Hozzászólások száma : 602 Kor : 26 Hely: : Coxton Regisztráció : 2013. Mar. 22.
Tárgy: Re: Barak Hétf. Nov. 11 2013, 19:51
*Ma valamivel jobban vagyok bár ma is sokat köhögtem és többször elment a hangom. Nem igazán zavar biztos valami kis megfázás ezért nem is foglalkozom vele. A barakban sétálok mert ki kellett hozni a görényeimet, nehogy szétrágják vagy bepiszkítsák a szobatársaim holmijait. Esti séták után mindíg végig aluszák az éjszakát. Ahogy haladok megpillantom Stevet a fűben. Nyugodt léptekkel odasétálok hozzá.* -Szia. Zavarok?*kérdezem halványan mosolyogva. Valahogy nem tudok se Dimre se rá hosszabb idejig haragudni. Leülök mellé majd a mellkasára hajtom a fejem. Mindíg megnyugszom a közelében. Imádom ezeket a nyugodt perceket. * -Ne hogy azt hidd hogy elfelejtettem a múltkorit. De remélem ha találkozol Dimmel nem folytjátok meg egymást.*
Steven Blackfield Hatodik évfolyam
Hozzászólások száma : 367 Kor : 34 Regisztráció : 2012. Jun. 29.
Tárgy: Re: Barak Hétf. Nov. 11 2013, 20:01
- Öhm, szia..? *köszönök vissza a felbukkanó Taranak. Néha meglepő, milyen gyorsan túllép a haragon, nekem viszont kicsivel több időbe telt, mire át tudtam rendesen tekinteni a helyzetet, és van egey olyan érzésem, Dimitrie sem lehetett másképp.* - Nem terveztem harcot, egyébként meg ahogy érzem, itt van a közelben *szagolok bele a levegőbe, fél karommal magamhoz szorítva a lányt, majd oldalra pillantok. Csak most veszem észre, bár már előzőleg is hallottam furcsa neszeket, amikről úgy véltem, csak éjszakai állatok műve.* ~Hmm, remélem azért nem feledkezett meg a kis harcunkról!~
Apollo D. Udrea Első évfolyam
Hozzászólások száma : 389 Kor : 26 Regisztráció : 2013. Sep. 11.
Tárgy: Re: Barak Hétf. Nov. 11 2013, 20:19
- Na, ennyit az inkognitómról. Kösz! *mondom gúnyosan neki. Aztán előjövök a rejtekhelyemről. Tudtam, hogy nem lesz valami hosszú életű ez a kém mód, de hogy ilyen rövid legyen?* - Jó kedvemben találtam rátok, úgyhogy kétlem, hogy harcra kerülne a sor. *mondom mikor odaérek melléjük. ~ De azért lehet róla szó.~ üzenem gondolatban Stevennek, bár mivel a telepátia szónak csak a fogalmát tudom, kétlem, hogy elérne odáig.Ezért sejtelmesen rámosolygok, amiből persze Tara semmit sem ért.* - Megfejtettem a nagy részét. *mondom Tarának, mikor leülök melléjük. Azután előhalászom a zsebemből a könyvét, és az enyémet is.*
Tara Black Első évfolyam
Tárgy: Re: Barak Hétf. Nov. 11 2013, 20:28
-Ezen még csiszolni kell 007-es ügynök. *mondom mosolyogva majd Stev oldalába csípek. * -Még szép hogy nem fogtok harcolni igaz?*kérdezem nyomatékosítva és egyikről a másikra nézek. Majd kicsit kikerekednek a szemeim.* -Már is?*lepődök meg. Nekem öt évalatt nem sikerült megfejtenem. *-És mire jutottál?*kérdezem ahogy felülök.*
Tárgy: Re: Barak Hétf. Nov. 11 2013, 20:36
- Áááh, nem! *Hevesen bólogatok, mint egy jó kisfiú, de elér hozzám Dimitrie gondolata, és a mosoly csak megerősíti a dolgokat. Megnyugodtaaam! Igaz, ha Tara meg tudja egyszer, mit műveltünk le a háta mögött, lehet nem lesz boldog és olyan megbocsátó, azért bátran vállalom a kockázatot.* - Amúgy bocsi, de árulkodó volt a szagod és nem tudtam, hogy kaméleont óhajtasz játszani!
