -Köszi a tanácsot.*Mondja Alexa hálásan.* -Nem.Elég hosszú sztori.És a rokonaim is avval foglalkoznak a rokonaim. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Kastély felé vezető ösvény Pént. Dec. 27 2013, 20:23 | |
| [2013. 12. 23.]
*Szemem értetlenséget tükröz. Nem akarom megbántani, ezért nem mondom ki, hogy ki nem nézném belőle ezt a foglalkozást. Mikor észbe kapok, felszegem a fejem, és az eget kezdem el kémlelni.* - Hmm, világos.. Viszont azt hiszem most megyek, nem árt körbenézni a toronyban! | |
|
| |
| Tárgy: Re: Kastély felé vezető ösvény Pént. Dec. 27 2013, 20:48 | |
| *Alexa láta a fiún hogy meglepődöt.Így megmutatta neki az egyik régi sebét.* -Rendben szia. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Kastély felé vezető ösvény Pént. Dec. 27 2013, 21:00 | |
| [2013. 12. 23.]
*A sebre sem tudok mit felelni. Nem igen veszem be, ha esetleg így akarja bebizonyítania az igazát. Nem mellesleg kicsit zavarban is érzem magam.* - Jó éjt, és jóó utat! *búcsúzom, végül hátat fordítok, és lassan elindulok az ösvényen.* | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kastély felé vezető ösvény | |
| |
|
| |
| Kastély felé vezető ösvény | |
|