Tárgy: Re: Barak Hétf. Nov. 11 2013, 20:47
- Néha azt kívánom, bár lennél ember. Akkor rád hozhatnám a frászt. *mondom Stevennek.* - Ha a nagyanyád ereklyevadász, hamar beleismersz a szakma rejtelmeibe. Ismered, azt a mondást, hogy Nézz a dolgok mögé? Ezt alkalmazta a bátyád is. *mondom Tara felé fordulva.* - Tudta hogyan rejtse el a titkát mások elől. Igazi elismerésem. *mondom majd imára kulcsolom a kezem, és felnézek egy pillanatra a csillagokra. Remélem látsz minket Adam.* - Örülök, hogy nekem adtad, legalább olyan találhatja majd meg, akihez valahogy kötődik. *mondom, majd átnyújtom a bátyja naplóját neki.* - A nagy részét megfejtettem, de egyes részek homályosak. Amire segítene fényt deríteni, ha élőben láthatnám. De ez is már hatalmas előrelépés neked.
Tara Black Első évfolyam
Tárgy: Re: Barak Hétf. Nov. 11 2013, 21:03
-Na, fiúk.*szólok rájuk majd Dim felé fordulok mikor Adam naplóját vissza adja. *~Húgi. Nem figyelsz eléggé! Ne mindíg azt nézd ami ay orrod előtt van. Néha figyelj arra mi rejtőzik a részletek mögött.~*már emlékszem. Sokszor mondogadta ezt a bátyám. Akkoriban még nem értettem de már igen. *-Bakker én ostoba.*mondom és föl akarok pattanni de megszédülök és vissza zuhanok. Továbbra sem érzem jól magam de akkor sem foglalkozok vele.*
Tárgy: Re: Barak Hétf. Nov. 11 2013, 21:15
- Tudom, néha nekem is jó lenne! *húzom el a szám. Néha bele-belegondolok még abba, hogy emberként minden könnyebb lenne. Tűrhetném a napfényt a bőrömön, nem kéne attól félnem, mikor égek porrá, és vért sem kéne innom. Tara egy idő után biztosan megunná az élő-várbankos-adományozást, meg amúgy sem szeretném, ha rákényszerítené magát erre. Nem tudok rá úgy tekinteni, mint prédára.* - Hé, jól vagy? *egyenesedek fel, megtámasztva őt.*
Tárgy: Re: Barak Hétf. Nov. 11 2013, 21:29
- Nem vagy ostoba, csupán feledékeny. *mondom mielőtt felállna, de vissza is zuhanna.* Belenézek a szemébe, de tovább nem is kell figyelnem.* - Még mindig nem vagy jól? *kérdem tőle. Amikor a könyvtárban találkoztunk, már akkor is rosszul nézett ki.* - Egyáltalán nem vagy jól. A szemeid is rosszul állnak. ki kéne pihenned magad. Nem tesz jót neked az éjszakázás sem. Neked az a megszokott, ha nappal vagy fenn, és nem éjszaka. Akkor is tudsz velünk találkozni. De a múltkor mikor vizes hajjal jöttél fel a padlásra, az sem volt jó ötlet. Na, és a vérveszteségről még ne is beszéljünk. *mondom. Most komolyan? Kezdem úgy érezni, hogy tényleg én lettem az aggódó nagy tesó. Talán túl jól végzem a munkámat.* Menj vissza a szobádba, és aludd ki magad! *utasítom.* - De ha nem megkérem Stevent, hogy igézzen meg. *vagyis módosítsa az emlékeit. Ez az, ami csak neki megy. Kár. Megtenném én is, de ez csak az erősebbek kiváltsága.*
Tara Black Első évfolyam
Tárgy: Re: Barak Hétf. Nov. 11 2013, 21:39
-Azt már nem. Nem megyek sehova.*mondom. Nem szeretem ha utasítgatnak. Ezt még Steventől sem viselem jól. *-Nincs semmi bajom úgy hogy nem megyek sehová.*makacskodom tovább. Stev nem használná ellenem az erejét. Nem tenne ilyet. Vagy igen? Nézek Stevre. Kár hogy nem látok a fejébe. Most nagyon jól lönne.*
Tárgy: Re: Barak Hétf. Nov. 11 2013, 21:48
- Már pedig rosszul festesz! Szerintem igaza van, ki kéne pihenned magad! Olyan beesettek a szemeid, mint aki napok óta semmit sem alszik *Megszólalok én is ellentmondást nem tűrő hangon. Felállok, s felsegítem a lányt is, majd leporolom. Az erőmet egyelőre nem kívánom használni Aggódó tekintettel pillantok vissza rá. Csak akkor vetem be, ha igazán szükséges.* - Szóóval vagy mész, vagy felcipelünk, vagy ige, ez a három opció van, de egyik között sem szerepel az, hogy itt maradsz, amikor látjuk rajtad, hogy valami nincs rendben. /Fagy//